reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Agak jak tam sprawy "mlekowe" ?
Nie wiem która herbatka mlekopędna jest skuteczniejsza .... Ja osobiście wolę tą z herbapolu. Ta hippa jest strasznie słodka bleee.
Ekspertem nie jestem w tych sprawach, ale wiem że żeby mieć dużo mleczka to trzeba przede wszystkim dużo płynów pić, minerałki niegazowanej najlepiej. Gdzieś też wyczytałam, że "mleko powsaje w głowie" więc wszelkie nerwy, napięcia i problemy nie sprzyjają produkcji.

Dziewczyny czy to się zdaża żeby karmiąc piersią dostać @ ??

Hej. Tusia, gratulacje pracy, Żużaczku, zdjęcie więcej niz doskonałe :laugh:
Co do kropelek to ja daje po 1 dziennie, a czasem zapominam..i nic sie nie dzieje. Nigdy nie miałam laktacyjnych kryzysów..chyba, bo nie pamietam. Ale taka może moja uroda, ze karmie jak morświca. Jonatan ma 6 kg i wygląda jak księżyc. Agak, może ty się za bardzo stresujesz, daj spokój, niech sie rzeczy toczą swoim biegiem...Będzie dobrze, przy trzecim dziecku sie przyzwyczaisz ;D
Poczuj się jak wodospad mleka...niech płynie, niech płynie...

;D

Dziewczyny czy to możliwe że moja mała tak się wierci w czasie spania, bo jej coś w brzuszku przeszkadza? Może polecicie jaką herbatkę którą już mogę jej podawać?

minianiekoniecznie musi jej cos przeszkadzac. Mój maluch chodzi po całym lózeczku i czasem "do góry nogami" sie budzi ;)

A u mnie zdjęcie Żużaczka otworzyło się tylko częściowo :( i widzę tylko kawałek główki.
A poza tym to pięknie dzisiaj było na świecie :) tylko szkoda, że czuję się jak pobita ;D chociaż i tak odrobinę lepiej.
Wiecie co, ja się przy Was tak podszkolę, że do czasu kiedy moja żaba sie urodzi to będę ekspertem ;D

mój bobasek przyjdzie na świat w lipcu i ja też dzięki Wam będę prawie ekspertem, dzięki dziewczyny za wszystkie rady :)

reklama
Ale mnie apetyt dopadł. Wiedziona instynktem doczłapałam resztką sił do sklepu i przytaszczyłam dwie siatki z jedzeniem :D Nareszcie zjadłam coś z przyjemnością. Objadłam się jak bąk, brzuch mam jak balon i dalej jestem głodna ;D

Do góry