reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Wybor spory............cenowo zalezy co- ubrania maja kiepskie jakosciowo-body po 2,3 praniach to szmaty..............
A na Handlowej i jeszcze naprzeciw Fattlandii jest hurtownia dziecieca-tam dosyc tanio

reklama
Wybor spory............cenowo zalezy co- ubrania maja kiepskie jakosciowo-body po 2,3 praniach to szmaty..............
A na Handlowej i jeszcze naprzeciw Fattlandii jest hurtownia dziecieca-tam dosyc tanio
mi bardziej chodzi o łuzeczka i akcesoria bo ciuszki juz mam. dzieki za odp może w piatek przejade sie i oblukam co i jak

hejka dziewczynki :) mam do Was znów pytanko : a że jesteście bardziej zorientowane na sklepy w białymstoku... ja w sumie dopiero teraz zaczełam po owych chodzić tzn dziecięcych..... a chodzi mi konkretniie o fartlandie przy ul. upalnej.... byłyście tam może, robiłyście jakies zaku[py dla Waszych dzieciaczków? warto tam sie przejechać? i jak tam cenowo stoi ten sklep według innych takich wiekszych typowo dzieciecych np w porównaniu z hurt. na handlowej? z tego co widz oferte z netu i galerie maja tam szeroki wybór.
dzieki z góry za jakies info . pozdrawiam

mi bardziej chodzi o łuzeczka i akcesoria bo ciuszki juz mam. dzieki za odp może w piatek przejade sie i oblukam co i jak
dla mnie fartlandia to za sama marke ma wyzsza cene ... takie moje zdanie ....
na przeciw jej jest BABY i tam tanio dosc i na handlowej tak samo
ale ja bym ci polecila przejechac sie poogladac i wrazie co przez neta zamowic ze sklepu jakiegos internetowego ja chcialam turystyczne Coneco i widzialam w fatrlandii o 100 zl drozej niz przez internet wiec moze rozejrzyj sie upatrz se bedziesz wiedziala jak wyglada itp i przez internet uda sie ci go zamowic :)

Jeżeli chodzi o bodziaki - kupuję za 5-7 zł w fartlandii, opłaca się jeszcze kupować rajstopki. Ale nic więcej. W Baby jest tanio i w miarę ok ciuszki. Są tańsze i droższe. Mają tam też wózki, łóżeczka i inne akcesoria. Na Handlowej w Bambino też jest pory wybór, tam mi rodzice wózek kupili. Sama kupowałam tam przewijak, pościel, poszwy, ręczniczki, kocyki itp. A łóżeczko kupiłam w necie.

dzieki za wszystkie podpowiedzi.... jutro jednak wybieam sie do Białego bo do szkoły musze zajrzeć , wybiore sie do tych sklepów i porównam ceny... a nastepnym razem juz z K pojedziemy tylko od razu po kupno łużeczka i wózka z tych wiekszych spraw i dokupie brakujące akcesoria. o tym sklepie na przeciw fartlandii to wogóle nie słyszałam wiec bede miała dośc szeroki wybór. bo tak jak mówiłam byłam tylko w Bambino (ceny były przyzwoite)
dziś byłam u gin na usg moj bobo waży już 1.900 kg:-) fajnie było go zobaczyc:-):tak:
pozdrawiam i życze miłego dzionka

a ja wyszukiwałam na allegro albo na ceneo, skąpcu. I opłaciło mi się kupno łóżeczka. Ale jeżeli chodzi o wózek - w Bambino było taniej niż na allegro z przesyłką. Różnica 40 zł :-p Ale zawsze to coś ;-)

bylam w tej fartlandii i własnie szału nie ma wózki i łuzeczka tego samego typu gdzie indziej sa o wiele tansze. ku memu zaskoczeniu przypadkiem dziś byłam w galeri alfa i tam na 2 pietrze jest sklep dzieciecy, już se upatrzyłam wózio bardzo fajny, super wyposażenie i cena również przyzwoita. wiec chyba jeden kłopot mam z głowy.
pozdrówka

reklama
bylam w tej fartlandii i własnie szału nie ma wózki i łuzeczka tego samego typu gdzie indziej sa o wiele tansze. ku memu zaskoczeniu przypadkiem dziś byłam w galeri alfa i tam na 2 pietrze jest sklep dzieciecy, już se upatrzyłam wózio bardzo fajny, super wyposażenie i cena również przyzwoita. wiec chyba jeden kłopot mam z głowy.
pozdrówka
a jaki to wozek?? :)
a patrzylas na necie moze ten sam model taniej bys znalazla nawet 100 zl to duzo przy wydatkach dla dzieci :)

a ten sklep na gorze to KIDDIE fajny ... ale ceny ma spore :D kupilam tam tasiemke do smoczka za 16 zl :-p

Do góry