reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
Sama nakarmię koteczka :-)
img0953mediumjt2.jpg

Ale najpierw sprawdzę sama czy dobre :-)
img0954mediumjn8.jpg

Psina piekna. To zdjęcie, kiedy Witon siedzi na niej jak na kanapie doskonałe.
Ja lubie psiny na zdjęciach albo u kogos. U mnie w domu nie ma racji bytu. Wczoraj byłam u siostry i przyniosłam na sobie kilogramy sierści z persa. Ohyda.
Lubie koty, które mówia dzien dobry i dobry wieczor, bezszelestnie wychodza w sloneczny poranek lub księzycowa noc, pija z miseczki mleko i zmykaja na lowy. Sierśc gładka i jedwabista. Spojrzenie mefista. tak, to jest kot.
Pers kojarzy mi się z...z...ropuszym krolem? Wybaluszone, wielkie slipia, plaskaty pysk, ropa w oczach i ta sierśc...one sie nawet nie myja, trzeba je podmywac. Fu.
Minia, kicia piekna, juz mowilam. Shoomna, Julitka taka tluściutka...to przez ten apetyt? Fajne policzki. Jonatan tez potluścial.
Dzis w szkole spokój, w domu tez, tesciowej załozyli gips, biore sie zaraz za obiad na jutro. Nic do sprawdzania, hura, za to n a spacer sie wybiore do biblioteki. Na razie papapapa.

Anetko, najbardziej spóxniona ciotka to chyba jednak ja. Julitko kochana, życzymy Ci duuuuużżżżo zdrówka i uśmiechów, rośnij na pociechę swoim rodzicom, cieszcie się każdym nowym dniem!!!!!!Żużacku zdjątko piękne,a jaką Wituś am minkę???? SUPER!!!! Ja dziś wzięłam dzień opieki nad dzieckiem, bo nie miałam z kim zostawić Mikołaja. Po porannej drzemce, poszwędaliśmy się troszkę, taaakkkkaaa piękna pogoda, aż żal było wracać do domu. No cóż, ale dziecko głodne było i nie mieliśmy wyboru.Myślałam, że posprawdzam klasówki przynajmniej, ale jakoś wynajduje robotę aby tylko do ni9ch nie zasiąść. Na 16.30 lecę an Radę Ped. Ale szybko ten czas płynie, już 15......

reklama
Do góry