reklama
Ż
żużaczek
Gość
Dalka upodobała sobie moich dwóch synów - ale z każdym bawi się inaczej. Z Bogucha w przewalanki a z Witoniem w ganianki.
Psina piekna. To zdjęcie, kiedy Witon siedzi na niej jak na kanapie doskonałe.
Ja lubie psiny na zdjęciach albo u kogos. U mnie w domu nie ma racji bytu. Wczoraj byłam u siostry i przyniosłam na sobie kilogramy sierści z persa. Ohyda.
Lubie koty, które mówia dzien dobry i dobry wieczor, bezszelestnie wychodza w sloneczny poranek lub księzycowa noc, pija z miseczki mleko i zmykaja na lowy. Sierśc gładka i jedwabista. Spojrzenie mefista. tak, to jest kot.
Pers kojarzy mi się z...z...ropuszym krolem? Wybaluszone, wielkie slipia, plaskaty pysk, ropa w oczach i ta sierśc...one sie nawet nie myja, trzeba je podmywac. Fu.
Minia, kicia piekna, juz mowilam. Shoomna, Julitka taka tluściutka...to przez ten apetyt? Fajne policzki. Jonatan tez potluścial.
Dzis w szkole spokój, w domu tez, tesciowej załozyli gips, biore sie zaraz za obiad na jutro. Nic do sprawdzania, hura, za to n a spacer sie wybiore do biblioteki. Na razie papapapa.
Ja lubie psiny na zdjęciach albo u kogos. U mnie w domu nie ma racji bytu. Wczoraj byłam u siostry i przyniosłam na sobie kilogramy sierści z persa. Ohyda.
Lubie koty, które mówia dzien dobry i dobry wieczor, bezszelestnie wychodza w sloneczny poranek lub księzycowa noc, pija z miseczki mleko i zmykaja na lowy. Sierśc gładka i jedwabista. Spojrzenie mefista. tak, to jest kot.
Pers kojarzy mi się z...z...ropuszym krolem? Wybaluszone, wielkie slipia, plaskaty pysk, ropa w oczach i ta sierśc...one sie nawet nie myja, trzeba je podmywac. Fu.
Minia, kicia piekna, juz mowilam. Shoomna, Julitka taka tluściutka...to przez ten apetyt? Fajne policzki. Jonatan tez potluścial.
Dzis w szkole spokój, w domu tez, tesciowej załozyli gips, biore sie zaraz za obiad na jutro. Nic do sprawdzania, hura, za to n a spacer sie wybiore do biblioteki. Na razie papapapa.
mania78
Fanka BB :)
Anetko, najbardziej spóxniona ciotka to chyba jednak ja. Julitko kochana, życzymy Ci duuuuużżżżo zdrówka i uśmiechów, rośnij na pociechę swoim rodzicom, cieszcie się każdym nowym dniem!!!!!!Żużacku zdjątko piękne,a jaką Wituś am minkę???? SUPER!!!! Ja dziś wzięłam dzień opieki nad dzieckiem, bo nie miałam z kim zostawić Mikołaja. Po porannej drzemce, poszwędaliśmy się troszkę, taaakkkkaaa piękna pogoda, aż żal było wracać do domu. No cóż, ale dziecko głodne było i nie mieliśmy wyboru.Myślałam, że posprawdzam klasówki przynajmniej, ale jakoś wynajduje robotę aby tylko do ni9ch nie zasiąść. Na 16.30 lecę an Radę Ped. Ale szybko ten czas płynie, już 15......
Ż
żużaczek
Gość
Jesli ktos lubi Joe Alexa, to w auchanie sa jego ksiązki po niecałe 2 zł.
Straszne. jak dla mnie jest mistrzem...
Straszne. jak dla mnie jest mistrzem...
reklama
Podziel się: