reklama
Nie bardzo mam jak gadac ale choc pare słów. Żużaczku, odwiedzony jeden miodziarz, ale nie mial miodu. Fil poszuka u nastepnego i podrzuci ci, co chyba definitywnie zalatwi sprawe reklamowy. Jutro jedzie z tesciowa do szpitala szwy oglądac. kiepsko sie jej goi, bo jest cukrzykiem, no niestety.
ja mam urwanie glowy...teraz jednym okiem patrze na gotująca sie zupe na jutro, drugim na kalafiory do zapiekanki, trzecim okiem na jonatana w kojcu, czwartym do laptopa...a jeszcze fur roboty do szkoly na jutro...i wiersze pewnej obiecujacej mlodej poetki prepisac..uspic i wykapac, znaczy, tfu, wkapac i uspic..lekcje...historia biblijna do łzka...no ruszam w tany.
Joasia slicznie na tle tapetowej sciany....tez bym do was wpadla, ale nie mam, lesna kurka, jak.
:-(
ja mam urwanie glowy...teraz jednym okiem patrze na gotująca sie zupe na jutro, drugim na kalafiory do zapiekanki, trzecim okiem na jonatana w kojcu, czwartym do laptopa...a jeszcze fur roboty do szkoly na jutro...i wiersze pewnej obiecujacej mlodej poetki prepisac..uspic i wykapac, znaczy, tfu, wkapac i uspic..lekcje...historia biblijna do łzka...no ruszam w tany.
Joasia slicznie na tle tapetowej sciany....tez bym do was wpadla, ale nie mam, lesna kurka, jak.
:-(
Ż
żużaczek
Gość
strasznie czasy, miodziarze bez miodu....
niech Filip jutro po reklamówę zaleci - z miodem czy bez miodu, niewzne
niech Filip jutro po reklamówę zaleci - z miodem czy bez miodu, niewzne

najlepsze kwieciste zyczonka dla malenkiego aniolka, shoomna_a!
Niech jej sie niebo w oczkach i sercu odbija...niech sie umości wygodnie na kolanach świata i niech niech niech będzie zdrowa! zyżcze wam najcudniejszych chwil i duuuzo siły. Wszystkie tulipanowe sny dla was, malutkie kobietki!
A torcik sliczny, romantyczny
http://www.serenity.pl/ekartki/narodzinydziecka/narodzinydziecka.html
Ściskamy mocno i wirtualnie.
Niech jej sie niebo w oczkach i sercu odbija...niech sie umości wygodnie na kolanach świata i niech niech niech będzie zdrowa! zyżcze wam najcudniejszych chwil i duuuzo siły. Wszystkie tulipanowe sny dla was, malutkie kobietki!

A torcik sliczny, romantyczny
http://www.serenity.pl/ekartki/narodzinydziecka/narodzinydziecka.html
Ściskamy mocno i wirtualnie.
Ż
żużaczek
Gość
KOCHANA JULITKO!!
SAMYCH SZCZĘSLIWYCH DNI, NIECH OPUSZCZA CIE CHOROBY WSZELAKIE
BĄDŹ JAK SŁONECZKO KROPECZKO!
SAMYCH SZCZĘSLIWYCH DNI, NIECH OPUSZCZA CIE CHOROBY WSZELAKIE
BĄDŹ JAK SŁONECZKO KROPECZKO!

G
Gosik
Gość
Julitko, zdrowia, zdrowia i samych szczęśliwych dni!
reklama
Podziel się: