reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Chyba najlepiej, żeby dzieciaki przechorowały te choroby tak jak nasze pokolenie, co?Chociaż na odrę to chyba bylismy szczepieni jako dzieci, bo nie pamietam, żebym ja przechodziła. Oświećcie mnie.

reklama
Chyba nas na odrę nie szczepili, nie wiem na 100% bo nie pamiętem hehehehheeh. Zresztą ja na mało co byłam szczepiona bo babcia nie dała mnie zaszczepić prawie na nic. Głupota nieziemska, ja Marty babć nawet nie słucham :-p

Gosik, a Twoja Zosieńka to już kawał babki, na bardzo kumatą wygląda :-) Jest zupełnie inna od naszej wizyty :-)
No właśnie apropos wizyt .... Kiedy zapadamy do Anety i Madziorka? Po świętach, czy jeszcze przed? Aneta kombinuj co chcecie dostać :-) Mam nadzieję, że tym razem Agak i Żużak też się wybiorą :-)

Gorączka dalej.
Bardzo zmęczona.
ja.
Nie chce mi sie pisać.
Ble ble ble. uciekam w koc i herbatę.Słoniocy.. Pomocy. Sloniocy.
Nie czuje, że jestem czlowiekiem.

hej dziewuchy,
jeśli chodzi o Przepieścia to wydaje się byc bardzo rzeczowym i nie "lejącym wody" lekarzem, co mi bardzo odpowiada (póki co :), ma specyficzne poczucie humoru muszę przyzna - ale dla mego męża się podobało, więc moze z racji bycia kobietą nie podpasowało mi ;)
Dziś byłam na USG i widziałam całego bebika! jest jeszcze malutki (ok 10 cm.), ale tak jakoś dokładnie było widac, że nawet paluszki mogłam policzy! Szok. Aż łezka w oku się pojawiła :)
Czy pieści dobrze nie mogę jeszcze powiedziec ;) A propos, czy Wam robili badania na samolocie na każdej wizycie? W sumie mi na rękę że nie robił, bo za bardzo to przeżywam. Ale tak sie zastanawiam.
Szkoda, że tylko ja tu na razie z brzuszkiem, mam nadzieję że pojawi się kolejna, coby było raźniej :)
A dziś z racji świeżych emocji fundnęłam rodzince pyszności od Kryszenia. Lubicie ich? Moim skromnym zdaniem łakomczucha, ich ciasta są najlepsze w Białym (szczególnie gdy mówi się to wszsytko z pełną buzią :DDDD

reklama
Do góry