reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

reklama
cicho cicho mamy być...
no to napisz mi gdzie dokladnie mieszkasz
blizej tu szkoły, blizej tego wielkiego i kosztownego domu na rogu?
czy blizej przystanku autobusowego tego pierwszego gdzie zatrzymuja sie autobusy
chce chociaz sobie to wyobrazic....

lotnicze11jg1.jpg

No to i moje dziecię dołącza do grona chorowitków, gile do pasa :-(
Ciężka noc za nami, na szczęście mogę ratować się kawką :-) Mąż mnie dziś w nocy wku...ł nieziemsko, ale to inna para kaloszy ....

Witek tez ma temperature i wymiotuje. Nie wiem co mu jest, bo brzuszek go nie boli, nie ma biegunki. na ospę za wczesnie. Więc pozostają zęby i uszko.:eek::sick:

U nas to tradycyjnie mąż zarazy roznosi. Sam smarka od dwóch dni, lezie do Marty bez opamietania jak trzylatek i takie są skutki :-(

reklama
Ja Izulke do końca tygodnia trzymam w domku. Wogóle mam zamiar puścić ja tylko 6 grudnia bo będzie Mikołaj a później to chyba po śiwętach. Ech szkoda tylko kasy. Najgorsze jest to że dzieicaki nadal mają bardzo luźne kupy i nie wiem co robic. Patryk chociaż zaczął jeść. Nie za dużo ale lepsze to niż nic.

Do góry