reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Ja też uważam że antybiotykiem nie wolno szastać a tym bardziej u małego dziecka
Shoomna napisz nam co u Julitki
Anetko jak tam Madzia a jakieś nowe fotki
Gosik a fotki z tak ważnego dnia?
Żużaczek gdzieś nam zaginał?
Kalinko dalej nie wiem gdzie te miejsce ten twoj domek, podejrzewam ze gdzies w glab Narwii

ide spac dobranoc

reklama
Kalinko, piszesz konspekty, po co? U nas oczekiwanie na "Giertychowe trójki", ankiety i inne bzdety. Mikołajowi wylazła nareszcie górna lewa jedynka, prawa już prawie sie przebiła, to już 8 ząb w drodze. Żużaczku wiaderko superaśne, takie żużaczkowo- kalinkowe. Gosik ucałuj Zosieńkę i utul mocno, życzymy zdrówka!

Witajcie Kochane Białostocczanki:-) Ja miłam taki ciężki tydzień, jak dawno mi się nie trafił.:sick: Dzieci jak nadzień dzisiejszy zdrowe, więc jak poczytałam o Waszych choróbskach, to jestem szczęściara i już nie marudzę.
Mąż (czyt. my) bierze udział w przetargu i potrzebował zaświadczenia o nie zaleganiu z róznych urzędów - wszędzie mówią tydzień i ani dnia krócej! A mi sie udało i koledze tez załatwiłam, choć podelga pod inne urzędy! A dzisiaj to mu aktualne zaświadczeni w ewidencji działaności załatwiłam w 2 godziny!!! Możę ja powinnam załatwiać w urzędach sprawy trudne do przeforsowania usługowo?
A do tego jeszcze moja kochan Mamusia kończy jutro 70 lat:szok: :-) Dzisiaj świętowaliśmy! Ale prezent chciałam szczególny, więc trochę to mi zajęło czasu. w końcu babcia dostała wymazona szafeczke nocną do kompletu w sypialni. Wczoraj dzieci z tata złożyły a dzisiaj zapaokowaliśmy i obkleiliśmy 70-ciom serduszkami:-) A do tego mnie pokręciło:baffled: w piątek i byłam do niczego. Impreza salsowo- sambowa mi przepadla w niedzielę.:no:

Żużaczku wiaderko wyszło urocze:tak: i deseczka na notatki też! A jak tam już jakieś wieszaczki sprzedałaś?
Kalinko dobrze że Wam lepiej i nie ma więcej ospowiczów;-) . A pomysł ze spokojną wigilią świetny. My od kąd mamy dzieci też mamy spokojną - my, dzieci i dwie babcie.
Joasiu to ja Ci kubicuję przy tych "ogólnych" dzieciach;-) z calego serca. Cieszę sie, że sie odezwłaś.
Agak filmik doskonały! Dla mnie to kwint esencja natury duńskiej!:laugh2: Uroczy naród:-D Myślę, że mały zacznie wreszcie jeść więcej. Ja córeczce po takiej chorobie podawałam mało, ale często i nie przejmowałm sie, że na początku prosiła o to samo.
Gosik trzymajcie sie obie dzielnie! Szkoda mi bardzo Zosieńki bo to jeszcze maluszek.
Minia ja swoim samruję stopy czymś rozgrzewającym na noc i jestem zdania, że to powoduje podsuszenia nosa przynajmniej w nocy. Teraz właśnie GOcha skończyła upiorny katar.:sick:
Przeprszam, że tak dużo na raz ale musiałm .. musiałm sie z Wami podzielić ty, wszystkim!!!

Dobrej nocki :happy:

Witam.
dziwnie- bo w domu, ósma godzina....
Gosik. Tołopiło Lilia.
pixel_tran.gif
pixel_tran.gif
0 85 675 45 84 Białystok, Włościańska 94

Pani w średnim wieku,mnie kojarzy sie z ciocią , podejmująca na proszonej herbatce. trzeba sie umawiać na telefon. Ale przyjmuje też w przychodni, na Dobrej, w dzień, a wieczorkami w domu.
Dobrze sie zna na alergiach.

Magdalenka, zapracowana kobieto. Twój mąz ma z ciebie pociechę.:-)
Twoje urodzinowe pomysły sa doskonale. 70 serduszek!!To tylko Magdalenka mogła wymyslić....

Mania- konspekty z edykacji teatralnej, na strone internrtowa CEN-u

witam z rana
u witka goraczka troche mniejsza ale nic poza tym. zero kaszlu, kataru..etc.:baffled:

poczytałam wczoraj o przepuklinie pachwinowej - bo to jest to. Operuje sie ja w 99% wypadków z tym, że u Witka to podobno zabieg tak banalny jak migdałki. No oby. W czwartek pewnie będziemy termin ustalać. No kuźwa, zawsze mam pod górkę...:sick::sick:

gosik jak karmisz piersia to Zosia nie powinna nic złapac od ciebie. Jak Witek był młodszy to tak chorowalam, że nie mogłam na oczy patrzeć i Witek się ani razu nie zaraził. Głowa do góry. Lec dzis do tel lekarz Kalinkowej.

Kalinko, tam trzeba zadzwonić i sie umówić na wizytę? To jest nr do gabinetu? W jakich godzinach można dzwonić, przychodzić?

Dziękujemy wszystkim za pamięć.
U nas narazie wszystko ok.
Jutro badamy siku.
W poniedziałek jedziemy do szpitala.
Badania, badania, badania i w środę biopsja. W znieczuleniu ogólnym. A po biopsji będzie przysypiana, bo nie można się po takim zabiegu za bardzo ruszać żeby za duży krwiak się nie zrobił.
Ile czasu będziemy w szpitalu, nie wiem. Podejrzewam że minimum tydzień.

Ale narazie nie chcę o tym myśleć. Czas tak szybko leci...

Załączniki

• Zdjęcie022.jpg
    Zdjęcie022.jpg
    254,1 KB · Wyświetleń: 52
  • Zdjęcie062.jpg
    Zdjęcie062.jpg
    141,9 KB · Wyświetleń: 40
Gosik, to numer do domu, ona ma gabinet w domu.
Przyjmuje jak sie umowisz- my jeździliśmy nawet o 19 czasem. W niektore dni przed poludniem mozna, nie pamietam jakie. Zadzwon i zapytaj o wolny termin. Wizyta 40 zl. Generalnie ona po 16 przyjmuje.
Shoomna, jakie wy ladne dziewczyny jesteście! Rozczulające , sliczne maleństwo, dzieki, kochana za zdjęcia. Ślę wam wsyztskie dobre kalinkowe mysli i zyczenia. Będzie dobrze, będzie dobrze.

reklama
Tak właśnie wygląda Julitka jak jest obrzęknięta.
A na tym już wygląda normalnie...

Załączniki

• Zdjęcie004.jpg
    Zdjęcie004.jpg
    79,3 KB · Wyświetleń: 39
Do góry