reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

Fragment artykulu z Financial Times:

"Wojciech Wierzejski, wiceprzewodniczący nacjonalistycznej Ligi Polskich Rodzin otrzymał w wyborach na prezydenta Warszawy jedynie 0,3 procent głosów i został pokonany przez kandydata ugrupowania Gamonie i Krasnoludki, którego kampania wyróżniała się głównie stożkowatym pomarańczowym kapeluszem."

hahaha, nie wiedzialam, że mamy taka partię!

reklama
WItam was po pracy
nasiedzialam sie przy kompie i inwentaryzacje wprowadzalam i wyrejestrowywalam ludkow
zmeczona jestem jak nie wiem co
dzisiaj moja siostra była na pogrzebie kolezanki - zginela w wypadku samochodwym wyleciala przez szyberdach i sie nadziala na drzewo...
masakra
szkoda mi siostry bo to przezyla....
dziewczyna nie dozyla swoich 18stu urodzin
spieszmy sie kochac ludzi tak szybko odchodzą....

no no. Czyli to wcielenie pomarańczowej alternatywy. Super, że pokonali Wierzejskiego. tacy smiertelnie powazni faceci jak Wierzejski napawaja mnie podskórnym niepokojem, że w gruncie rzeczy sa libertynami sado-maso i uwielbiają koronkowe pończochy, nieprzyzwoite przybytki i dominacjonalne gry...
ja osobiście jestem monarchistka, ale nie widze kandydata na monarche w naszym kraju. Wolalabym monarchinie, czemu nie, poszlam na wybory i glosowalam na wszystkie kobiety w moim okregu, kobieta na wojta, radnego, do sejmiku...
Waltz- Gronkiewicz moglaby byc na monarche, ale lepiej Anna Radziwił..Albo Danuta Hubner, tak, najlepsza bylaby Hubnerowa. Dobrze byloby zabrac facetom w naszym kraju wladze, oj dobrze.

Gosik jak wizyta u lekarza???? Napisz coś! Shomna, Julitka śliczna kobitka, życzymy optymistycznych myśli i jak najmniej zmarwień, a przede wszystkim zdrówka! Czy ta choroba Julitki jest wyleczalna? Już anwet nie pamiętam jak się nazywa??? Żużaczku, wspaniałości Twoje są wspaniałe, kiedy Ty na to znajdujesz czas???? Kalinko, niezła jesteś skoro piszesz scenariusze do CEN-u, podzielam Twoje zdanie - KOBIETY NA STANOWISKA!!! Czyżby duch feministyczny sie odezwał?? Mikołaj od niedzieli odmawia cyca, już mnie nie chce, nie potrzebuje, czuję się strasznie????? Teraz marudzi i nie chce zasnąć, choć oczka ledwo ma otwarte. Idę po butlę i za moment zaśnie. Narazie.

Dziewuszki poszukuję przepis na dobry makowiec na Święta. Najlepiej jakby był na kruchym spodzie albo wogóle bez spodu tylko sam mak:)

No, mania...pamięc nauczycielska. Julitka jest chora na mocznicę.
Co do cycy, ja bym nawet chciala, zeby moj mnie nie chciał...ale on chce namiętnie, ostatnio to nawet sie delektuje, przy jedzeniu głaska, ugniata, jak kot łapkami, kiedy sie go glaszcze...Minia, czy tweoj ugniata cie lapkami?

Nie chcialybyście sie poczuc jak male dziewczynki?
Tu jest programik do robienia lalek...tysiące możliwości, obsluga intuicyjna, na gorze jest pasek z ikonami, lecicie po kolei i zmieniacie wlosy, nogi, ubrania....mozna zapisac jako gif jpg lub png,
eLouai's Candybar Doll Maker 3
Agak, daj Izie, poszaleje...to moja lala
dollff6.jpg

Kalinko, jak Ci zazdroszcz, uwielbiam patrzeć jak moje małe ssie cycucha, to takie cudowne uczucie! Co do mojej sklerozy, to nie mogę dojśc do formy po ciąży. Straszna sklerotyczka ze mnie, muszę wszystko zapisywać. Laleczka bardzo Kalinkowa. Buziaki na dobranoc, ide do wyrka!

reklama
Nie Kalinka mój nas nie ugniata :-) Oduczyłam go ugniatania ludzi, bo właził wszystkim na kolana i robił paskudne zadrapania. Ugniata sobie tylko swoje legowiska :-) Robi to dłuuuugo i bardzo namiętnie :-p

Do góry