reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

witam z rana przy szklance mineralnej:-D:-D
Tylko nie myslcie, że kawusi brak. Zaraz bedzie, tylko czajnik sie zagotuje.
Super kawusia dla dwoch osób:
na_rozne_okazje_baner.jpg

szklanka mleka, szklanka zaparzonej mocnej kawy, łyżka kakao, łyzka płaska cukru, dwie lyzki wiśniówki.
Mleko podgrzewac i dodawac kakao, cukier. Potem dodac kawę i wiśniówkę.
PYYYYCCCHHHAAAAA!!!!

reklama
My też już po kaffce, dwa prania zrobione, trzecie czeka. Maluch spi, pozmywane, zaraz zabieramy się za sprzatanie i małe prasowanko, potem fiuuu na zakupy. Miłego dzionka!!!!

a ja rozpoczęlam dzien od dobrego interesu:-D:-D. Była dziewczyna która kupila na allegro jeden z mo9ich wieszaczków. Tak jej sie wszystko spodobało,ze zamowila jeszcze jeden wieszak i dwie szkatołki

Mnie tez.
Mania, odpowiadam na twoje pytanie- jako matka dwoch wczesniejszycvh klusek oznajmiam, ze siadanie z grubościa nic nie łączy. Moje grubasy siadaly, tez 13 kg...a ten teraz chudzinek ma 9 700 i biega jak trzeba. Poradx sie pediatry z tym siadaniem.

Podobno jak dziecko często leży na brzuszku to wzmacnia miesnie kręgosłupa. Moi znajomi zawsze kładli córeczkę do spania na brzuchu, bo tak im zalecił ortopeda i mała usiadła (możecie nie wierzyć jak nie chcecie;-) ) jak miała 5,5 miesiąca. A mi wczoraj lekarka nie bardzo wierzyła jak jej powiedziałam przez telefon, że Zosi rosną ząbki:happy:

Jonatan nienawidzil lezenia na brzuchu. Wył już po pary sekundach.
usiadl w 6 miesięcy, poszedl nam po skonczeniu roczku. Kazde dziecko jest inne prawda?
Poza tym ma 6 zebow- jakos malo?
mam zmiar kupic mu hustawke na gwiazdke i nakladke na sedes :-)
mam paranoje- niecierpie nocnikow. od razu uczylam chlopcow siadac na sedesie i siusiac do niego. W dwa lata juz umieli. Co baba to obyczaj...:-)
Lista moich ofiar, ktorym musze kupic prezenty liczy 15 osob.
Zgroza.:szok:

reklama
Do góry