reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

czołem dziewczynki
Anetko to co byś chciała?
Magda a ty co porabiasz 16-17 grudnia? bo ja bede w warszawce :laugh2:
gdzie sie wszystkie podzialyscie?
pewnie z rodzinka siedzicie sobie razem
ja zaczelam ogladac nianie :tak:
milego wieczorka

reklama
Uffff....
Boguchy płuca zdrowe juz (chyba) jutro do szkoły idzie i na dzień dobry bedzie pisała 3 sprawdziany... może cztery jak się anglistaka nie zlituje:-D:-D.

Witek będzie operowany na początku stycznia.

Mój artykuł o dekoracjach światecznych ukaze się w srodę a ja chce zanieść z pewna niesmiałością moje teksty do kuriera. Moze sie spodobają?

Dzis popracowałam w mojej perfumerii... Od następnej niedzieli bede juz codziennie do Wigilii. na swieta jedziemy do Bielska - wolała bym w domu ale tam dzieciom ciekawiej i radosniej będzie. Przyjdzie Świety Mikołaj, wiecej miejsca na hulanki i swawole...

Pozdrawiam nauczycielki:

Z DZIENNICZKA UCZNIA

"Weronika nie słucha poleceń nauczyciela i mówi, że jej to
zwisa. Proszę powiedzieć córce, iż nie może jej nic zwisać"

* * * * *

"Wycina genitalia męskie i żeńskie z papieru i bawi się nimi
na kolanach kolegi."

* * * *

"Uczeń Tomasz pomalował kolegę Radka flamastrem po głowie.
Jednocześnie informuję, iż Radkowi wpisuję uwagę o treści:

Uczeń Radek cieszy się z tego, że został pomalowany flamastrem przez kolegę Tomka."

* * * * *
Agnieszka kopnęła kolegę w krocze tak mocno, że kolega już drugą
godzinę chodzi z genitaliami w rękach, tzn. je trzyma w ręku przez
odzież wierzchnią w postaci spodni męskich czarnych"

* * * * *

"Radek na moje uwagi odpowiedział: "Spoko, luzik.""

* * * * *

"Michalina upomniana, żeby się nie denerwowała, bo złość
piękności

szkodzi, odpowiedziała: "To pani z pewnością nie
zaszkodzi.""

* * * * *

"Rysuje trumny na marginesach, twierdząc, że zakłada
przyszkolny zakład pogrzebowy, a ja mogę być pierwszym
klientem."

* * * * *

"Mariusz narysował w zeszycie do niemieckiego członek męski i
wmawia nauczycielce, że to św. Mikołaj."

* * * * *

"Córka bezcześci eksponaty w pracowni
biologicznej, wkładając cietrzewiowi w dziób papierosa."

* * * * *

"Odmówił odpowiedzi na lekcji polskiego, twierdząc, że
postmodernizm gwałci jego poczucie estetyki."

* * * * *

"Wysłany z gąbką wrócił z wiadrem i szmatą."

* * * * *
"Uczeń na lekcji krzyczy: nie ma seksu bez pumeksu!."

* * * * *
"Podtapia kolegę na basenie twierdząc, że tamten ma skrzela i
sobie poradzi."

* * * * *

"Męska cześć klasy odmówiła wyciagnięcia fletów."
* * * * *

"Po kichnięciu nauczycielki, Mateusz krzyknął -
cytuje: "Żeby Ci ryja nie urwało""

* * * * *

"Uczennica Justyna C. podrzuca ławkę pod sufit, a kiedy ta z wielkim impetem uderzyła o ziemie
krzyczy "O ***** ale jebło."

"Na zapytanie o powód braku spodenek na lekcji w-f uczeń
stwierdził cytuję:"Nie mam, bo babcia jeszcze na drutach robi.""

"w czasie zwiedzania Wawelu biegał po salach i krzyczał
"Bić bolszewików.""

"Źle zachowuje się na lekcji. Po poleceniu nauczyciela, że
potrzebna będzie wizyta rodziców, mówi, że rodzice nie żyją, a
opiekuni prawni nie zostali jeszcze ustaleni."

"Waldemar zapisywał na marginesach moje przejęzyczenia językowe. Zabrałem mu zeszyt, gdzie znalazłem wspomniane ścierwo skierowane przeciw nauczycielskiemu honorowi. Przeglądając zeszyt
czułem się jakbym przeglądał swoją teczkę z IPNu. .

Żużaczku, z niektórych usmiałam sie do łez, ale niestety takie rzeczy dzieją się w szkiołach, a my jako nauczyciele, musimy reagować , niestety tylko uwagami, bo co jeszcze możemy zrobić? Zdrówka chłopakom!

Cześć Kobitki,
tak Was podczytuje, ale jakoś problemy inne (czyt. jak na razie brak małych urwisów w domu) więc i jakoś pisać się nie chce :(
Dziś miałam dzień urodzin teściowej, do którego przygotowania trwały już od środy! Więc wyobrażacie sobie skalę dzisiejszego siedzenia za stołem - że wspomnę tylko o 4 daniach gorących! Nie wiem jak można widzieć przyjemnośc w pracy w kuchni trwającej 4 dni, która zostaje pochłonięta w "try miga". W sumie to teraz zaczęłam myślec o odwietkach i o tym jak pogodzić maluszka i przyjmowanie gości? Podzielcie sie doświadczeniami, bo po dniu dzisiejszym chyab zacznę się tym przejmować.
A pozatym to widzę, że stany chorobowe pomału mijają u Was i u potomstwa, cieszę się i tak trzymać!
A tak pozatym to kiedy powinnam zacząć czuć ruchy malucha? W sumie wieczorkiem czasem czuje jakieś tam bulgotki, ale huk - nie wiem czy to nie jakieś trawienne "pozostałości" dnia:confused:

Pozdrawiam jeszcze niedzielnie :)
Ps. Maniu całusy dla rodzinki :-)

lidka witaj kobieto i odzywaj się częściej:-D:-D
Co do odwietek to radzimy sobie znakomicie - po prostu goscie przynosza żarełko:-):-). grunt to wiedziec, kogo zaprosić;-);-)

Wczoraj był u nas z wizyta nasz wspólny przyjaciel wieloletni. Potem dostałam semesa, ze "bardzo, bardzo, bardzo ładnie wygladam" no i jestem z tego powodu bardzo bardzo bardzo zadowolona, że moje starania nie poszły na marne:laugh2::laugh2:

Witam witam, nie w pracy, w domu! Co za skandal obyczajowy! le dawid jeszcze w pryszczach i dalej mamy zwolnienie!
U nas porządki, gotowanie itd!

Witam, witam! Byłyśmy z Zosią u lekarza. W płuckach juz nic nie słychać:happy: tylko katarek ciągnie się...pojutrze mamy wizytę u alergologa.
Ja też zdrowieję, tylko W. jeszcze choruje.
Wiecie ile państwowo czeka sie na wizytę u alergologa? 3 miesiące:-D :rofl2:

do kardiologa ze skierowaniem - pół roku. Trzeba sie tylko dowiadywac, bo pacjeci wymieraja i można czasem wczesniej sie dostac....:baffled:

reklama
Wiesz co Kalinko, bardzo lubię czytać twój blog, ale te wstawki z Brazylii jakoś tam nie pasują, burzą kameralny, ciepły, zadumany nastrój i troche nie wiadomo o co chodzi, troche jakby ktoś puszczał radosne jingle podczas słuchowiska radiowego. Takie mam odczucie, piszę więc, bo sama lubię szczere opinie:happy: Miłej kwarantanny;-) !

Do góry