reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

KOLEŻANKI BIAŁOSTOCCZANKI

te wstawki z Brazylii to newsy od mojej bratowej. jej baaardzo na tym zalezalo, wiec czemu nie, puscilam jingla ;-)
Ludzie sa wazniejsi od bloga...co nie, Gosiku? :-)

reklama
A w ogole u nas dzisiaj radocha, bo garnki Zeptera przysly, zamowione przez tesciowa. Nie wiemy co z nimi robic! Jak ustawic w kuchni, zeby wszyscy wchodzcy zahaczyli oko! Tesciowa az kuca z nerwów, jak tu wyeksponowac taka dobroć!

Kalina podpisuję się obiema rękami pod opinią Gosika na temat bloga ....
Teściowa kuca z nerwów hahahahahahaha dobre !! :-)

Moja tęsciowa kiedyś też dała się złapać w szpony Zeptera, ale jak ją rodzina opieprzyła od góry do dołu to jakoś wykręciła się z tej umowy. Coś tam musiała zapłacić i zrobić w domu prezentację. Pewnie w duchu do dziś wszystkim dziękuje :-p
Moje dziecię ma opryszczkę na górnej wardze, robić z tym coś czy zostawić w spokoju?

Moja twierdzi, że kupiła te garnki dla mnie...w prezencie na święta...dobry prezent za 2800 haha..jak sie mam teraz zrewanzować?

No to miniu wiesz wszystko. Moja mama jest emerytowana nauczycielka i ma mniejsza emeryture niż sprzataczka, która z nia odeszła. :-(
Jak twoj pyziulek- martulek?

reklama
Ratunku! Zosia płacze od godziny:no: Nigdy sie tak nie zachowywała. Myśle, że to te ząbki. Jak myślicie? Można jej jakos ulżyć?

Do góry