reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kurcze a ja żadnych zakwasów po pływaniu nie mam, dziś też popłynęłam sobie prawie 2 km:tak: Ale może to świadczy o dobrej kondycji mięśni???

reklama
witam śpiochy :)
Dziś chwila wytchnienia za oknem to za chwilkę zabieram się za trening :)
Póóźniej wreszcie ogarnę chałupę, bo normalnie straszy:-p

hejka :-) ja tam nie spioch heh wstałam o 6 bo mnie gryzła mucha:angry: ale i tak wolałam juz wstać i się ogarnąc za nim małego obudzę i o 6 miałam tylko 25 stopni a teraz juz lepiej nie mówić heh
Mialam z dzieciakami jechać nad wodę ale zrezygnowalam bo tylko się z małym umorduję a tak to mały w przedszkolu starszy gra a ja ogarnę chatę i nic nie będę musiała więcej robić no poza obiadem ale dzisiaj jajko i kalafior z ziemniakami to szybko się zrobi heh.

Mateuszkowa no to mialaas fajna pobudkę:-D a co przedszkola to wiesz że mi sie zapomniało że twoj mlodszy hahaha:-D ale u mojego w grupie są dzieci co dopiero dwa latka skończyły chyba jeden nawet wczoraj bo torta jedli, twój pewnie jak i mój do dzieci poleci a na matkę nawet nie spojrzy:-D:-D dzisiaj to sam mi uciekl zanim wózek z samochodu wyciągnęłam także tylko wstawilam wózek i wyszłam haha.

Gaja to u ciebie już ochłodzenie jest?

z rana było 21 stopni i zero słońca a teraz znów już smali ale od jutra 24 stopnie na dwa dni to choć tyle:tak:
Ja juz po treningu, wykapana i posprzątane jest - wreszcie :) Bo naprawdę juz się mieszkanie prosiło o jakiekolwiek ogarnięcie:baffled:

A ja zamiast tylko ogarnąć to oczywiście szuka sobie roboty haha wysprzątałam łazienke na blysk i wyscierałam wszystkie podłogi ale na kolanach i łooo matko:szok:szok jaki syf niby co dwa dni scieram mopem ale to chyba nie to samo.
Pot mi się leje tak ja po najgorszych ćwiczeniach ufff a i wczoraj kupiłam sobie ten żytni chleb taki na wagę pycha jest no i zjadłam dwie kromeczki z polędwicą i gruszkę od rana i wypiłam prawie całą butelke wody już:-) i czuję się napchana na maxa.
Na termometrze mam 40,3 stopnia w słońcu żyć nie umierać heh

ja zaraz się roztopie...............-_- jeszcze u mnie w wielkim mieście, na osiedlu-blokowisku to jest ta temp. duzo bardziej odczuwalna niz na wsiach..............................

Editek moj taki duzy pewnie jak i Twój dlatego Ci sie pomyliło! ;-) wczoraj bawił się w piasku z prawie 3 latkami i był wyższy od jednego.. :sorry: więc go wszyscy za takiego biorą, a to mówić nie umie dobrze i z zachowania zupełnie inne dziecko... a ja mało pije jakoś nie umiem sie przemóc, niedobrze mi od tego picia.. -_-

Dorcia twój pewnie wiekszy albo taki sam jak rozmiary ubrznek maja podobne.
Ale mnie się te pytają zawsze ile ma lat i jak mówię że 3 to że wyglada ale że chudy haha:-D szkoda że nie po mnie:-D:-D:baffled:
a mnie z picia to juz brzuch boli ale pic sie dalej chce, najlepiej pragnienie gasi piwko ale niestety ktoś po małego musi jechać heh

u nas juz sie ochlodzilo, chyba pierwszy raz od 3 tygodni dlugie spodnie zalozylam :szok:

w pracy dzis sie skusilam na kantynowe jedzonko: kielbaska curry z frytkami, trzeba bedzie dzis skalpelka machnac co by troszke kalorii spalic :-)

ktoras pytala gdzie kupowalam tabletki z zielona kawa, kupilam w sklepie internetowym, powiem wam, ze nie mam takiego laknienia na slodycze po nich, a normalnie lubie slodkie bardzo

reklama
Dorota ja mam tak samo, na siłe nie piję i nawet w upały mało pijam ale nie mam pragnienia:-(
Editku moja łazienka tez prosi aby ją wyczyścić a ja tylko ogarniam kibel, umywalkę i wannę a kafle to inny rozdział (no chyba, że podłogowe):-p

Do góry