reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam sie,

marzne normalnie, przyzwyczailam sie do upalow to teraz 20 stopni to zimno mi.

Mateuszkowa- fajnie, ze synus odpieluchowany

Gaja- jak zaproponuja dobre wynagrodzenie to moze warto bedzie podjac prace na tym stanowisku

Edysiek- atrakcyjne promo na tym basenie maja

Ja mam jakis spadek formy ostatnio, ale cwiczyc cwicze, wage odstawilam na bok, ale mierze sie centymetrem, w sumie bardziej mi zalezy aby obwody gdzieniegdzie zmalaly :-D

reklama
Dorka tylko to nie są wykresiki i raporty, tu trzeba robić projekt w rysunku technicznym np. na życzenie klienta:baffled: Chce profil o takich i takich wymiarach, kątach nachylenia i otworach w tym i tamtym miejscu i musisz dokładnie taki projekt zrobić w programie, gdzie potem robią specjalnie pod to matrycę wartą kilkadziesiąt tyś. i tłoczą profil. Wystarczy że się rypniesz o dziesiętne milimetra i masz przerąbane:baffled:.
I trzeba znac ten Auto Cad a ja nie znam i raczej nie chciałabym siedzieć z suwmiarka w ręce i wymierzać cały dzień jeden profil aby go zrzucić na rysunek:sorry2:. To już ktos kto lubi rysunek techniczny powinien sie zająć a skoro przez m-c nikt sie nie zgłosił to widać jak każdy unika takiej odpowiedzialności:sorry2:

Gaja to w takim razie czemu idziesz na rozmowe? :confused: skoro nie chcesz tego robić:confused: jesli n ie jestes pewna, to nie wiem czy to dobry pomysł..
ja właśnie próbuje napisac cv i szukam ofert ale z uwieszonym dzieckiem to cięzko :angry:

Idę tylko aby odbębnić rozmowę, ja tak naprawde na rozmowie byłam tylko raz w życiu więc też chcę się obyć z nimi. Bo to dla mnie mega stres.
No i żeby T. nie gderał, że się chociaż nie pokazałam, bo on tą kobitke zna i jak by dało radę gdzie indziej to już będzie wiedzieć w czym jestem dobra a w czym się nie czuję:tak:.
W pysk mi nikt nie da:-D

Ale najlepsze jest to, że ona wie że ja nie umiem tego robić a i tak kazała przyjść

witam z bólem żołądka, niby się nie denerwuję rozmową ale żołądek boli, tylko że też pogoda się zmieniła a wtedy też mi się odzywa z bólem:baffled:. Zjadłam śniadanie i czekam na mamę bo popilnuje mi dzieciaki zanim nie wrócę. Ćwiczenia odbębnię po południu, teraz nie mam do nich głowy:tak:.

Witam :-)

Gaja kciuki zaciśniete :tak:

Wczoraj po powrocie z pracy byłam strasznie głodna. To dla mnie nowość :eek: Miałam jeszcze fasolkę szparagową to sobie zjadłam. Nie mam zamiaru przestrzegać diety, ale trzeba się jakoś racjonalnie odżywiać ;-) Choć pewnie wielki głód dopiero przede mną.
Na szczęście odrzuciło mnie od słodyczy :tak: Nie jem ich wcale, wolę konkretne smaki - ostre czy słone.

reklama
Witam,

Gaja- aby rozmowa przebiegla po twojej mysli

Ja wczoraj pocwiczylam z Mel B na brzuch i powiem Wam ze przy 40 minutach skalpela sie tak nie zmachalam jak przy 10 minutach z nia, daje w kosc. Ale podoba mi sie :tak:

Do góry