reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Ja na obiad zjadłam kopytka a do tego surówka z kiszonej kapusty, a teraz czuję jakbym miała pęknąć :szok:
Robić też mi się nic nie chce, no właśnie codziennie tylko to sprzątanie i sprzątanie :angry: Choć w sumie to mam tylko kilka talerzy do umycia i pranie poskładać.
Jutro sobota to i tak będe sprzątać, ale jedziemy do miasta i nie wiem o której wrócimy.

Czekam aż mi mąż pokój pomaluje i doczekać się nie mogę, ale teraz ma tydzień urlopu to w końcu się weźmie.

Jolit@ praca niby na stałe, ale co w tych czasach jest pewne.
A i w firmie już nie jest tak dobrze jak kiedyś, idzie bo idzie.

Mateuszkowa już jestem w domu.
A ja też tylko coś zjem to zaraz myślę co by tu jeszcze :no:

Ostatnia edycja:
reklama
Jolit@ hahaha nie kus, prosze :-D:-D ćwiczenia ja nie odpuszcze, ale nie umiem się tak głodzić - tak, dla mnie mniej jeść to głodzic się.. i ile tamten tydz. wytrzymalam bez problemu to tak teraz jest mega problem..chyba nadrabiam.. :dry::dry:

Edysiek - dzisiaj jakis dzień taki chyba jest.. :/ ssie mnie w żołądku jakbym tasiemce miala..ale nie, to nie możliwe to wtedy byłabym szczupła :-D:-D:-D:-D

Naczynia umyłam (zmywarki nie mam i nie będę miała :-p), pranie poskładałam i dalej mogę nic nie robić.

Jolit@ no właśnie wiosna idzie, to trzeba się prezentować ;-)

Edysiek a no trzeba ;-) ale nie trzeba byc chudzielcem by sie dobrze prezentowac ;-)
Moja siostra twierdzi,ze dalaby mi 56 kilo bo tak szczuplo wygladam i zreszta nie tylko ona ...wiec? tylko,ze ona widziala mnie w sierpniu jak mialam 60 :-D eh,ale 3 kilo chyba jakos strasznie nie zmienily mi sylwetki,albo??

Nie ma co...ja musze dupe ruszyc i ogarnac balagan,ktory mloda zrobila,odkurzyc i za obad sie zabrac.Tzn. wstawic udka do piekarnika .Wieczorem mamy gosci.

Jolit@ no jasne, że chudzielcem nie, ale trzeba zgubić jeszcze kilka cm ;-)
Ja bym chciała mieć w pasie chociaż poniżej 70, teraz mam 72, ale wczesniej miałam 85 więc i tak sukces. Jednak gdzieś wyczytałam, że powinnam mieć przy mojej obecnej wadze 64 :szok::wściekła/y: JAK ???
To chyba od typu budowy zależy, ja zawsze miałam sporo w pasie, ale przyznam że i tak mnie to czasem wkurza :no:
Pokręciłam hula hoop po 10 minut w każdą stronę. W lewą idzie mi nieco ciężej, ale jak się rozkręcę to spoko :tak:

Hej :)
Edysiek czemu nie chcesz zmywarki ? ;D A jak się nauczyłaś kręcić w drugą strone bo mi to kompletnie nie wychodzi ;/

Jolit@ zgadzam się z Tobą. Teraz Wy musicie tylko pilnować żeby nie przybrać i czasami trzeba sobie pozwolić na chwilke przyjemności ;) np. ja dzisiaj otworze sobie Redsa :)) :))

Jasio poszedł już spać a Olek marudzi bo się po 16 przespał 15 mniut wrrr... i teraz bedzie piszczał do 20 ;/

Alusia, bo lubię myć naczynia :tak:, pewnie jestem wyjatkiem ale lubię.
Planując kuchnię nie przewidywałam zmywarki i nawet teraz jakbym chciała, to za bardzo nie mam gdzie.

Alusia a Jasio to młodszy ? i będzie już spał do rana?

A kręcić próbowałam i po czasie załapałam

jestem i ja, Maks mnie wymęczył na 2 - godzinnym spacerze:-p, ćwiczenia zrobiłam wcześniej zostały mi brzuszki:tak:

Co do obżarstwa ja tak miałam wczoraj, zjadłabym konia z kopytami a dziś jeszcze mnie mdliło po tym, bo żołądek nie przyzwyczajony już do tego:sorry2:.

Edysiek Jasio to starszy i śpi do 6 :) a ja i tak tak szybko wstaje bo teraz mi się pies tak budzi :))
A co do zmywania to podziwiam naprawde heh :)) ;))

Gaja no szalejesz z tymi spacerami. Dziewczyny dajcie mi przpeis na cos szybkiego dietetycznego :)

reklama
Gaja po takich spacerkach to i bez ćwiczeń będziesz laska :-)
Alusia to szybko poszedł spać.
A co to ma być za przepis tzn. na co konkretnie ? na kolację? to zależy co masz w domu ;-)
ja właśnie zjadłam pół hod doga (oczywiście dojadłam po Angeli) a teraz wcinam jabłko

Do góry