Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ludzie biora takiego szczeniaczka,bo sliczny a pozniej szybko im sie nudzi i laduje w schronisku...stad w polsce takie przepelnienie w schroniskach. Oczywiscie to jest tylko moje zdanie.Ja sama chcialam oddac mojego psa i strasznie sie tego wstydze
co prawda nie do schroniska tylko i w inne dobre rece ...ale dobrze,ze do tego nie doszlo,M byl absolutnie przeciwny...ale ja chcialam go oddac nie dlatego,ze mi sie znudzil albo przestal podobac...po prostu nie dawalam rady juz z tymi codziennymi przymusowymi spacerami...dobrze,ze mala nie chorowala,to moglam codziennie z nia wychodzic ...ale w innym przypadku to nie wiem...pies by mi chyba w domu sral. Ale o tym,ze te spacerki wyszly mi tylko na dobre to juz pisalam ;-)
i nie na miejscu sa te moje wywody. Ale coz,taka juz jestem...zawsze musze powiedziec to co mysle,trzymanie jezyka za zebami to nie jest moja mocna strona.
a buleczki wygladaja apetycznie 
jezykiem sie nie martw, takie maluchy łapia szybko wszystko :-) a dzieciaki potrafia sie dogadać..