reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

witam,
co do mieszkania my mamy w kamienicy 3-pokojowe ale 2 pokoiki malunie:tak: mieszkanko własnościowe ale na kredyt of kors:sorry2:. Mam zapisane w spadku mieszkanie po babci - kawalerkę ale jak już to będzie kiedys dla któregoś dziecka na start:tak:

A tak w ogóle troszkę wczoraj pogrzeszyłam i źle się z tym czuję, normalnie jakbym mogła to sama bym siebie ubiczowała

reklama
dzien dobry

:-)

ocet znowu zaczynam pić-miałam przerwe parodniową..
weider codziennie, ale to początki
agrafka na uda dochodzi do 500 powtórzeń.. zwiększam sukcesywnie :-)

waga niestety w miejscu:angry::angry::angry:

Alusia, a co to sie działo ???? uszka znów?

Mateuszkowa super ;) ja robie 150 dziennie i wczoraj mama powiedziałą żę schudłam w udach więc coś chyba daje :D :) A dzieciaki płakały chyba znowu uszka a pies się budził bo na noc żeśmy mu zrobili wysoki kojec żeby nie mógł się wydostać ;)

Gaja ciasne ale właśne pamiętaj :)) :))

A dziewczyny macie kredyty. Jak to jest. Dajecie rade. Miesiecznie jak Wam wychodzi rata? Jeśli nie chcecie to nie mówcie :*

Alusia, kredyt jak kredyt, trzeba było wziać ( mieszkanie z teściami mnie nie urządzało :/ :angry: ) a teraz trzeba spłacić, zostało jeszcze troche, bo wzieliśmy 3 lata temu...... ale masz racje ciasne ale wlasne..

a czy dajemy rade? to sie okaże, bo ja juz na wychowawczym ......

A na ile lat macie? :> Dużo braliście? :) Przepraszam że się tak pytam ale my będziemy brać 100tys. i już się boje :(

Alusia - pw ;-))

a ja bułki piekę.. ;-)

a mały tak piszczy mi za uchem że juz nic nie slysze, ale ma radoche bo sie sam nauczył bujac w bujaczku :szok::-D:-D

Ja dzisiaj chyba upiekę chlebek orkiszowy :) będę go chociaż mogła jeść :D
A teraz jestem głodna a za bardzo nie wiem co mam zrobić sobie na śniadanie bo lodówka pusta ;) ;/

ja kupowałam mieszkanie gdy jeszcze nie skoczyły tak ceny i braliśmy 55 tyś kredytu na 20 lat, także rata nie jest aż taka wysoka i dajemy radę. Czynsz jak to w kamienicy niewielki. Minus musimy sami sobie napalić w centralnym:sorry2:

Gaja - o matko jak malo..szcześciara..:sorry2::sorry2::sorry2:

Alusia a Ty dalej na dukanie ???? widziałam przepisy na chleby dukanowe :-)

dzisiaj szarówa za oknem więc...zostaje w domu...nie musze biegać ze sprzatanie, pomalutku..wreszcie.. :-D:-D:-D

a powiem Wam, że ostatnio mój mąż sie popsuł bo rano nawet talerza po śniadaniu do zmywarki nie schowa i się tłumaczy tylko, że obudzilby nas.. :dry::dry::dry:

reklama
Mateuszkowa nie jestem już na dukanie bo się na nim tylko męczyłam ;/ teraz mniej jem i nie jem słodyczy,coli nie pije no i nie jem tłusto ;) A waga powolutku leci :)
No a po drugie dużo ćwiczę wiec ujędrniam skórę ;)

Do góry