toxicstar
Fanka BB :)
Dobry wieczór!
Edysiek, te tabletki na prawdę działają, ale będę brała połowe dawki dziennej bo dziś nic nie zjadłam i na jedzenie nie moge patrzeć. o,O
Mateuszkowa, śliczna sukienka, i pięknie w niej wyglądasz.
A co do bułgara to ze mnie świnia się robi. Czym więcej się kłócę z moim P i bardziej nam się nie układa to bardziej oglądam się za innymi, choć próbuje zrobić tak żeby było lepiej. P. tak dziś się do mnie dopier*alał za przeproszeniem, czemu nie odkurzyłam, czemu prania nie zrobiłam bo jego ulubione spodenki kur.a mać są do wyprania i do obiadu się doczepił, że ogórkową mu zrobiłam i ziemniaki z surówką i jajkiem sadzonym, ale jak się nabarzył na mnie, że do dup.y obiad. Przepraszam za słownictwo ale z tym dziadem moim to już nie idzie. Trzasnęłam drzwiami, poszłam na zakupy. No i oczywiście kogo spotkałam?! Tego BUŁGARA! Supeeer. No i od słowa do słowa i poszłam z nim na kawe. -,- I na dowidzenia dał mi całusa. Co za porażka ze mną. -,- Boje się, że przez te humorki mojego P. na prawde w końcu to się rozpadnie wszystko. Cholera to wzystko weźmie..
Edysiek, te tabletki na prawdę działają, ale będę brała połowe dawki dziennej bo dziś nic nie zjadłam i na jedzenie nie moge patrzeć. o,O
Mateuszkowa, śliczna sukienka, i pięknie w niej wyglądasz.
A co do bułgara to ze mnie świnia się robi. Czym więcej się kłócę z moim P i bardziej nam się nie układa to bardziej oglądam się za innymi, choć próbuje zrobić tak żeby było lepiej. P. tak dziś się do mnie dopier*alał za przeproszeniem, czemu nie odkurzyłam, czemu prania nie zrobiłam bo jego ulubione spodenki kur.a mać są do wyprania i do obiadu się doczepił, że ogórkową mu zrobiłam i ziemniaki z surówką i jajkiem sadzonym, ale jak się nabarzył na mnie, że do dup.y obiad. Przepraszam za słownictwo ale z tym dziadem moim to już nie idzie. Trzasnęłam drzwiami, poszłam na zakupy. No i oczywiście kogo spotkałam?! Tego BUŁGARA! Supeeer. No i od słowa do słowa i poszłam z nim na kawe. -,- I na dowidzenia dał mi całusa. Co za porażka ze mną. -,- Boje się, że przez te humorki mojego P. na prawde w końcu to się rozpadnie wszystko. Cholera to wzystko weźmie..

tyle ile Ty cwiczysz....swoja droga masz szczuple wysportowane cialo pewnie wiec przestan sie zamartwiac waga.Z tego co piszesz...jak Ty malo jesz a do tego wysilek fizyczny,kurde ja bym padla.
Chłopy to taka dziwna rasa i ciężko ich zrozumieć
Choć oni pewnie nas też nie za bardzo rozumieją. Nie na darmo się mówi, że kobiety są z Wenus a mężczyźni z Marsa coś w tym jest
Może jakoś się nie pozabijamy. Staram się być ugodowa, no ale ile można 
nosz kur przecież nikt mu nie karze, dla Angeli robiłam bo lubi. Ale gar rosołu był i jadlam go już 2 dni i jeszcze jest i chyba pomidorową z niego dzisiaj zrobię
, do tego też nieraz o obiad się czepiał albo jak go nie daj boże nie było bo nie zdążyłam albo źle się czułam to co ja cały dzień robiłam, przecież siedzenie z dwójką dzieci w domu to jak wieczny urlop

coz moge powiedziec........moj w domu nie robi nic ,tak wiec ja tez wokol niego nie skacze i nigdy nie bede tak jakby sobie tego zyczyla jego mamusia,ktora meczennice z siebie robi i wiecznie usluguje swoim 3 synom,ktorych jeszcze ma w domu.Doroslym synom.