Gaja a ile czasu Ci zabieraja te cwiczenia? kurcze...ja mojej siostrze oddalam swojego orbitreka a teraz by mi sie przydal

zartuje oczywiscie ;-) jej przyda sie bardziej i ja jestem naprawde szczesliwa,ze ona chudnie ...po prostu ciesze sie jej szczesciem(schudla juz 18 kg)...ostatnie lata byla gruba i nieszczesliwa (po dwoch cesarkach) ,a teraz schudnie i? no wlasnie,z niej laska jest jak ta lala a meza wiecznie nie ma
Tak swoja droga uwazamm,ze po cesarce jest trudniej schudnac niz po normalnym porodzie...moja siostra pierwsza dwojke urodzila normalnie i ladnie schudla po tych ciazach a po tych dwoch cesarkach roztyla sie na maksa ... oczywiscie nie twierdze,ze tak jest zawsze,to wynika tylko z moich obserwacji ;-) zebys
Alusia nie pomyslala,ze Tobie trudno schudnac bo cesarki mialas ...mloda jeszcze jestes a po drugie 70 kg to nie 100.A poki co maz Ci powiedzial,ze kocha tylko Ciebie i jestescie dla niego najwazniejsi to jestescie na dobrej drodze ... tak to jest,ze o szczesliwy zwiazek trzeba troche zawalczyc.
Mateuszkowa ja paznokcie zelowe tez mialam na swoj slub i tez wtedy powiedzialam nigdy wiecej

sama je sobie zdjelam zebami ...i mialam tak zniszczone plytki,ze zal...aaaalleee minelo kilka lat to Jola zmienila zdanie ;-) jak w ciazy bylam robilam pare miesiecy...potem przestalam i teraz zaczelam znowu od pazdziernika tamtego roku robie co miesiac,ale ja zawsze krociutkie i naturalny french nie zadne szpony ;-) ja swoje naturalne paznokcie mam bardzo slabe ,caly czas mi sie lamia nawet jak o nie dbam...wiec mialam ich dosc. A te zelowe czasami pomaluje sobie na jakis kolor i w ogole nie widac,ze mam sztuczne.