reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Alusia wiem, sa te rabaty 40 % i cos tam jeszcze powyżej danej kwoty jakieś kremy czy coś bo zmienił się ponoc program i katalogi droższe i grrrr.... poki co mam zamówienie na ok 200 zł :p a jeszcze ja coś musze :p hehehe

Gaja ja też nie lubie, kiedyś lubiłam ale w trakcie ciazy znienawidziłam wręcz i tak mi zostało :p ja tam rybaczek nie mam , mam 2 pary spodni 3/4 ale takie wizytywe-eleganckie bardziej i tyle :p i dobrze, że juz tam nie pracujesz :*

reklama
Gaja no to nieciekawa sytuacja w pracy ;/ taki pracodawca myśli że dał Ci prace i teraz możesz być na każde jego zawołanie i może Cię traktować jak chce.

Ja pracowałam kiedyś w sklepie 5 razy w tygodniu po 10h i zarobiłam 950 zł a jak zrobiłam nadgodziny gdzieś 30 miesięcznie to zarobiłam 1110zł ;/ ale wyciągłam z nich ile mogłam bo siedziałam na l4 2,5 roku :D :p

Mateuszkowa dla Ciebie ;) A co do katalogów to sa po 2 zł za jeden a były po 3 to chyba tańsze ;)
IMG_3251.jpgIMG_3256.jpg

Alusia ale boski rudy..o matko :D:D:D:D
będziesz sie "blondzic" ??

ja słyszałam, że były po 1 zł, teraz pakiet 10 katalogów 10 zł .. więc chociaż tyle..

No ja już jestem 4 katalogi to były po 3 zł a teraz są po 2 zł :)
A co do koloru to narazie jakiś miesiąc odpuszcze a zafarbuje w okolicach czerwca bo jedziemy na bierzmowanie do kuzynki to musze jakoś wyglądać ;))

hehehe ja będę sie farbować w przyszłym tygodniu :p

Alusia nie wiem jak z tymi katalogami już, koleżanka, która jest moim liderem w sumie jest w tym 2 lata, teraz poszły w góre o 1zł, i zmienił się program na początek....

ja zawsze kupuję z oriflame bo mojej mamy koleżanka zawsze ten upust 40% nam daje:-p także nieraz się opłaca kupić:tak:

Rozpaliłam w piecu bo u mnie w domu 18 stopni i kurka mi zimno a Maksio cos kaszle jak gruźlik, wpakowałam w niego Lipomal i acidolac i nurofen i zobaczę jak jutro będzie:zawstydzona/y:

Alusia a cos Ty się na ta ulotke tak napaliła ?? :p

Gaja kiedyś byłam w oriflame ale czasu mi zabrakło i umarło to śmiercią naturalną:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

moje dziecie dalej nie śpi, tzn spało ale chciałam go przykryc i go obudziłam i minutka starczyła mu na wyspanie się :crazy:
zaraz zrobie agrafkę :tak: i spacerek przed nami bo już 20 stopni i cudne słoneczko :-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Gaja bo niby na dworze słoneczko świeci ale wcale nie jest tak cieplo :* ja właśnie ubrałam skarpetki i bluze ;)) i chciałam pościel na dwór wywiesić a patrze a tam się chmurzy więc hcyba wyrzuce wszystko na balkon i będe kontrolować opady :))

Dziewczyny wiecie co ? Zaczełam znowu jesc tą Linee i zjadłam śniadanie o 7.30 i tak zawsze już byłam głodna a teraz nawet nie chce mi się jeśc :)) ;))

Mateuszkowa a no bo chce widzieć co tam fajnego jest w tym nowym prgramie i zapisze męża do Avonu i będe teraz na niego robić żeby znowu dostać te prezenty :p :) bo ja po 4 katalogach teraz już nie mam żadnych nagród ;/ buu :(

A co do ćwiczeń to poczekam aż Olek pojdzie spać kolo 10.30 i pokręce hula hopem :)

Do góry