reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Witam :-)
Czy wyście powariowały tyle pisać :szok::-p
Ja musiałam dzisiaj do rodziców pojechać i dopiero wróciłam. Dokupiłam jeszcze Angeli do komunii rajtuzki, koszulkę i majtki i już ma wszystko :tak:
Zakupy tylko drobne, bo pustka na koncie :-(

Gaja to fakt, że za to co robi to dostaję mało, u nas mistrzowie mają niemal tyle, a ogolnie to tylko siedzą 8 godzin i do domu. Po godzinach nigdy nie zostają.
A Twój pewnie jeszcze ma za te godziny nie płacone, tylko pewnie do odbioru. A odebrać nie ma kiedy. Mój brat też tak ma, sidzi całymi dniami w pracy, a urlopu doprosić się nie może.

Gaja rozumiem Twój ból jeśli chodzi o te spodnie :-( Ja sama musiałam się pozbyć większości ciuchów. I niby fajnie bo za duże się zrobiły, ale jak nie ma co na tyłek włożyć to już tak fajnie nie jest :no:

Alusia biegniesz z maratończykiem :szok: to nieźle :tak:
Naprawdę ladnie Ci w tym rudym.

Kropeczka a ile kalorii spaliłaś przy kopaniu :-p Ja sama sobie kopię ogródek w ramach ćwiczeń :rofl2:

Jolita powiadasz, że cichaczem wyszłaś :laugh2: Może to jest jakiś sposób.

reklama
Edysiek no u mnie brzydka pogoda więc siedze przed komputerem bo dzieciaki w miare bawią się razem ;))
A ja bym chciała tak jak Wy mieć wszystkie spodnie za duże a tu wszystkie spodnie za małę :(( :(( ale walcze walcze !!

Dzięki za komplement :*

Alusia, doczekasz się tego i ty. : ) trochę cierpliwości i i będzie. : D

Edysiek, Angela nie może się już doczekać komunii? :D

Zrobię chyba sobie na obiad sałatke z fetą i oliwkami, tylko, że oliwek nie mam. bym musiała do sklepu iść. *_*

Alusia zobaczysz jeszcze trochę i Ty będziesz musiała garderobę wymienić :tak:
U mnie wszystkie spodnie poszły w odstawkę, bluzki tylko niektóre. A nawet co niektóre teraz jeszcze lepiej się prezentują :-p

Toxi uwielbiam sałatkę z fetą i oliwkami :-)
Angela doczekać się nie może, a ja to już niekoniecznie :eek: Choć minie i będę miała problem z głowy.

Teraz jadę po Angelę, a potem już do pracy będę się zbierać.
Miłego dnia babeczki :-)

A ja dzisiaj wreszcie te jajka sadzone ale dalej nie wiem z czym... :(

Włąśnie pokręciłam 20 minut hula hopem. Jolit@ a Ty ile kręcisz?? :>

Alusia a co masz? ;-) do jajek hm ?

ja pieke chlebek małemu własnie tzn wyrasta on jeszcze..

Edysiek zobaczysz, że przyjęcie sie uda :-):-)

Mateuszkowa buraczki, pomidor,ogorek, rzodkiewka :p
Najbardziej by mi jajko pasowało z ziemniaczkami z tłuszczykiem ale to odpada zaraz na początku :)

reklama
Edysiek, uwielbiam oliwki, dawno nie jadłam oliwek z fetą, dziś mam taką chcice na to.. :-D Normalnee.. : D Ja pamiętam jak przeglądałam sobie non stop albe i wszystko a czas mi się w nieskończoność dłużył.. :D

Alusia, ale mi zrobiłaś ochote na jajko sadzone z ziemniakami i tłuszczykiem. masakraaaa.. :szok: teraz wiem co przez najbliższy tydzień będzie za mną chodzić. :-D

Mateuszkowa, jak ty ten chleb robisz? xD Ja kiedyś próbowałam upiec sama i o. Do dziś nie wiem co źle zrobiłam.. :zawstydzona/y:

Właśnie przyszło mi 9 bukietów róż, po 9 róż czerwonych w każdym. o,O ja pitole... -,- czuję przesadę.

Do góry