reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa pewnie dlatego że wczoraj się nie dotleniłaś ;* Kochana wypij sobie kawe, weź tabletke i będzie lepiej ;*

Gaja Ty masz steper?? Jaki?? :) pokażesz mi ?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
zapisałam młodego na 9.35 była moja ulubiona pielęgniarka i bez problemu:tak:

Mateuszkowa piąteczka ja też dziś znów źle się czuję:dry: u nas dodatkowo ten fakt pogłębia super pogoda za oknem, wieje i leje:dry:

A ja sobie 2 jajca na miękko gotuję na śniadanko ale bez chleba itp bo kurka nie mam ochoty w ogóle na śniadanie ale zjem co by mnie później nie napadło:-p

Kropeczko powącham przy najbliższej okazji:tak: ja zawsze mam góra 2 perfumy bo jak miałam więcej to prędzej ważność straciły niż je wypsikałam a tak to jeden się kończy i myślę o drugim, teraz mnie sie jeden ostał tylko to można myśleć nad drugim:-p

Alusia mam steper a taki:

http://allegro.pl/stepper-axer-mini-z-licznikiem-steper-i2240646434.html

Ostatnia edycja:
Dzien dobry :-)

Mateuszkowa wspolczuje bolu glowy :-*
Alusia wypilas wczoraj ten kefir??
Gaja fajnie,ze termin dostalas a Kropka Ty tez chyba musiasz zapylac do przychodni z tym podejrzeniem rozyczki? Mozliwa rozyczka tak wczesnie?

Dziewczyny u mnie leje juz od tygodnia czy dwoch,wiecie jak mam dosc tej pogody? :-(

A co do perfum ...ja lubie czuc zapach na sobie,jak uzywam jednego zapachu dluzszy czas to nos mi sie przyzwyczaja i przestaje go czuc.I dziele zapachy na letnie i zimowe ;-)

My do przedszkola zaraz,zostawiam ja tam (jak sie uda) i jade klatki sprzatac.

Gaja a taki może być?
STEPER Z WYSWIETLACZEM CZĘSTOCHOWA (2295150335) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Super że się dało zapisać do lekarza :*
U nas dzisiaj słonce świeci ale ciemne chmury idą ;) zaraz dzwonie do mamy może wpadnie na kawe :)

Jolit@ nieee bo miał jakoś 110kalori ;) i posluchałam Cię że lepiej zwykły kefir wypić niż ten owocowy ;) ten sobie zostawie jak będe miała napad żeby zjeść coś słodkiego :) powodzenia Kochana w przedszkolu :*

Alusia może być, dla mnie steper to steper hehe:tak: ja dostałam od T. kiedyś bo bardzo chciałam i mi kupił:tak:

Dobra wszamałam jajka aż mi niedobrze:-p i biorę się za cokolwiek w tym mieszkaniu bo tu tylko dziada i baby brak:-p

Witam :-)
Jestem ale wnerw mam od samego rana :wściekła/y: Najpierw nie mogłam znaleźć kluczyków od samochodu. Potem internet nie chciał mi się załączyć. Ogólnie chyba cały dzień nerwowy się szykuje, dobrze że nikogo nie ma pod ręką, to tylko sama sobie popsiocze pod nosem.
Pogoda sie popsuła i juz nie ma słoneczka :no: a chciałam iść na ogródek.

Widzę, że i u Was nie wesoło.

Gaja dobrze, że udało się zapisać do piediatry.
U nas z przyjęciem do lekarza nie ma problemu, tyle że jest jeden dla wszystkich. Jak ktoś chce do pediatry z prawdziwego zdarzenia to musi jechać gdzie indziej.

Kropeczka różyczkę :szok:

Jolita odstawiłaś już Maję do przedszkola ?

Toxi no to jak już wszystko masz to zostają kwiaty i czekoladki, no i wiadomo że pewnie wolisz kwiaty :tak:
Ja mam jeszcze ze świąt cukrowego baranka i zająca. Zającowi głowa odleciała, wiec coś trzeba z nim zrobić ;-)
A i jeszcze pełno takich kolorowych jajeczek, tez cukrowych.

Mateuszkowa współczuję bólu głowy.

Alusia fajny nowy suwaczek :tak:

Co do perfum, to ja często kupuję z Avonu. Fakt, że nie są zbyt trwałe, ale za to cena mi odpowiada :-p
Uwielbiam stare i sprawdzone Celebre, ale od czasu do czasu sięgam po inne. A teraz mam nie wodę toaletową tylko perfumowaną Incadessence i jest bardziej trwała.

Edysiek :* nie denerwuj się Kochana ;* ;) u mnie sloneczko poki co jeszcze świeci ale popołudniu ma padać :/
Angela w szkole? :)
A co do zająców świątecznych to ja mam 11 !! Dzieci nie chcą tego jeść bo to takie najtańsze więc bardziej produkt czekolado-podobny niż czekolada ;/

Alusia postaram się. No ale jak kluczyki się chowają ( i to do kieszeni kurtki ) i się ze mnie śmieją, to jak się nie denerwować :rofl2:
Angela w szkole to chociaż mam cisze i spokój ;-)
Idę wstawić fasole, bo dzisiaj robię zupe fasolowa na obiad.

reklama
Edysiek najważniejsze żę się kluczyki znalazły ;)

A ja się wkurzyłam na moją mame. Miała 2,5 miesiące temu operacje wycięcia macicy no i jak do niej przyjezdzamy to ona ciągle się źle czuje, Olka nie może nawet podnieść. No ogolnie trzeba za nią wszystko zrobić bo nawet podłóg nie może powycierać (ma 48lat) a teraz do niej dzwonie mowie przyjedz na kawe a ona mi mowi że ona jedzie myć okna do straży pożarnej (zapisana jest do Koła Gospodyń Wiejskich). Przed nami udaje jaka to ona jest chora i cierpiąca a jak tylko ma jechać komus sprzątać to nagle jest w 100% zdrowa ;/ wrrrrrr....

Aaaa i wczoraj się dowiedziałam że mój mąz idzie do pracy cały weekend majowy jak zaczął chodzić 24 kwietnia tak będzie bez przerwy chodzić do 6maja napewno :) super poprostu ! Jedyny wyjazd jaki nam się szykuje to w niedziele do Wrocławia na OLD Timer Bazar :)) ;))

Do góry