Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
może to jednak jakaś alergia?? koniecznie pędź do lekarza z małym!

chciałabym mu ustalic jakieś pory - bo te co do tej pory ma chyba trzeba zmienić ? sama nie wiem, eh... Kropeczko jak jestes natchniona jakimś jałospisem to napisz proszę...
a 2,5 m-ca po to już dawno zagojone, to jak po cesarce może z 2 tygodnie dłużej się do siebie dochodzi
widać ma taki charakter hihi
to potem te posiłki w dzień mam wrażenie, że są "naciumkane" jeden na drugim, no i właśnie te kanapeczki chciałam ale nie wiem gdzie, czy zamiast czegoś czy on sie tym naje
czy obiad 2daniowy z odstepem np. 2 godz? czy dalej 1 daniowy - narazie robie mu takie miazgi
więc kolejny posiłek daje mu szybciej i nie wiem czy dobrze robie :/ eh... są pewne stereotypy, że owisianki i jajecznica na śniadanie a możeby tak po obiedzie? -_- ehhhhhhhhhhhhh..
No ale jakoś tak na wyjeździe jest zupełnie inaczej, człowiek się luzuje kompletnie.
Na szczęście ją rzadko widuję i tylko przez telefon gadamy, a to jakoś da się wytrzymać to marudzenie.