reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa gratuluje takiego dystansu :) a w jakim czasie? Ja dzisiaj 2km - 20 mniut i mam dość. Jutro sobie robie przerwe bo nie dam rady.

Edysiek szczurki super ;) słodki !! A rosol zjadłam ale dosłownie odrobinke ale do teraz mnie trzyma :))
Staram się trzymać tego co piszecie i zobaczymy co z efektami :)

reklama
Alusia ok 25 minut - tyle od wyjścia z domu do przyjścia bo nie mam zegarka ze sobą :cool:
jeszcze pod górkę biegłam i teraz mnie tak tyłek boli że hej ;D

czy ja wiem czy dobrą? przedtem robiłam przystanki nawet 6 ! ale teraz już nie potrzebuje, kolka jak łapie to biegnę dalej wtedy przechodzi i nie wraca ale trwa to troche, mokra jestem jak nie wiem :p więc ostatnio kąpie sie przed kapaniem syna hehe ;-)

i nie mów o sobie, że jestes kiepska, dopiero zaczynasz! biegałas kiedyś ? uprawiałaś jakies sporty ? będzie dobrze :*

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Hej dziewczyny!

Alusia, pytałaś się o bieganie? Ja myślę, że to zależy jak szybko chcesz zobaczyć rezultaty. Ja biegałam codziennie bo chciałam szybciej widzieć, że coś się zmienia. poza tym jak codziennie biegałam to wpadłam w taki rytm, że miałam stałą codziennie pore na bieganie i to bardzo lubiłam, że mogę sobie pomyśleć, posłuchać muzyki. Zawsze brałam butelke wody i dzida! Agi nie ma czasem nawet do godziny : D

Mateuszkowa, lepiej, humorek lepszy. :D Bułgar dziś u mnie obiad gotował haha. polepszyło mi to humor. :D

Właśnie! I co do tego gotowania to cholipcia, nie znałam nigdy faceta który by lepiej gotował ode mnie i od mojej mamy. Zrobił taki makaron, z mięsem i w ogóle, niby nic trudnego, ale to ego to tamtego, to coś tam dodał to to to to masakra. Zakochałam się chyba. :tak::-D

Mateuszkowa no od 3lat wogole zadnego sportu nie uprawialam ale nie mam zamiaru rezygnowac z biegania :)

Toxi a powiedz mi czy warto biegac np 20 min a 10 szybkiego marszu? Czy poprostu 20 min biegac i koniec? A co do Bulgara to super ze trafił Ci się taki facet :* tylko żebys przy nim nie zgrubla :*

Pisze z telefonu więc wybaczcie że tak krótko :*

Dzień Dobry :))
Nie śpie już od 5.30 bo musiałam męża zawieść do pracy bo auto drugie nam się zepsuło wrrr... ;/ rano nie odpaliło :((
W sumie dobrze że nie zaplanowaliśmy sobie weekendu majowego bo teraz była by lipa a tak chociaż nikt nie jest zawiedziony i kase trzeba przeznaczyć na auto...

Czekam na Was ;*
Gaja jak się mały czuje? ;*

witam,
mały kaszle jak mały gruźlik:-( i katar sie leje jak woda ale myślę, że jutro będzie już lepiej:tak: w nocy co chwila jęczał bo pewnie gardło go bolało albo dusiło go - biedak, pzy otwartym oknie spaliśmy bo wtedy lepiej mu się śpi to o 4 nad ranem na oścież otworzyłam:sorry2:

reklama
Gaja ale najważniejsze że macie już lekarstwo i nie będzie coraz gorzej tylko coraz lepiej ;* pewnie się dzisiaj nie wyspałaś ;*

Do góry