reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Edysiek buahahahahahhahaha witaj :*

;-))

Ty to zawsze umiesz sprowadzić czlowieka do pionu hahahaha
a u mnie już 22 stopnie.. kto da więcej ?:-)

reklama
Mateuszkowa witaj witaj :* nie czuj sie pominięta Kochana :* ;*

Gaja a ja zamiast tego niby ogrodu chciałbym mieć działkę gdzie mogłabym iść z dziećmi i mieć spokój a tutaj musze uważać na psy ;/ dzieci nie mogą mieć piaskownicy. Ogólnie najważniejsze psy ;/

Ja włąśnie posypałam dywany sodą i jak się skończy ciekawki Georg to poodkurzam :)

wrzuciłam zdjecia z moimi nowymi ciuszkami na grupę

O jaka tu cisza :shocked2: pogoda ładna to wszystkie pouciekały :-)
Ja już wróciłam z ogródka, byłam niecałe 2 godziny a zmachałam się i łapki mnie bolą :baffled: Tak to jest jak człowiek nie jest przyzwyczajony do pracy fizycznej :-p Ale mieczyki posadzone (40 nowych i ze 2x tyle starych)

Ostatnia edycja:
Edysiek zdjecia widzialam potem skomentuje :* :D
Ja siedze u babci na kawie teraz akurat przyszłam Olka położyć spać i ide dalej :*

Miłego dnia Kochane ;*

Jolit@ jak tam Mała w przedszkolu?

Dziewczyny a może zrobimy sobie na grupie wątek, gdzie będziemy dawać zdjęcia nas w różnych ciuchach. Chodzi mi o to, że nie zawsze wiemy czy nam coś pasuje czy nie. A tak po wspólnej konsultacji byśmy wiedziały czy możemy coś ubrać czy nie.
Oczywiście musiałyby to być szczere opinie, a nie mydlenie sobie oczu :tak:

ja też dopiero wlazłam do domu 3 godziny z młodym spacerowałam, cieplej na dworze niż u mnie w mieszkaniu a i on od razu humor inny ma;-)

Mateuszkowa dziś robię na obiad sobie twą specjalność jajka i maślanke hahaha:-D a Ty dziś inny repertuar może?

zgadnijcie co jem na obiad..
nie, nie są to jajca - jeszcze :p

dziś ziemniaki ze szpinakiem! ha! no i kefir , Gaja zaskoczona ?
a czemu? a temu, że z malym to jedliśmy ;-) od dziś mały zżera dorosle gotowanie, Kropeczka dzięki za natchnienie na nierobienie ciap :* :tak:

Edysiek nawiązując do Twojego pytania - tak super wątek i żeby nie było nie mydliłam nic a nic :p

Mateuszkowa no jestem w totalnym szoku - cóż za zmiana hehe;-):-D

A szpinak miałam kupic i zapomniałam - bo też ochotę niezmierną mam

reklama
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry