reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

kurcze dziewczyny ja też jestem w szoku hahahahaha:-D:-D:-D jajca ugotuje...no nie mam gara czystego ;D może na kolacje ale będą ;D

Alusia mały wcina od małego ;-) szpinaki i brokuły itp. - pilnuje tego, sama to lubie więc nawet jak pluje to i tak ma zjeść i zjada :p ( jeszcze ) a te nalesniki........boskie zdj, cały bym ten sos wylizała chyba.... :dry::sorry2::sorry2:

Jolit@ cos dla Ciebie na niepogode Zobacz załącznik 459479Zobacz załącznik 459480Zobacz załącznik 459481Zobacz załącznik 459482 z dzisiejszego spacerku :-)

reklama
Alusia 10 kg przy przestrzeganiu diety możesz stracić w 2 m-ce nad 15-stoma bym się zastanowiła bo to dla mnie za szybki spadek (zwłaszcza jak ma sie tendencje do tycia a ja akurat mam):tak: spokojnie pomału a tylko dlatego, żeby nie wróciły w dwójnasób ;-)

Mateuszkowa ty chcesz Jolitk@ pocieszyć czy wkur...:-p tymi widoczkami jak u niej pogoda do bani hehe:-D

chce ją pocieszyć, żeby zamkneła oczeta i wyobrazila sobie wiosne :-)

Alusia mi sie też wydaje że 10 kg w mc to za dużo potem byle co i waga wzrośnie tzw. jojo ..

Mateuszkowa w 2 miesiace :) chce w lipcu mieć te 10kg mniej :) to wychodzi po 1kg tygodniowo ;) mam nadzieje że dam rade. A Gaja w jakim tempie Ty chudłaś? ;> Mateuszkowa a Ty ??

A reszta dziewczyn?

Alusia ja chudłam na początku szybko w porównaniu do teraz gdzie ta waga stoi mi już z 3 tygodnie -_- jak nie 4 ..
ale jak masz więcej do zrzucenia to wiecej zrzucisz na poczatek i nie zakłądaj, że to będzie zawsze 1 kg na tydzień, raz będzie 1,5 kg a raz 0,5 kg ważne żeby się nie zrażać :-) dzisiaj nie biegasz ???

to może jakies ćw aerobowe? może tylko marsz ?

Alusia ja chudłam 1 kg na tydzień i mi w ogóle nie wracały te kg później:tak:
Także pomalutku i ty schudniesz a czas tak zaiwania, że ani sie obejrzysz jak 6 z przodka zobaczysz:tak:

Fajnie masz z tym basenem ja to nie jestem w stanie się przełamac i chyba musiałabym kupić taka piankę do pływania bo w bikini sie nie da!!!! zawsze ten stanik mi do góry podchodził jak nurkowałam :/ eh

reklama
Do góry