reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Mateuszkowa no akurat tu jest taka zwiewna ale ja mam taką przylegającą bo te stroje jedno częściowe to raczej wszystkie takie sportowe a ja chcialam na plaze ;)
Naprawde taki stroj jest fajny. Jak będziesz miala możliwość gdzieś w sklepie to zobacz sobie ;)

reklama
A ja zrobiłam obiad i czekam na męża. Potem trzeba auto zawieść do mechanika ;/
Ja zjem kolo 17 jajka i koniec na dzisiaj :)

a ja sobie na loda pozwoliłam ale bez czekolady i wafelka, jakieś 150 kcal ale jakoś nie żałuję bo w sumie dziś bardzo mało zjadłam;-)

Cześć Dziewczyny! :)
Dopiero teraz od rana mam chwilkę dla siebie z kompem. Alusia, też wstałam przed 6-stą, Junior już wyspany o tej porze.
Rano: odkurzanie, mycie podłóg, zumbowanie, prysznic, ogórkowa dla Bartusia, pakowanie wszystkich dupereli i o 11 już byłam na działce. Wróciłam przed 18, dziecię już wykąpane i po kolacji.
Mateuszkowa - nie ma za co dziękować, gotuję Bartusiowi to co jem sama z lenistwa :) tak jest łatwiej i szybciej, a tak jak Twój synuś - uczy się jeść i szpinaku i brokułów i tego co my. Bez wydziwiania.
Z tym zakwaszaniem organizmu chodzi o to, żeby dziecko nie jadło więcej owoców niż 200-250 gr dla swojej wagi, ponieważ owoce zawierają kwasy, które nie są wskazane w nadmiarze na żołądek.
Gaja - jeśli Maksio nie ma temperatury, a na dworze nie ma wiatru - nie ma go co kisić w domku, jasne, że możesz wyjść. Oby jak najszybciej doszedł do siebie.
Edysiek - ja dziś flancowałam sałatę i plewiłam, plewiłam, plewiłam... u mamy oczywiście, a u mnie stoi odłogiem :/ moja mama pilnowała Bartusia, a ja robiłam wszystko, co wymyśliła sobie, że ma do zrobienia. Aż mam pęcherzyki na łapkach z tej pracy ;/
zaprosiłam mamę na sobotę do siebie, żeby odrobiła to, co u niej zrobiłam :D
mamy jednak mały problem... pod altankę wlazł chyba w zimie kot (było ich całe mnóstwo w lecie i na jesieni) i chyba tam zdechł.... to dlatego poniekąd siedzę ciągle u mamy, i nie ciągnie mnie do siebie. ciekawe, jak go stamtąd mój B. wydobędzie :szok:
Alusia - dziewczyny dobrze mówią, że duży spadek wagi to gwarantowany efekt jojo. Ja zakładam pozbyć się mojej reszty do sierpnia, góra do 15-stego bo wtedy wyjeżdżam na pierwszy urlop. Tymczasem wiem, że wrócę szczuplejsza z naszego majowego wyjazdu, ponieważ nie mamy wykupionego żywienia, będziemy się żywić w jadłodajniach/karczmach a ja będę jadła swoje jajka, rośliny i serki wiejskie natomiast podjadanie czegokolwiek mam ograniczone do 0 :-D

Dobry wieczór dziewczyny. : P

Alusia, ja przez pierwsze 3 miesiące schudłam 15 kg, 5 kg na miesiąc.Teraz mi idzie 3, 2 kg zależy : P myślę, że Ci się uda. : P jak tylko chcesz : P.

Miałam się odnieść do paru z was coś napisać, ale niestety zapomniałam. Jestem wykończona i fizycznie i psychicznie. Nie mam ochoty na nic tylko walnąć się na łóżko i spać. eh. jutro napisze, jak będzie mi lepiej. dobranoc. ; *

witam,
zapomniałam napisać, że doktórka stwierdziła u mnie nadkwasotę:baffled: dała tabletki i kazała za 2 tyg przyjść:tak:choć poczytałam i mi ojawy bardziej do nadwrażliwości żołądka pasują:confused2: bo mam nudności, bóle brzucha, osłabienie organizmu, złe samopoczucie - rozbicie i of kors ataki gdy zjem np coś tłustszego - leczenie? Dieta i to normalnie typowo jak dla odchudzającego się, to już wiem czemu na diecie zawsze lepiej się czułam:rofl2:

A tak w ogóle agrafkę męczę a później na działkę śmigam;-)

A reszta??? Hop, hop czas się meldować:-p

Witam :-)
Piękny dzień się zpowiada to idę trochę na ogródek, bo potem jak bedę siedzieć w pracy i słonko to tylko przez okno zobaczę. Ale tylko dzisiaj i wolne

Alusia ja schudłam 10 kilo w 3 miesiące. Dobrze jak się chudnie 1 kg tygodniowo, bo wtedy obędzie się bez efektu jojo. Na pewno uda Ci się schudnąć dużo kilogramów, może i z 10. No ale jakbyś schudła 8 to też chyba tragedii nie będzie ;-)

Gaja czyli dieta Ci służy także zdrowotnie.

Toxi a czemu nie masz humoru ? Oby dzisiaj było lepiej

Kropeczka współczuję tego smrodka na działce :eek:

Mateuszkowa jesteś ?

Jolit@ ?

reklama
Hej ho!

moje dziecie rabneło głową w kaloryfer:no::no::no::no::no: na szczeście tylko guz

Kropeczka fu.. lepiej to szybko wynieście bo zaraz muchy, jaja złoża i będzie cud miód i orzeszki:rofl2:
Toxi czekamy na relacje jak z Bułgarem ;-)
Gaja i co teraz? wystarczy dieta i tablety ? chyba kawy nie można, tak ?
Alusia witaj :*
Edysiek skąd Ty bierzesz te emotikony???? :-)
Jolit@ ?? no właśnie gdzie jesteś ??

lece ogarnąc ten burdel :/ nie chcem ale muszem..

Do góry