reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Mateuszkowa połowy rzeczy bym nie mogła jeść ani kwaśnych ani słodyczy ani kawy, szczypiorek, cebula, czosnek odrzucić no niestety wszystkiego nie mogę będę cierpieć ale na sałacie daleko nie ujadę hehe:-p

Zobaczymy czy tabletki cos pomogą:confused2:

Alusia co sie dzieje????????

Ah... :( auto nam się zepsuło jak Wam już pisałam i wczoraj zawieźliśmy go do mechanika i cena wymiany tego co tam się zepsuło to 2 tys :((
Nie dość że teraz musimy pożyczyć kase od kogoś :( to jeszcze lipa z jakimikolwiek wakacjami,wyjazdami :( Troszkę mnie to zdołowało :((

no zostały mi jeszcze podłogi ale to jak mały wstanie:sorry:
dziewczyny u nie 25 stopni w cieniu!!!! :laugh2::laugh2: zakladam dziś spodnie do kolan i ide łydki opalac na spacerze:laugh2:

Alusia to zepsuło sie Wam to audi ?czy to drugi ? my dlatego mamy 1 samochód, bo to jest studnia bez dna jeśli chodzi o kase..

Gaja a może wystarczy "odstawić" kawusie albo pić zbozowa? ricore czy caro ? sa b.dobre spróbuj ..

ja pijam inkę zwykłą tą czerwoną:tak: także to nie jest tak do końca tylko od kawy a od wszystkiego praktycznie:-p

Alusia o ja pierdziu to cóż to trzasło w tym aucie???? My mamy od roku Toyote Picnic i jak na razie nic sie tfu tfu nie psuje a to tez starszy samochód:tak:

Gaja a może bez mleka trzeba ? :p
szukamy winowajcy :p

Alusia kochana, stało sie i trudno, wiem, że ciężko bo wydatki macie, wyjazdy miały być a nie będzie, ale ty sie nie możesz nam tu dołować :*:*:* wymyśl fajna zabawe z dzieciakami - np. przygotuj farby i kartke papieru, zgniec kartki i wsadz na chwile pod wode - dobrze odciśnij - rozwiń i strzep z nadmiaru wody, połóż maluchom i malujcie farbkami :-) super zabawa a jakie dzieła powstaną!
idziesz dzisiaj biegać? jak idziesz to musisz wtbiegac ta złość :*

Hej dziewczyny!

Mam jakiś wisielczy humor ostatnio. *_*

Edysiek, humoru nie mam bo P. szaleje, robi mi jakieś chore jazdy. ; p

Mateuszkowa, co no co jak z bułgarem. Po staremu. :-D Ostatnio coś za często u mnie na noc zostaje. :sorry:

Ja sobie już śniadanko zjadłam, bułe pełnoziarnistą z serkiem ze szczypiorkiem i activie, i jeszcze kawe pije. nie miałam wcześniej czasu *_*. Piękne słońce jest za oknem widze, aż chce się wyjść. xD

Kochane dzięki za dobre słowa. A u nas w aucie trzasło zawieszenie całę :(( :((

Mateuszkowa ide jasne że ide biegać ;) o 17 ide z babcia na długi spacer bo mamy 3,5km do cmentarza a ona chce tam jakieś kwiatki zanieść :) a potem kolo 20 pójdę biegać ;))

Toxi co Twój były marudzi? Co mu się nie podoba?? A to że Bułgar zostaje na noc to dobrze czy źle?? ;>

Edysiek a Ty jak tam :* zrobiłaś co miałaś zrobić w ogródku?

Gaja no oby pomogły, bo tak wszystkiego sobie odmawiać :eek: dieta dietą, ale nie bez przesady.
Alusia współczuję wydatku, a takie niespodziewane najbardziej bolą :-(
Toxi P. pewnie jest zazdrosny o Bułgara :-p
Mateuszkowa u nas są 24 stopnie :-)

Nadziabałam się w ogródku i padam. Dobrze, że chociaż w pracy będę siedzieć 8 godz. na tyłku.

Mąż mnie dzisiaj opuszcza na noc, bo znowu jedzie na ryby.
Ale w niedzielę jedziemy wszyscy razem i zostaniemy może do wtorku :-) Muszę sie zrelaksować przed szałem komunijnym.
Już się nie mogę doczekać oby tylko pogoda dopisała

reklama
Do góry