reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

wiesz co, ten pchacz nie jest do odpychania - żeby na nim jeździć, ale jest w czym wybierać jakies lwy, żyrafy poszukaj napewno cos znajdziesz :tak::tak::tak: póki co mój syn wspina się na mały stolik - kawowy i chodzi z nim!!!! jest mało atrakcyjny bo czarno-brązowy ale przecież rodzice zakleili rogi więc jest super :p no i co chwile go odciągam bo ;przecież się wywali zaraz z nim -_- aha no i muszę udawać, że jest to "murzyński bębenek " i uderzac w niego, więc mnie ponosi czasem ;-) a wtedy dziecko tańczy hahahahahaha

mąż jeszcze dziś będzie gnębił sprzedawce mam nadzieje, że odbierze.......

reklama
Mateuszkowa juz sama nie wiem bo ja w sumie to teraz najwięcej uda ćwiczę, to na nich sie skupiam najbardziej:tak: więc sama nie wiem, nie mam motywacji, dlatego chce biegać, może to coś ruszy:baffled:

Gaja powiem tak, może długo nie biegałam bo póltora tyg, ale dzień w dzień po ok 3,5 km przez 20-25 min. i widze efekty !! ciało całe się wyrzeźbiło,tylko nie biegaj pod górke bo zrobią Ci sie potęzne łydki i uda

Oby tylko się nie okazało, że go nie wysłał wogóle. Dlatego nr nadania pozwoli Ci to sprawdzić, a do firmy kurierskiej dodzwonisz się na pewno. No ale jak już tam uważasz.
Gaja - jeśli to nie tołpa to może jakiś z Bielendy? rozgrzewający i dużo tańszy. stosowałam kiedyś ale nie mierzyłam się nigdy wcześniej, więc nie wiem jakie dają efekty. Dziś natomiast miarka przesuwa się poniżej 57 cm w stronę 56,7 dlatego polecam.

Mateuszkowa ja jak 1 km przebiegnę to sukces będzie;-) i mam bieżnię za oknem, więc po górkach nie zamierzam biegać;-)

Kropeczko kupię sobie jakiś specyfik na brzuszek, może zainwestuję w tą Tołpe

Tołpa chyba jest dosyć droga co ?? a te kosmetyki "spa" z avonu? Ala? co myślisz? i jak zamówienie Twoje? u mnie w tym katalogu super ..

Żaneta ja 1 dnia wypuściłam się jak głupia na 3 km i byłam z siebie taka dumna, że przebiegłam to, a później zakwas na zakwasie.. więc lepiej zaczać od krótszych dystansów:tak:

Iza, dzwonimy do sprzedawcy póki co, i każemy mu wysłac skan potwierdzenia wysłania jak piszesz, no co za... eh............

właśnie tołpa nie jest aż taka droga balsamy są od 19-55 zł w zależności jaki to balsam, wyszczuplający np 35 zł - więc może sie skuszę a jak nie to w rossmanie pooglądam co mają:tak:

Hej Haj Helou:-)
Kropeczko a gdzie kupowałaś te kosmetyki?Czy zamawiałaś z neta? Możesz powiedzieć które to dokladnie?
A co byście poleciły na cellulit? Zastanawiam się jescze na tymi algami co kiedys Kerna pisała. Dużo pozytywnych opiniii o nich jest:-).

Dziewczyny nie piszcie tyle bo moj jest w domu i nie mam Wam jak odpisać ;P ;)) ;*

Kropeczka a pokaz gdzieś ten krem. Na allegro albo gdzieś prosze ;) bo ja sobie coś musze kupić no ale nioe wiem co...
A kurcze zazdroszcze Ci spadających cm mi nic nie spada ;/
A Kochana nie nagrałabyś siebie jak tanczysz? Bardzo mnie to ciekawi :D ;*

Mateuszkowa no włąśnie czekam na zamowienie z Avonu i miałąm w tym miesiacu jakieś 200zł :)

reklama
ja już na komunię prezent mam w ciągu 3 dni był u mnie:tak: Dziś zamówiłam ten srebrny nieśmiertelnik na rzemieniu, babka ma sklep w miejscowości zalewdie 24 km od nas więc jakby co to zawsze mogę się tam wybrać hehe;-) Ale myślę, że do poniedziałku, wtorku będzie:tak:
Także bratanek dostanie prezent od nas za 300 zł i choć jestem chrzestną to nie będę dawać tak jak niby wypada od 600 zł wzwyż bo nas po prostu nie stać:zawstydzona/y:

Do góry