reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorota - mieszkasz w mieście, gdzie odchudza samo oddychanie??? bo ja bym przy Twojej diecie miała już z 2 kg ale na + :-D a może jakieś czary odstawiasz, a my nic o tym nie wiemy, co??? :szok::-D
Alusia :-D nie podpuszczaj mnie ;) ja wiem, że byłby to znakomity kabaret, ale naprawdę nie mam czasu na taki zachód z kręceniem filmiku... nie mam czasu na bieżąco wystawiać na Allegro ciuszków po Bartusiu a co dopiero bawić się w operatora kamery :no:

reklama
ja w ciązy miewałam często takie sny erotyczne a ile przyjemności z tego;-):-D

Ja sie nie godzę na spadek wagi Mateuszkowej dopóki moja nie ruszy:tak: To nie fair:no::sorry2:

Gaja ja w ciąży miałam identycznie, ale może dlatego, że nie miałam ochoty na realny sex... a spadek wagi u Doroty proponuję oprotestować! nie ma mowy, żeby ona znów zeszczuplała :no:

Kropeczka Ty niedobra kobieto :D :p no ale dobra niech Ci będzie :D ;P jakoś to przeżyje :D
Dzisiaj ide do sklepu to kupie sobie wreszcie tą folie i potem się posmaruje i będe tańczyć i zobaczymy efekty ;)
30 mniut starczy? ;))

A Mateuszkowa odchudza się seksem :D :D ;D jak ona nawet o tym śni to się dziwicie że chudnie? :D :* uwielbiam Cię Kochana :*

Gaja i Kropeczka ja w czasie z Jasiem to śniłam o seksie i ciągle miałam ochote ;D ;)) wtedy to był seks nawet 3 razy dziennie :D

Alusiu nie wiem, czy 30 min starczy, bo każdy ma inny metabolizm. Sprawdzisz po tygodniu zumbowania, czy to jest wystarczająco, dla Twojego spadku wagi. Podobno dopiero po 20 minutach ćwiczeń spala się tłuszcz (wcześniej zapasy cukru z wątroby i kcal, które przed ćwiczeniami zjadłaś) więc ja sobie zakładam, że 45 min to minimum, najczęściej przeciągam do godziny.

Badania, wykonane dla przeciętnego wysiłku aerobowego, wykazały, że:

Przez pierwsze 20 minut treningu aerobowego spala się w 80% węglowodany, a w 20% tłuszcz
Od 20 do 40 minuty treningu aerobowego spala się już tylko w 50% węglowodany i w 50% tłuszcz
Powyżej 40 minuty treningu aerobowego spala się w 20% węglowodany, a w 80% tłuszcz

No ja w ciąży od 5-go m-ca miałam zakaz seksu bo Maks był nisko ułożony ale już po 38 tygodniu nadrobiliśmy:tak: To też pewnie dlatego te sny, choc ja i w dzień ochotę okrutną miałam:-)

Kropeńko tylko ja góra te 40 minut ciągiem zrobię bo tyle Maksio pozwala ale to i tak dobrze chyba:-)

Okej to w takim razie 45 minut ;D ciekawe czy dam rade ;)) :p a do tego hula hop agrafka i brzuszki i zobaczymy :)) dzisiaj zacznę i za tydzień się zmierzę i zważę ;)) a jeszcze pytanie za 100pkt czy tą posmarować się założyć folie i z tym zumbować i kręcić hula hopem ? ;D

Ala super ze spodniami !!!!!! cieszę sie bardzo :-) a z seksem no co ja poradze na te sny ? :p a seksu nie było już 3 dni :p dziś też chyba nic to będzie 4 :p widzisz? :p

Iza sama nie wiem, byłam gotowa na wzrost wagi po wczorajszym dniu a tu mniej już 2 dzień pod rząd waga spada! nie są to duże spadki ale mnie to cieszy :-)

Gaja podkręć metabolizm na pare dni, bo wydaje mi sie , że Twój organizm oszczędza zapasy bo za dużo trenujesz a za mało jesz, a ja w ciąży mało co, bo miała mega opory przed tym:no: a na koniec to w ogóle :p ale sa inne sposoby :>

No właśnie na agrafce jadę:tak: to bęzie 15 minut, potem brzuszki też 15-20 minut i 15 minut steperka;-)

I zjadłam 1/2 bułki z plastrem polędwicy i ogórkiem kiszonym - więc śniadanie ok? Później tak o 10-11 jabłko

reklama
Alusia ja nie zumbuję w folii bo wszystko by spłynęło, wczoraj na krótkie legginsy założyłam takie jakieś spodenki niby-wyszczuplające, no i legginsy można było wykręcać - całe mokre były :eek: więc kosmetyk spłynie jak tylko skóra zacznie oddawać wodę.
Ale w trakcie kręcenia hula-hop pewnie możesz być w tej folii.

Do góry