reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

szpinak i jajko ? Ale jak do tego się zabrać ?? ;P
Ja właśnie wyprawiłam męża do pracy i mam spokój ;)) teraz za 30 minut położę Olka spać bo piszczy i będę miała 2godz totalnego luzu to pokręcę hula hopem :D ;))

A co do żelu to ja sobie chce kupić ten z avonu bo słyszalam że jest dobry Katalog AVON numer 8/2012 | AVON LINE ten z masażerem ;)

reklama
Moglybyście mi napisać jak wstawić to zdjęcie bo za cho...ę:wściekła/y: nie mogę tego znaleźć normalnie zapomnialam już:zawstydzona/y:

Dzień Dobry. : )

Alusia, ułożyć się ułoży. Od tego miesiąca najważniejsze, że jakieś pieniądze dostane, tyle zapierdzielać prywatnie nie będę musiała i czas dla małego będę mieć. Ja też takich ludzi nie rozumiem.. w ogóle nie rozumiem jak tak można o swoim dziecku mówić albo do dziecka.. ehh -,-

Gaja, on nie przyszedł z nożem tylko chwycił nóż z kuchni ze stojaka na noże. W sumie ja nawet nie wiem o co mu chodziło, najpierw dziecko chciał wziąść, ja powiedziałam, że nie, popchnął mnie na łóżko, kręgosłupem walnęłam o róg, ledwo wstałam, i już mi nożem przy twarzy wymachiwał i krzyczał, że mnie za*ebie, za*urwi itp. Całe życie mi śmigneło przed oczami, darłam się ile bozia da, to rzucił nóż, i uciekł, a policja i tak przyjechała, sąsiedzi wezwali, i go teraz szukają.

Kropeczko, ja teraz u mamy jestem i tata mnie do pracy podwozi i przyjeżdża po mnie. Ciesze się, że w przyszłym tygodniu jadę do Polski, będę mieć święty spokój. -,-

Dorotko, ja sie tylko zastanawiam teraz jak przez tyle czasu udało mu się udawać.. a w cholere z tym. Będę siedziała i myślała, nie ma sensu. Najważniejszy jest Maksiu. I my sobie rade damy we dwójeczke. : D

W ogóle, ja nie wiem. Pilnowałam się bardzo wczoraj i co? nawet 100 g na minusie nie mam. A zawsze miałam jak się pilnowałam. Grrrr. ale za to mam zakwasy, pompki, przysiady, brzuszki robiłam wczoraj i mam mega. Przeciągam się i przeciągam i nic to nie daje. *_*

Ala no tak jajko sadzone na przykład :-) a szpinak koniecznie z czosnkiem i ze śmietaną albo jogurtem - odrobinke

Editek jak piszesz posta to masz takie ikonki - 4 w rzędzie - kula ziemska, kula ziemska z czerwonym iksem i następne to zdjęcie :-)

Aga on jest nienormalny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:no::no::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: a waga spadnie pewnie w najbliższych dniach :tak:

Editek w odpowiedzi pod tą żółtą buźką jest takie malutkie zdjecie jakby w ramce klikasz na to dajesz from computer potem wybierz pliki a potem wgraj pliki i zdjęcie się doda :) mam nadzieje że chociaż troszkę Ci wyjaśniłam ;*

Toxi to on naprawdę jest jakiś psychiczny ;/ co za kretyn ;/ ale dobrze że teraz jesteś z rodzicami bo nie wiadomo co mogłoby mu strzelić do głowy ;/ a co mu grozi teraz? Bo w PL to pewnie nic no ale u Ciebie to chyba inaczej ;*

Mateuszkowa ale powiedz mi dokladnie jak zrobić ten szpinak bo mam mrożony w zamrażarce i jakoś go nie umiem wykorzystać ;/

Editek ale jesteś naprawde śliczna ;)) a jak bedziesz z nami to napewno zrzucisz to co Ci przeszkadza ;*

Editek nie jest źle! serio! :-) może bioderka troche - to tyle co widać na zdj

Ala ja tez robie z mrozonego - wrzucam tafle szpinaku do garka - łamie ja wczesniej, na mały ogień, wlewam trochę wody żeby sie gar nie przypalił :-D:-D, jak szpinak sie rozmrozi dodaje posiekany czosnek 2 zabki- albo z wyciskarki :p , gotuje troszkę doprawiam solą - troszkę pieprzem - musisz próbować a na koniec troszkę śmietany albo jogurtu, ja dodaje śmietane 18 % z piatnicy nazywa się " do zupy " bo ona się nie zwazyła mi nigdy, podgotowuje trochę, dodaje czasem masełko :zawstydzona/y::zawstydzona/y: i jest juz do 2 dania :-)
a do naleśników tak samo tylko nie daje śmietany albo daje dosłownie 1 łyżeczke, smaruje naleśniki zawijam albo składam i niam niam :-)

:-)

a ja wypiłam kakao, ale mi sie chciało.... mam wyrzuty sumienia ale tak mnie na słodkie ciągnie a nic w domu nie ma:szok: przynajmniej głodna nie jestem

Edytka?

reklama
Editek, jesteś śliczna! I nie jest tak źle. : )

Dorotko, mam nadzieje, że spadnie, 62-63 chcę mieć do moich urodzin. : D

Alusia, za tą akcje z nożem grozi mu do 3 lat więzienia.

Do góry