reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Alusiu, nie wiem. Swoim zachowaniem ostatnio pokazał, że można się po nim wszystkiego spodziewać, podejrzewam, że będzie uciekał teraz, może gdzieś dalej za granice ucieknie? Nie wiem. Ale tu nie ma życia póki co. Za taką akcje może trafić do więzienia, tym bardziej, że dziecko było w domu, on nie ma obywatelstwa, ja i Maksiu mamy, kompletnie bez rozumu..

Edysiek czuwasz ale nie piszesz? ;)
A gdzie reszta dziewczyn? Kurcze mi Olek śpi więc się nudze a Was nie ma :((

jestem i ja,
ja z kolei obiad od mamy dostałam, bo mi szczawiówke ugotowała z jajeczkami i juz miseczkę opróżniłam:tak:

I zaraz z Olka do logopedy lecę:tak:.

Potem wrócę i uśpię młodego, obiad dla dzieci zrobię, pomyje gary i będzie 16:dry:

A ja czekam aż się obudzi Olek i będe tańczyć :D mniej więcej wiem jakie kroki to będe szaleć z dzieciakami :D

Toxi i mam nadzieję, że go znajdą :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: jak to nie ma obywatelstwa? na czarno tam był ? czy co ??? mam nadzieję, że żadna dziewczyna mu już nie zaufa bo nie jest tego wart!!!!!!!!!!!

Edytka co to za przyczajka :p

Żanetka ja uwielbiam szczawiowa ale nie jest za zdrowa w większych ilościach chyba.. ??:confused:

wylałam na reke gotująca sie wodę - robiłam synowi lane kluseczki :wściekła/y:, boli jak cholera, zimna woda przez 15 minut i reki nie czuje ale znowu parzy, smarowałam linodermem bo tylko to mam w domu, cholera boli, piecze, skóry nie czuje, bąbli nie mam póki co i to prawa ręka, ja pierdziuuuuuuuuuuuuuuuuuu, będę pisać w miare możliwości

Mateuszkowa pod wode zimna i tak trzymaj !! Jak się Olek oparzył to lekarz nam powiedział że mieliśmy go wsadzić na 40 minut do wanny z zimną woda

reklama
szlag
dziecko rozwaliło drewniane łóżeczko
pękła deska od spodu od skakania, a łóżeczko specjalnie bukowe
cholera
mało wydatków człowiek ma

jeszcze wylał na mnie gorąca zupe, która go karmiłam
ojjj zaczyna się seria pechowa

Do góry