M
Mateuszkowa
Gość
Ala ja bym nie dała kakao
jakoś mi nie pasuje
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Na pewno schudniesz. Tylko, żebyś wcześniej jadła przynajmniej z 900-1000 kcal, ja rano zawsze dużą miche owsianki jadłam, potem obiad, warzywa na parze, miałam wtedy duże ciśnienie na mięso więc zawsze jakieś kawałeczki piersi z kurczaka albo pulpeciki robiłam i wrzucałam. Żeby przyśpieszyć metabolizm zawsze w weekend, z 2 jogurty jakieś jadłam więcej albo coś sobie z warzyw i owoców wymyślałam, jak cały czas bym taki rygor miała to bym potem chudnąć przestała, bo organizm się przyzwyczaja i zwalnia. I w ogóle, woda, dużo niegazownej wody! Woda robi cuda. Zauważyłam, że czym więcej pije, tym więcej chudne i szybciej.
Muszę jeszcze wsadzić pomidory i paprykę do gruntu, może w sobotę jak pogoda się poprawi.
A to przecież połowa maja
jakoś nie pamiętam. Ale ja z tych wszystkojedzących
więc na pewno polubię.
Oj to ciekawe jak to będzie później
, mam jakieś czerwone plamy na niej no i mały co chwile mi ją dotknie to sycze z bólu 
nie sam oczywiście ale dramat!!!!!!!! ja chce moje leżące nieruszające sie zbytnio dziecko 

teraz leży pod stołem i kręgle rozwala , a wcześniej mi muszle wywalił z pojemnika co na stoliku stał bo on taki wysoki jest, że dosięgnie wszędzie 
natomiast Tobie bidulku współczuję, bo poparzenie to okropny ból.. :*

A mojego byłego i tak Bozia pokaże kiedyś. Prędzej czy później, ale karma do niego wróci za wszystkie krzywdy. Co tam sie przejmować i nerwy psuć. : P
zalep sobie to lepiej, pokaz fryzure małego
moje jelita mnie najzwyczajniej w swiecie wku*wiaja
jakies male odstepstwo od normy i juz problem,nie moge zjesc nawet pol bulki albo kawalka czekolady bo na drugi dzien juz problem, jak jade do polski to masakra jakas ,zawsze musze sie ratowac srodkami przeczyszajacymi i wracam do domu to zawsze potrwa zanim wpadna jelita glupie w swoj naturalny rytm.