reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Kropeczko, zmieniłam zmieniłam, i strażnika wagi trzeba było i strażnika fitnessu też w końcu. : P Dziękuje. : ) Jeju, chciałabym do końca czerwca zobaczyć te 58 i potem już tylko odpocząć chwile i te 3 kg do 55 polecieć. -,- licze że do końca sierpnia dam rade.

Dorotko, no właśnie. A jak to boli jak się przytyje coś jak się już troche schudło, i od nowa to samo zrzucać.. masakra.. :-D

reklama
Kropeczka my sami sobie palimy. Tak to by jeszcze wytrzymał, ale najgorzej że u nas w łazience strasznie zimno i jakoś tak nieprzyjemnie się myć :eek: A tak napalimy i od razu wode mamy ciepłą, bo mamy grzaną albo z centralnego albo na prąd. No ale ja też sobie w pokoju grzejnik odkręciłam ;-) bo ja lubię ciepełko :-)

Toxi ja najbardziej lubię truskawki ze śmietaną a najlepiej jeszcze posłodzone :eek: No kiedyś tak jadłam, a teraz kto wie. Choć takie swoje to i tak dużo słodyczy mają, no ale dopiero kwitną.

Super, że waga spada :-) na pewno uda sie osiągnąć cel :tak:

Jolita nie muszą być śliwki, nawet rodzynki wystarczą .
A przy zaparciach najważniejsze jest pić dużo wody. Sama widzę, że jak się zapomnę i piję za mało, to potem mam zastój ;-)

Zezarlam 10 cukierkow czekoladowych !!! :szok: 6 przed obiadem i 4 teraz...musialam je do konca zjesc,M zaczal -ja skonczylam :baffled: Eh,tak to ze mna jest ... kilka dni sie trzymam a pozniej sie nazre :no: eh,tragedii nie ma ,przeciez ja sie juz nie odchudzam :-p ale nie mam w domu soku z kiszonej kapusty ! :-D

Edysiek, ja też kiedyś tak truskawki jadłam, ze śmiataną i dużo cukru. :-D Ale teraz nawet słodkiego za dużo nie mogę zjeść bo mnie mdli potem. :-p

Jolita, ja tak teraz często mam chociaż, że się odchudzam to jak się trzymam to trzymam, a potem napadam na lodówke, albo dokańczam, żeby mnie potem nie kusiło. :-D

Idę biegać. : D :*

Aga ważne, żeby nie wpaść w błędne koło :-)

Jola duzo wody do picia - wiele ułatwia:sorry2: a co do cukierków hmmmmmmmm... to wody wypij dużo ;-)

a ja mam ochotę na lody a lodów brak :dry::dry: niestety sklepy pod blokiem są.....

o jesteś gdzie Wyście pouciekały?? spać czy co? :-p ja musiałam skorzystać z asekuracji męża pod prysznicem :-p normalnie inwalida ze mnie :p

Ostatnio edytowane przez moderatora:
A mi nie po drodze pod prysznic,usiadlam zas i siedze...mam chorobe :eek: z kompem zwiazana ...

Mateuszkowa a co sie stalo pod prysznicem,ze musial Cie asekurowac?? i tak tylko to?? i nic wiecej? ;-)

Jakis piekny zapach czuje :-D to moja nowa woda,przecudna,chyba pozostanie juz moja na zawsze :-D

Joluś nie byłam w stanie sie dobrze umyć bez tej ręki bo ból niesamowity jak dotyka jej coś co nie jest lodowata wodą :/ więc troche pomógł, no ciezko mu było, zwlaszcza jak jeszcze zaprezentowałam niby cwiczenia które robie zawsze ( hahahaha ) po kapaniu przy kaloryferze :D ale nic w naturze nie zgnie ;-)

a mąż lody kupił, 2 pudeka bo na promocji :no: i jem
jak zobaczyłam ile kcal.. w 100 ml ponad 100 ale lody mają 900 ml...a mi dobrze idzie, jem z pudła :no:

i co to za woda???

Wróciłam, 40 minut biegałam, ale przeplatałam marszem bo nie daje rady. Kondycja się pogorszyła. :szok: ehhśśś..

Dorotko, ja w takim kole tkwiłam od lutego do końca marca. : P Masakra to była. A ja robie sama lody w wersji jak najbardziej light, jak mi sie chce oczywiście. :-D

Jola, jaka woda? :-)

reklama
Mateuszkowa oj,nie myslalam,ze takie powazne to oparzenie ,smarujesz to czyms ? zeby Ci tylko blizna nie zostala ...

Ja tez krecilam hula hopem...zmuszam sie normalnie do tego a dlatego,bo widze efekty...ale powera te efekty mi jakos nie daja:eek:

Woda perfumowana Beyonce Pulse :tak: powachajta :-D

Do góry