reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Iza czytam właśnie, " W tym roku Kraków nie będzie świętował najkrótszej nocy w roku, czyli Nocy Świętojańskiej. Z kalendarza kulturalnego miasta znikła największa darmowa impreza plenerowa, czyli „Wianki”, które odbywały się w zakolu Wisły pod Wawelem.

Oficjalnie władze twierdzą, że jest to spowodowane imprezami towarzyszącymi EURO 2012. Nieoficjalnie natomiast mówi się o ostrych cięciach budżetowych, które nie oszczędziły masowej zabawy w plenerze.

Jednak Kraków nie zapomniał zupełnie o Nocy Kupały. Na kilka dni przed najkrótszą nocą, nad Wisłą stanie „Jarmark Świętojański” utrzymany w klimatach średniowiecza. Będą tam nocować rzemieślnicy oraz artyści, którzy przybliżą zainteresowanym zwyczaje staropolskie.
"
pokrzepiające :baffled::baffled::baffled::baffled: co do mebli to wiesz co jak już tak gruntownie zaczęłam sprzatać to przestawilam to i owo bo mnie już szlag trafiał, za dużo rzeczy w 1 pokoju, eh.... :/

Ala nie w lodówkach, musiałam się namęczyć, żeby znaleźć bo 4 kartoniki przodem wciśnięte obok jakichś płatków do mleka eh.. :pwłasnie wypiłam 1 szklankę bo głodna byłam już i zapchało :D dobre to mniam, mniam tylko zaczęłam sie teraz zastanawiać bo to pewnie z soi GMO ..kurde i nie wiem.. i fajnie, że jestes!!!!!!!!!!!!!! :*************

Gaja
wow jaka poezja ;D Tus to wymyśliła czy On ?;-) ale też mi kurde zadanie, wierszyki na koniec każdy z osobna.. :dry: i może te "baby " faktycznie takie troche nie tego hehe ;-) a może tak limeryk ?;-)

Butterfly pewnie uboczny skutek tabletek..współczuje

reklama
Butterfly ale jakieś dobre skutki tego niejedzenia może będą i waga spadnie ;-)
Gaja wiersz super, nie owija w bawełnę i to mi się podoba :-)
a baby mogą być, toż to chłopak napisał :-p
Kropeczka witaj w klubie niećwiczących :sorry2:

Byłam trochę na ogródku, deszcz znowu zaczyna padać. Ale kwiatki skończone. Tylko patrzyłam to już na warzywach pojawiają się chwasty :wściekła/y: Ciepło deszcz pada to wszystko rośnie, a chwasty najwięcej :angry:

:-) może i tak, ale to przykre jak jedzą rarytaski a mnie się w żołądku czy w czym przewraca :-) u mnie leje i leje, myślałam nad kupnem jakiś książek do poczytania bo się zanudzę, polecacie jakieś dobre?

właśnie o to chodzi, że mój syn to normalnie na dziewczyny z klasy cięty więc te "baby " to delikatne określenie:-D
Pomagałam mu troszkę bo on mówił co by chciał a potem wspólnie rymów szukaliśmy i układaliśmy tak aby było to jako tako sklecone - sam też by ułożył ale kontrolowałam co by zbyt dosadnie Pani nie wymyślił czegoś:-p

Butterfly ja już dawno nic nie czytałam, kurde nie mam czasu a jak jest czas to nie na ksiażki :D ja jestem na etapie wszelkich ksiażek psych. dot. rozwoju dzieci :p czytam niektóre po 10 razy, a mam też ulubioną pt. Fobie, Richarda Stern'a uwielbiaaaaaaaaaaaaam..
z prozy polece Ci za to :
Cień Wiatru i Zygzak..

edit: Gaja skoro sam to talent ma chłopak!! :D

Gaja noż wierszyk świetny na pewno da pani do myślenia hihi ale poetka z Ciebie heh
Butterfly mam podobnie zjadłam jakieś śniadanie i nie mogę nic wmusić a jeszcze do tego ta duchota nie sprzyja jedzeniu :-)ale to w sumie fajnie heh

Kropeczko już sobie Ciebie wyobrazam zumbującą na działce hihihi:-):-)

Mateuszkowa to ja chyba od dzisiaj będę po dwie pary spodni nosić to się uparuję i tłuszcz sam zleci:-D:tak:

Dzięki :-) może poszukam coś na allegro, bo to masakra :-) próbowałam sił się uczyć ale nie chce mi się :-) jutro ostatni dzwonek, a muszę wykuć ponad 70 pytań na samą rachunkowość :szok: a gdzie reszta ... ale jak mówią głupi ma zawsze szczęście :-)

Czerwone Gitary - Ciągle pada (HD) - YouTube klasyk na dzisiejszy dzień
biggrin.gif
pogoda28.gif

Editek dziękuję, oby dało to Pani do myślenia:tak:

A w 2 parach spodni prędzej się zatrzesz niż spalisz tłuszcz hihi:-D
Tak sobie przypomniałam jak byłam te prawie 30 kg cięższa i w upały miałam całe uda zatarte, talkiem musiałam sobie sypać (jak nosiłam spódnicę) a teraz lajcik:-D

reklama
Butterfly no pewnie szkoda jak inni jedzą, ale zobacz w tym dobra stronę - jesz mniej.
Ja ostatnio czytam co się nawinie. Choć zwykle nie mam czasu, ale wieczorem po pracy czasem coś tam poczytam. Właśnie skończyłam Krwawe wino Eriki Splender - niby babskie ale z lekka nutą kryminalną. A teraz zabieram się za opowiadania Kinga - uwielbiam go :tak:

Do góry