reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Alusia damy radę :tak: Pomożemy Ci, wesprzemy i jakoś się zabierzesz do walki z kilogramami.
Gaja może i dobrze, że nie ma upału, oby nie padało to wycieczka się uda.
Mateuszkowa ja to bym się bała, że zaraz mi góra spadnie :szok: no i u mnie to by się nie miało za bardzo na czym trzymać :-p

Wstawiłam fasolę, bo robię dziś fasolkę po bretońsku. I popłakałam się przy cebuli ;-)

Dorka ja jak jest taka pogoda to nie mam absolutnej weny do sprzątania, toć to mi się żyć nie chce a co dopiero sprzątać:sorry2: Czuję sie jakby mnie kto obuchem w łeb walnął:baffled:

Ala ja biorę 2 tabletki przed spaniem :) Nie wcześniej bo nie zadziała:tak:

Edyta pogoda ma byc właśnie do bani :/ Ma wręcz między 11-16 lać deszcz strumieniowy więc oberwanie chmury:-( Dokładnie z T. mapy pogodowe sprawdziliśmy, nikłe szanse na pogodę bezdeszczową dzieci mają:-(

Edysiek nie płacz a fasolka nie kuś ;)) bo zjadłabym ale stanowczo ma za dużo kalori :)) ja dzisiaj na obiad wypije koktajl z mleczkiem :D ;P
Dzięki za wsparcie :) chyba musze tutaj znowu wrócić na stałe bo wcześniej dzięki Wam schudłam 5 kg w miesiac ;)

Mateuszkowa może może :) chociaż najlepiej teraz do spierpnia chciałąbym się do niego zmieścić ale brakuje mi 15kg do niego więc chyba się nie uda ;/

Gaja a ja wziełam teraz 4 ;/ hmm czyli lipa? To nic nie da?

Alusia właśnie w grupie zawsze raźniej, jedna drugą wspiera i nawet odchudzanie jest łatwiejsze.
Fajny ten strój :tak:
Mateuszkowa czyli tak jak pisałam, muszę mieć majtki z wycięciem i biustonosz push up

Mateuszkowa jak to sauna:-) to ja chce szybciej mi tłuszcz wypali na pupie oczywiście hahahaha:-)
Gaja u Ciebie zimno i pada a u mnie duże słońce i upał mogłoby chcociaż troszkę się ochłodzić:-)
Edysiek oo fasokla mówisz :dry:czy Ty zawsze musisz mi smaka z rana na coś zrobic:wściekła/y::-D:-D:-D:-D:-D hehehe
Alusia ja tez mam tak że czasem jem co normalne, ale nie to że na drugi dzień to samo tylko dalej dietę trzymam jak mi się zdarzy odpuścić nie rezygnuj całkiem, musisz się z powrotem wdrożyć heh:-)

Hallo :-) ależ wczoraj padłam, nie miałam kompletnie na nic siły!!! dzisiaj znów leje,,, i psuje mi deszcz całe plany weekendowe :dry: jak tak będzie lało i będzie zimno nie wiem czy pojedziemy na tę Noc Świętojańską, ogólnie masakra - od jedzenia mnie odrzuca - zrobiłam sobie wczoraj warzywa z czego nic nie zjadłam bo nie mogłam przełknąć nic :dry: haha, za to zrobiłam sobie kaszkę manną z truskawkami i jakoś poszło ...

co do strojów kąpielowych ja połączyłam dwa różne - mam dół od innego i górę inną :-) dół zwykły góra trochę dłuższa ale nie jednoczęściowy :-) i zakrywa wszystkie niedoskonałości na brzuchu :-) i ja się nie krępuje bo mam na nim pełno śladów po rozstępach ... taki urok hormonalny i skórę mam delikatną że dermatolog też dużo nie mógł zdziałać:baffled:

Dobra zrobiłam wstępnie porządek :) wyrzuciłam chyba z 5kg mąki różnej ;/ no ale trudno !!
U mnie zrobił się upał a więc ide sprzatać, prac i gotowaĆ :)
Wpadne potem Kochane ;* paaaaa ;)

reklama
u was deszcz albvo słońce a u mnie deszcz i brak słońca ale za to niby 25 stop. ale odczuwalna chyba ze 35 !!!!!!!! odkurzyłam, umylam podłogi w biegu wszystko ofkors:dry: i teraz mi się klei wszystko tak, że dramat!!!!!

Ala
ale jest cel i do tego trzeba dązyć, tak jak pisze Edyta, w grupie raźniej :**** polecam mleko sojowe zapycha nieźle :D

Edytko takich strojów chyba jest duzy wybór ?? :-) więc nie powinno byc problemów jak coś :D

Editek w sumie sauna na sam tyłek to już byłoby lepiej, gdyby to dawało efekty to i 10 par bym
załozyła..chociaż może lepiej nie ?

Butterfly witaj :-) a faktycznie to wianki......... kurka zapomniałam hahahaha

Do góry