• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Dorotko ten ostatni strój spoko hahaha:-D:-D:-D w akcie desperacji kupię go hihhi
Gaja ten strój czerwony to mam podobny tylko z majtkami z tego brązowego i gora jest beznadziejna bo te szelki strasznie grube są i sie odbijają a nie sa odpinane , a dół jak masz boczki to też bardzo się odznacza.No ale Ty nnie masz boczków:tak:.
Ja raczej myślałam o czyms takim :KOSTIUM KĄPIELOWY MARKO 2012 TAMARA S (2391248512) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
no może inne majtki ale ty by też uszły.
Kropeczko dobrze zrobilas z bratanicą dziecko przeciez wszystko rozumie. Mojego męża ciotka ma chłopca ma 6 lat i co nie zwracali uwagi jak rzucał, wymuszał czy np. w świeta dotykał wędlinę i jej nie brał do jedzenia albo wylewał sok specjalnie na stól i teraz robi to samo nawet ostatnio na weselu nie mogli sobie z nim poradzić, a młodsze dzieci były grzeczniejsze, a oni musieli wcześniej wracać bo już nie mieli sił go pilnować. Takze uwagę trzeba zwracać ja swojem u zawsze mówię nie rzucaj i co rozumie.

Dorota o takich ovu-hokus-pokusach nie czytałam... chociaż czytałam o ovu kilka dni po poprzedniej i kobieta 2-krotnie zachodziła wtedy w ciąże ale to przypadek 1 na milion, i po kuracji hormonalnej, więc spoko :) trochę czeko na poprawę humorku i nie ma się czym martwić :tak:
Gaja ja też stosowałam naturalne met.(ale nie termiczną) ale ovu zawsze w połowie cyklu, wtedy też boli mnie jajnik, na zmianę w jednym miesiącu lewy w kolejnym prawy. To też obaj chłopcy z kalendarzyka, Bartuś próbowany częściej, bo rozregulowałam cykl po stresie i głodówkach w pracy.
Jaki będzie temat po butach i kostiumach? chciałabym się przygotować z allegro ;-);-);-)

Fajne te kostiumy, ale ja nie moge mieć majtasów ala spodenki, bo mam krótkie nogi a takie niestety jeszcze skracają. Dla mnie najlepsze wycięte jak do tradycyjnego bikini.
Strój taki by mi odpowiadał Sexowne BIKINI PUSH UP SELF 5 KOLOROW tu 42 XL (2364889235) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
albo taki tylko nie wim po co te 2 pary majtek (no chyba że ja się nie znam) STRÓJ BIKINI VICTORIA 3 CZĘŚCI 5KOL(36-44)rozm.38 (2409106747) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
a ten też by mi się widział, ale mam do niego za małe cycki ŚLICZNE BIKINI NA LATO SELF 36 _ 38 (2429304920) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
teraz mam klasyczne bikini ale musze takie z push upem teraz kupić, choc lubię to moje.

chciałabym mieć taki brzuszek jak ta pani w 1 stroju :-p

Ostatnia edycja:
pada dysc :D
ale dalej upał ..
dziecko mnie wykańcza, rozszalało się na dobre także podrzuce jak któraś potrzebuje motywacji do biegania :-p:-p:-p:-p

EDysiek ten 2 strój to chyba ma te majtasy zszyte ze sobą ?? :-D żeby seksi było, a do tego 3 faktycznie cyce trzeba mieć.. jak to jest rozm. M to powodzenia z większymi, ja się kwalifikuje na minus ssssssssssss hehehe ;-)

reklama
Heloł:-)
Ja nie spie od 7:20 mały był dzisiaj łaskawy i długo spał:tak:.Piję kawkę i się zastanawiam co na śniadanko zjeść hmm...

A u mnie nie pada dalej upał, matko juz na termometrze mam 28 stopni w cieniu :/

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry