gaja23
multimama '02 '06 '10
Dorka niestety strój jednoczęsciowy odpada bo one mają duże miski a ja jak wspomniałam nie mam piersi a doopsko mam, więc strój L zdecydowanie ma za dużą miskę i koło się zamyka, musze osobno górę dokupować
A u nas na plaży z młodych kobitek to prawie same laski a te które nimi nie są też sie nie rozbierają
no chyba że starsze kobity ale z takich 20-35 to raczej pokazują ciało te zgrabniejsze
I Dorka widziałas ten kostium w groszki co ona za kaliber ma w nim umieszczony???????????????
A ten drugi to można nawet do 2-częsciowego zakfalifikowac i w nim wyglądają dobrze tylko zgrabne dziewczyny ze zgrabnymi brzuszkami
Ja patrzałam takie o:
Sexowny stroj SCARLET z szortami Czerwony 40 L (2389256869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bikini PUSH UP ERICA KORAL KOLORY TU 40 L (2372014260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Musze mieć wysokie gacie żeby zakryły brzuch i doopsko
I mam do tego na biodra pareo

A u nas na plaży z młodych kobitek to prawie same laski a te które nimi nie są też sie nie rozbierają
no chyba że starsze kobity ale z takich 20-35 to raczej pokazują ciało te zgrabniejsze
I Dorka widziałas ten kostium w groszki co ona za kaliber ma w nim umieszczony???????????????
A ten drugi to można nawet do 2-częsciowego zakfalifikowac i w nim wyglądają dobrze tylko zgrabne dziewczyny ze zgrabnymi brzuszkami
Ja patrzałam takie o:
Sexowny stroj SCARLET z szortami Czerwony 40 L (2389256869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Bikini PUSH UP ERICA KORAL KOLORY TU 40 L (2372014260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Musze mieć wysokie gacie żeby zakryły brzuch i doopsko
I mam do tego na biodra pareo
:-(
ja tam lubie male cycki 
no więc Olka po 15 minutach zabawy, wzięła plastikowy samochód (waży jakieś 25 dkg, długi na 30 cm, wysoki ok. 8 cm) i rzuciła nim w złości w Bartusia, na co ją zlałam po rączce. Nie wierzę, że nie wiedziała, co robi, jak to określiła moja mama. Głupia nie jest. Co Wy na to?