• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Dorka niestety strój jednoczęsciowy odpada bo one mają duże miski a ja jak wspomniałam nie mam piersi a doopsko mam, więc strój L zdecydowanie ma za dużą miskę i koło się zamyka, musze osobno górę dokupować:sorry:

A u nas na plaży z młodych kobitek to prawie same laski a te które nimi nie są też sie nie rozbierają:-p no chyba że starsze kobity ale z takich 20-35 to raczej pokazują ciało te zgrabniejsze:tak:

I Dorka widziałas ten kostium w groszki co ona za kaliber ma w nim umieszczony???????????????:eek: A ten drugi to można nawet do 2-częsciowego zakfalifikowac i w nim wyglądają dobrze tylko zgrabne dziewczyny ze zgrabnymi brzuszkami:tak:

Ja patrzałam takie o:

Sexowny stroj SCARLET z szortami Czerwony 40 L (2389256869) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Bikini PUSH UP ERICA KORAL KOLORY TU 40 L (2372014260) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Musze mieć wysokie gacie żeby zakryły brzuch i doopsko

I mam do tego na biodra pareo

reklama
Żanetko ten 2 jest super, zwlaszcza góra a w 1 dół :tak: ale teraz ponoć można połączyć dwa różne stroje tyle, żeby to jakiś sens miało hahahaha ;-)

EDitku ja mam bikini i to bez "puszapów" przynajmniej szybko schnie jak z morza wychodze hehehehe ;-) kupiłam w reserved
pojechałam do carrefoura po pampersy bo po 35 zł miały być i kurka nie było! tzn były ale po 53 zł !!!!!!!!!!! niby ta sama paczka bo baby activ, ale jednak te na promo maja inną ilośc sztuk! a opakowanie to samo..musze jutro podbic raz jeszcze bo to okazja przecież..
u mnie dalej zero deszczu wilgość niesamowita - jak w tropikach :-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ja też mam z croppa taki bez sztywnego biustonosza ale w nim jestem totalnie płaska, no jak facet a do moich proporcji wygladam co najmniej dziwnie bo przy mych biodrach powinnam miec biust a nie wyschnięte pieprze:sorry:

No obaczy sie i sie kupi w lipcu bo póki co 2 lipca Olka ma zabieg wycinania migdała w szpitalu i 2 doby muszę z nią wykupić aby móc na łózku z nią spać, tzn obok - oby miejsce było bo sie pochlastam jak bedę ja musiała zostawić, na krześle będę spała a nie zostawię:tak:

dobry wieczór :)
ło matko, jak naszkrobałyśta...:szok:
Ja od 9 rano na działce, ale tam też ukrop :no: zjarałam plecy i część poniżej, bo obniżyłam sobie strój kąpielowy, żeby wytuszować szaloną białość. Na szczęście jutro już będę brązowa. Acha, dodam, że wcale się nie opalałam, tyle, co po wodę zaszłam albo dziećmi w biegu się opiekowałam.
Moja bratanica (18 mies.) ma zapędy rzucania czym popadnie, kiedy jest zła np. za zabranie zabawki, które sama wyrywa Bartusiowi z ręki. Próbowała też uderzyć moją mamę kubeczkiem po Danio. Pogroziłam jej palcem, na co ona strasznie rozmamlana, zaczęła tak potwornie wyć i zanosić się z płaczu, że szok :szok: na co moja mama, sporządziła mi kazanie, że ona jej nie będzie karać za takie rzeczy, bo potem nie może jej uspokoić...:wściekła/y: no więc Olka po 15 minutach zabawy, wzięła plastikowy samochód (waży jakieś 25 dkg, długi na 30 cm, wysoki ok. 8 cm) i rzuciła nim w złości w Bartusia, na co ją zlałam po rączce. Nie wierzę, że nie wiedziała, co robi, jak to określiła moja mama. Głupia nie jest. Co Wy na to?
Dietą też się znudziłam jak Wy ;-) żartuję, jestem na dobrej drodze na nawrócenie się. 2 jajka, rano owies i pół jogurtu, szklanka barszczu z botwinki i banan. Tyle. Zobaczymy, ile wytrwam (w sobotę mój brat odbiera tą małą jędzę i zostaną na grila)
A co do cyklu, i ovu nie zgadzam się, że jest dokładnie w 14 dni przed miesiączką. Jest dokładnie lub +/- w połowie cyklu, jeśli mam obecnie cykl 36 to nie będzie ovu 14 dni wcześniej. A długość cyklu liczy się od 1-wszego dnia miesiączki do dnia przed następną @ Motylku.
Strój kąpielowy? hm.. mam kilka ale we wszystkich będę wyglądać cudownie za... -10 kg :tak::-D

Iza jestem takiego zdania jak Ty odnośnie małej zlośnicy.. ona doskonale rozumie co robi( jeśli nie rozumie, tak jak mówi Twoja mama, to równie dobrze, nie wie kto to mama, co to jedzenie i co to znaczy daj ... ) wg mnie ona zwraca na siebie uwagę w ten sposób, może jest zazdrosna ???? cholera wie :-D:-D:-D ale jakby moje dziecko zostało zlane to zachowałabym się tak samo.. btw u nas w rodzinie jest Rózia, ma pół roku więcej niż Mati i też miała zapędy na bicie jakiś czas temu :no::no: od tego czasu ograniczyłam kontakty.. ale wiem, że nie zawsze jest tak prosto..
a co do owu to ja czytalam gdzieś, że zawsze jest 14 dni przed @ .... ale to chyba trzeba miec regularnie.. ??? nie wieeeeeem :-)

edit:
Gaja jeszcze to : http://allegro.pl/stroj-kostium-kapielowy-push-up-40-l-spodenki-i2424560988.html
albo idź na całość i.......http://allegro.pl/stroj-kostium-kapielowy-42-spodenki-i2427966133.html hehehe ;-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
zawsze jest 14 dni przed @ .... ale to chyba trzeba miec regularnie.. ??? nie wieeeeeem :-)
Tak Kiciuś :tak: zawsze jest 14 dni przed @ jeśli Twój cykl trwa 28 dni.
Gaja a dlaczego chcą Olę trzymać tak długo?
Szymek miał wycinany migdał jak miał 5 lat, w jakiejś klinice jednego dnia, wyszedł 2 godziny po zabiegu. Może was też by wypuścili, jeśli nic jej nie będzie? Może wyjdź na własne życzenie, a następnego dnia na kontrolę?

a, no widzisz to ja się nie zaliczam i nawet nie probuje myśleć, a mogą być 2 owu ??? albo jedna niepełna i druga zaraz ?

reklama
Dorka bo ci palnę z tym ostatnim strojem, ten pierwszy mi się bardzo widzi :)

Iza ja miałam zawsze 14 dni przed następną @, bo kiedyś stosowałam metode termiczną aby sprawdzić kiedy mam ovu i zawsze 14 dni po ovu dostawałam @ a cykle miałam 30-35 - dniowe:tak:

A co do migdała u nas w szpitalu tną i dlatego trzymają, w klinice w Poznaniu w ten sam dzien wypuszczą ale nie chce do Poznania tylko blisko domu - jakoś przeżyję tylko żeby łóżko dla mnie wolne było:sorry: Z Miłoszem tak leżałam ale sami na sali byliśmy to luksus mieliśmy:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry