reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Editek to juz wspolczuje upału :) u mnie dzisiaj pada :))

Mateuszkowa ja chce motywacje do biegania ;)) ;))

Edysiek a co u Ciebie ? :) ;*

Ala to wysyłam Go priorytetem do Ciebie :-D:-D:-D

Editku współczuje, chociaż u mnie ten deszcz nic nie oczyścił, no może chodniki :p dalej parno.. ja na śniadanko zjadła 2 kromki chleba żytnio-razowego z serkiem light :-) i kawka ale coś mnie gardło drapnie po niej :oo2:

Edysiek pewnie poszłas późno spać :p

Fajnie to w taki upał dwie pary majtek łoo matko przecież by się wszystko zapociło:-) heheh osobno to jeszcze tylko niewiem czy te wierzchnie by nie przeswitywały:confused2:

A ja jak J wróci to idę biegać bo sie dowiedziałam, że mój brat biega to mam już towarzystwo co prawda co drugi tydzień ale to zaszwe coś:-) zobaczymy co z tego wyjdzie:-)

Mateuszkowa ja go mogę wziąc i tak biegam za swoim:-D:tak:

Dziewczyny co do stroi kąpielowych to ja narazie potrzebuje taki dla wielorybów ;P

Mateuszkowa kurierem wyślij ;D będzie szybciej ! :))

Edysiek u nas też 17 stopni :))

Editek super że massz z kim biegać... ja odpuściłam ;/

Dziewczyny czemu odchudzanie jest takiue trudne? Maaaatko jak ja chcialabym być chuda a tu wiecznie jakies pokusy i jakos nie moge się do tego porządnie zabrać :(( :((

Alusia ja na razie mam dość tego całego dietowania i wszystkiego co z tym związane :no:
Waga dalej na plusie, ogólnie czuję się jak beczka. Może to przez @ :eek:
A u Ciebie jak z dietą ?

Mateuszkowa a poszłam, bo jeszcze wieczorem sobie obejrzałam film na kompie. Potem jeszcze długo nie mogłam zasnąć, to chyba dlatego, że wczoraj 3 kawy wypiłam, a zwykle piję 1 czasem 2. Ale śpiąca byłam. Dzisiaj pewnie też będę spała na stojąco, ale tyle kawy już nie piję.

jestem i ja Maks od 5 nie śpi, pogoda barowa, ciemno, pada i zimno i Olce wycieczka raczej się nie uda bo to na świeżym powietrzu ten dinopark więc będzie zawiedziona :(
Jakoś za ćwiczenie nie mam siły sie wziąć jak taka pogoda nic tylko leżeć i nic nie robić:sorry2:

hehehehe Editek bo to są majtki-sauna hahahah :D a co do małego to nie mówcie tylko, że to sie już zaczęło-że to ten wiek.. że wlezie wszędzie i ucieka...aaaaaa :D a strój mi się taki podoba : SEKSOWNE BIKINI - VICTORIA'S SECRET rozm. M (2404659964) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tylko trzeba mieć cycki, żeby nie spadło..hehe

Ala dlatego, żeby firmy produkujące to i owo na odchudzanie mogły na nas ciągle zarabiac :p

Edysiek ja wczoraj wypiłam mocniejszą ok 16 i o 22 jeszcze byłam pełna siły :baffled::baffled::baffled: dzisiaj nie pije..

Żanetko witaj :D jak pogoda barowa to co ?? to dobry czas na ? na sprzątanie :d heheheheh

reklama
Widze dziewczyny że jakieś ogolne załamanie tu mamy :)
Gaja smutna :* Edysiek teżź :*
Kochane głowa do góry :** ;**

Edysiek a co do odchudzania to nie idzie mi kompletnie. Jakoś nie mam motywacji :(( nie wiem jak się mam za to zabrać :((

Gaja kupiłam sobie Alax jak go stosujesz?? :) a co do pogody i wycieczki to może się wypogodzi? U mnie się rozjaśniło ...

Właśnie co do sprzątania to wczoraj odkryłam w mące takie małe czarne robaczki ;/ jak się tego pozbyć?

A strój to mi się ten podoba :) http://allegro.pl/sexi-bikini-ze-spodniczka-rozm-univers-2-kolory-i2414512044.html ale raczej nie ma szans żebym go sobie kiedyś kupiła :((

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Do góry