butterfly21
hope & love
No moje to też nie muszę ich odpinac żeby włożyć, ale to już brzydko wygląda bo jak się nachyle to pół dupska mi widać, żeby tylko pół
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ty jak dla mnie zdecydowanie jesteś juz na etapie fajnej figury nie potrzebującej większych spadków.
nie odłączała mi sie od organów
nie mam kiedy i nie chce mi się. Nawet 8 abs, bo wydaje mi się że to nic nie daje. To po co mi to
Teraz mam taki etap buntu
że po co i w ogóle.
nie dajmy się zwariować, przecież mogłabym się porównywać do szwagierki i chyba bym zwariowała wtedy gdybym chciała być taka jak ona a to nieosiągalne nawet przy mojej budowie
I nawet nie chcę bo jej właśnie ta miednica wystaje, ma ręce jak patyki i własnie pies z buda między nogami przeleci
Nosi rozmiar XS który na niej wisi a swego czasu ubierała się w dziecięcych sklepach młodzieżowych bo nawet kobieca XS była za duża
I nie lubi jak jej sie mówi o jej wyglądzie, zawsze wpiera, że ona je dużo - taaaaa, jak byłam u niej to na obiad po całym dniu fizycznej pracy zjadła garść frytek i śniadań nie jada ale faktycznie ma spust kobita
Matko jakie to chore ale tak jest. Od trzech lat z dziećmi sie nie pobawiłam w wodzie, a one zawsze chcą aby z nimi sie pokąpać. Jakąś barierę sobie zrobiłam, bo wiem jak baby i chłopy tez potrafią byc okrutni, potem sieja ploty itp.