• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Gaja ja już takiej obsesji z ważeniem nie mam, jak przybędzie troszkę ( do 0,5 kg ) to olewam to ale jak widzę, że to sie utrzymuje to czas coś zrobić - jak np. teraz dlatego to mleko sojowe wymyśliłam ..
dolna granice jest do 18,6 BMI a ja musiałab ym ważyć... jakieś 56,5 kg dramat!!!!!!!!!!!!! to już za duży spadek dla mnie.. takie 62 kg by mi wystarczyło..

Butterfly a własnie gdzie Twój suwaczek ?

Dorota to zdecydowanie za mało, już dolna granica to też granica mała do niedowagi na to też trzeba spojrzeć:tak: Ty jak dla mnie zdecydowanie jesteś juz na etapie fajnej figury nie potrzebującej większych spadków.
Moja szwagierka ma 43 kg przy 160 wzrosty i wygląda jak anoreksja a to prawie tak samo proporcjonalnie wychodzi jak ta dolna granica u ciebie - także wiem jak sie wygląda "obrzydliwie" i tyle ci napiszę kochana. Wsio jest dla ludzi ale z rozsądkiem, zwłaszcza, że twój małż cię całkowicie akceptuje i nosi na rekach:-D

Motylek zapewne suwak wagowy Dorce po głowie chodzi

Butterfly z wagą :D

Gaja, też tak uważam że taka waga to za mało !!!! toż to moje kości waża już same dużo a gdzie reszta ? :P ja od życia chce to co Ty - skóry lepszej ;-) co prawda była tylko 1 ciąża ale chce żeby przy fikołkach i przewrotach :rofl2: nie odłączała mi sie od organów :P

aha siostra meża waży jakieś 45 kg przy 165 cm i dalej sie odchudza :/ ma zapadniętą miednice dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!!! odchudza sie odkąd urodziła dziecko - 9 lat

Gaja ja mam już dość odchudzania. Co prawda ja już na diecie nie jestem, ale pilnuję się i ważę. I jak coś nie tak zjem to mam wyrzuty sumienia. Czasem sobie myślę i co tak już do końca życia będzie :szok:
Wcześniej nigdy się nie odchudzałam i zawsze miałam w nosie co zjem i ile. A teraz ciągła kontrola.
Ćwiczeń też mam dość, znowu odpuściłam :zawstydzona/y: nie mam kiedy i nie chce mi się. Nawet 8 abs, bo wydaje mi się że to nic nie daje. To po co mi to :-p Teraz mam taki etap buntu :eek: że po co i w ogóle.

Mateuszkowa to jakie masz teraz BMI ?
Ja mam 20 i chciałam zejść poniżej ale dałam spokój. Tyle wystarczy.

Niby lato to dobry czas na odchudzanie ale nie dla mnie.
Ja latem nie mam czasu na ćwiczenia. A i ciągłe grille i piwkowanie nie wpływają dobrze na moją wagę.

Ja myślę, że to BMI poniżej 20-stu to już naprawdę hoczki się z dziewczyn robią:-p nie dajmy się zwariować, przecież mogłabym się porównywać do szwagierki i chyba bym zwariowała wtedy gdybym chciała być taka jak ona a to nieosiągalne nawet przy mojej budowie:sorry: I nawet nie chcę bo jej właśnie ta miednica wystaje, ma ręce jak patyki i własnie pies z buda między nogami przeleci:baffled: Nosi rozmiar XS który na niej wisi a swego czasu ubierała się w dziecięcych sklepach młodzieżowych bo nawet kobieca XS była za duża:baffled: I nie lubi jak jej sie mówi o jej wyglądzie, zawsze wpiera, że ona je dużo - taaaaa, jak byłam u niej to na obiad po całym dniu fizycznej pracy zjadła garść frytek i śniadań nie jada ale faktycznie ma spust kobita:eek:

Ech z tematu zbiegłam, w każdym razie dziewczyny musimy sobie w główkach poprzestawiać co nie co moim zdaniem.
Najgorsze jest to, że inni cię obserwują, krytykują - dlatego boje sie rozebrać na plaży bo wiele osób znam bo mała mieścina i co? Mam sie z obwisłą skórą i cellulitem pokazać w stroju????????:eek: Matko jakie to chore ale tak jest. Od trzech lat z dziećmi sie nie pobawiłam w wodzie, a one zawsze chcą aby z nimi sie pokąpać. Jakąś barierę sobie zrobiłam, bo wiem jak baby i chłopy tez potrafią byc okrutni, potem sieja ploty itp.

reklama
Mateuszkowa ja właśnie jestem na etapie poszukiwania stroju kapielowego i niewiem czy lepiej jedno czy dwu-częściowy:confused2:
ale chyba wybiorę dwu zawsze mogę brzuch opalić, będzie chudszy:-) hehehe
U mnie też sauna nawet nie gorąc tylko sauna byłam chwilkę z małym i wróciłam cała mokrutka normalnie nie ma czym oddychać ufffff

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry