• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
heheh Żanetko kurka jakie poczucie winy u Ciebie wzbudzilam, nie chciałam :* hehe zjedz na zdrowie, czasem przyda się, u mnie to czekolada zjedzona skutecznie ostudza moje zapędy łóżkowe z P :P hehehehehehe

Dorotko spokojnie poczucia winy nie mam bo zjadłam ze smakiem hehe;-) Nie będę po prostu sobie odmawiać a potem cały dzionek myśleć o czeko.

A popatrz a ponoć czeko to taki dobry afrodyzjak? No chyba że się nim wysmarujemy lub naszych panów i na głodniaka to zrobimy haha:-D Oj miałby chłop uciechę jakbym tak z 2 tygodnie słodkiego na oczy nie widziała:-p

hehehe u mnie sie to sprawdza jak zjem czekoladę to good bye .. mąz może nie istnieć :P Kropeczka już pisała kiedyś o endorfinach po czekoladzie i ja się pod tym podpisuje :-D:-D:-D:-D

Gaja hahaha ja też nie mam, ale jak mnie już owa cheć dopadnie i zjem czeko to koniec :P :P a czasem sie nie chce poprostu.. przyznaje to niestety, ale dom, gotowanie, sprzatanie, dziecko, to mnie tak wykańcza, że mówie pass... a co dopiero przy wiekszej ilości pociech..ale może to z czasem sie forme wyrabia :-D:-D:-D

Butterfly u mnie nie ma nawet szans na 5 razy dziennie, bo w tyg to nie ma jak a w week to by człowiek na zawał padł jakby tak nagle tyle seksów spadło hehehehehe ;-))

reklama
wiecie co? oglądam teraz teledyski i te wszystkie laski takie niby seksi maja takie grube dooooooopy , że dramat! uda jak galareta , co niektóre fałdy brzuszne a i tak pomimo to wyglądają seksi... więc.. ??
może czas się wysmarowac oliwką z brokatem jak one ( cała butelka minimum :P ) ?? hmm ..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry