• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Dziękuję, zapisałam stronkę i jak coś to będę działać w sierpniu, i tak z ciekawości kupię te testy owulacyjne :-) i sprawdzę jak działają wg obliczeń własnych :-) :rofl2: chociaż wczoraj stwierdziłam,że jedno dziecko mam w domu :rofl2: hahaha mój chłop to chyba na pogodę go trzepie ,,, wczoraj dosłownie się zdrzemnął po pracy i wyglądał jak bezdomny hahaha ,,, zawsze się skuli i spi tak śmiesznie, a pózniej się obżarł słodkiego -> brzuch pęka ale szukał drażetek jeszcze ... haha

:sorry::sorry::sorry:

własnie zważyłam me dziecie - 11 kg będzie kurka biceps mi się wyrobi :D
w dodatku miałam pana kominiarza przed chwilą.....no cóż.. jakbym nie byla mężatką to..........to...:-D:-D:-D:-D:-D

Edysiek bo najlepiej jak Cię cos przymusi bo samej zebrac to się nie chce niestety..
Butterfly no to do sierpnia już nie długo :D proponuje gdzies wyjechac na wakacje i dawaj :D ;-)

Mateuszkowa urlop mojego G się nie zgra w czasie :szok: chociaż coś mówił,że będzie miał 2 tygodnie pod koniec lipca czy na początku sierpnia ;-):-):-) a po co wyjeżdżać ... haha :D lasek mamy blisko :P hahaha

dziewuszki z racji pogody chce mi się słodkiego i żeby się nie katować ale też nie zjeść całej tabliczki stopiłam 1,5 paska i polałam nim miseczkę truskawek:-p a niech mnie ale normalnie siedząc w domu ssanie mi się włącza:baffled:
I właśnie męczę agrafkę a brzuszki zaliczone, jeszcze steper:sorry:

Mateuszkowa na właśnie podobno nie Tatralandia a niewiem bo mój J jest zakręcony jak paczka gwoździ przyjedzie to mi powie co i jak i gdzie dokładnie:-)

Gaja fajny pomysł z tym aquaparkiem, ale może zapytaj jaką wodę mają bo u mnie tez już jest ozonowana tylko na odkrytym chlorowana ale tam nawet nie zabieram małego:baffled:.
Edysiek ja tak samo nie znoszę myc lodówki brrr:no: na szczęście mąż umył:-) ja już staram się tylko ja utrzymywać w względnym porządku.

No a zapomniałabym się Wam pochwalić zarezerwowałam nam pobyt nad Białym od nastepnego piątku na 5 dni:-) juz się nie mogę doczekać. Ale kurde nie mam nawet stroju:baffled::sorry:. I znowu muszę na zakupy:-) heheh

Editku no tak zakupy to coś strasznego hehehehe ;-) ja mam swoje bikini z przed 2 lat i narazie tylko w 1 sezon się w nim prezentowałam, więc teraz mam jak znalaz ;-)

Gaja Ty niedobra :D hehehe czekoladą polewać ? :D trzeba było zrobić biszkopt z masą Edyśkową i truskawkami hehehe :D

Butterfly jak jest lasek to jest dobrze hehe

no sama pisałaś, że macie lasek obok.. :confused::confused:

u mnie duchota, pranie wywiesiłam, obiad dla małego gotowy, może da mi chwile i zaśnie :confused2::confused2:
zjadlam pare herbatników kurka:wściekła/y:

reklama
Dorka ile te 1,5 paska kcal ma 200? a truskawki z 250 g więc z 100-120 to w sumie tak jakbym batona zjadła:-p a jest tego o wiele więcej:-D No ale lepsze to niż cała tabliczka a biszkopt też swoje kcal ma więc na jedno wychodzi zapewne:tak:

W każdym razie mówi sie trudno:-p

A na obiad mam sałatę z koprem, szczypiorkiem, kiszonym ogórem, 2 jajkami i piersią z kuraka, taka a'la sałatka;-) ale to tak dopiero o 14 - 15 gdzieś żeby mnie dłużej potrzymało

Ech a ja pamiętam te czasy kiedy to wiecznie po laskach się chowaliśmy, jeździliśmy z moją dobermanką na wycieczki rowerowe i przy okazji szybki numerek - co ten biedny pies sie naoglądał hehe

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry