• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

smierdziel biedronkowy pewnie i nie raz jeszcze gdzieś przemknie.. ja wszystko rozumiem, ale nie to:baffled::baffled::baffled::baffled: może nie jestem wyrozumiała.. no cóż..

Gaja u mnie jest aqua park ale troche daleko masz ;-) u mnie jeszcze 30 stop. ale ponoć ma się zmienić.. oby na nasze wyjazdy nad morze nie było po 15 stop :/

EDysiek wiem, że to kara!! nawet mam obrzydzenie do tych ciastek dziś! leżą nietknięte w wózku... :baffled: wiem jedno, że już tam nie pójde.. chyba, że mnie cos przymusi jak np. mleko sojowe za 3,99 zl :P
EDitku na Słowacji jest Raj Słowacki czy coś, bardzo fajne-nie byłam-ale widziałam zdj, dużo mostów na linach itp :-) super.. a może chodziło Ci o Tatralandie??? :-) sprawdź sobie...

edit: Gaja co do szwagierki.. ( bo to szwafgierka będzie tak ? :D ) to..ekhm.. ona jest raczej taka cicha woda..ale jak cos palnie to aż słabo.. miała pare "wielkich wejść " pt. " powiedziałam co miałam w tej kwesti, reszta szczegółów u P - brata " itp :P nie wiem, może jestem uprzedzona ??? nie polubiłam jej od początku, bo mój brat na siłe chciał ją wciągnąc do rodziny jak znali sie pare mcy :baffled: w ogóle ona to już mieszka prawie u moich rodziców ( sama mieszka z 5 min. dalej.. )

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Cześć dziewczyny :-) haha, ale przygody z tym dziadem :szok: u nas też krąży 1 bezdomny po mieście ... U mnie leje od rana :baffled: kurka wodna raz ciepło,raz zimno niech się pogoda zdecyduje bo wczoraj latałam w krótkich spodenkach a dziś chyba ubiorę kożuch :-p ogólnie jestem zła ... Przepłaciłam za leki prawie 20 zł na opakowaniu :confused2: gdybym wiedziała,że mam wyjazd zamówiłabym je wcześniej w doz i odebrała ... zdzierstwo -> tam za opakowanie 38 zł a u mnie prawie 45 ... :crazy:

gaja
w Pile aquapark jest dla mnie za mały .... :P

Butterfly witaj, no niestety trzeba apteki przeglądnąć, polecam jeszcze ZIKO jeśli jest u Ciebie , ja mam tania apteke w Kauflandzie.. a co do dziadów to u mnie w mieście jest chyba ich z milion hahahahahaha ;-) wszyscy mega charakterystyczni i mają swoje ksywy ( nadane przez nas ) np " MIKOŁAJ " - broda po stopy i wór na plecach ;-), jest babka co śmierdzi jak uryna i jeździ tramwajami z 10 psami, które walą nie gorzej niż ona :confused2::confused2::confused2::confused2:, są dziady biedronkowe - inne którzy mieszkają pod biedronką, i wiele wiele innych :P

butterfly wiesz nigdzie dalej nie pojadę z nimi, pojedziemy we wtorek do południa żeby ludzi tyle nie było jak T. wolne będzie miał:tak: Bo poniedziałki są dla studentów tanie to pewnie ich sporawo a środy ogólnie chyba tanie i też odpada bo wtedy więcej ludzi :baffled: No zobaczymy co z tego wyniknie, ja nie byłam jeszcze ani razu mój T. z Miłoszem był:tak:

Gaja a co do Maksa, to chyba chlorowana woda nie będzie mu słuzyć na AZS.. a nie jest zcasami ozonowana ? u nas jest właśnie taka, więc zorientuj się :tak:

Mateuszkowa jak się później okazało mam doz pod nosem ale nie wiedziałam,że to też z tych aptek :eek: a po drugie nie wiem czy tu mogłabym zamówić co kolwiek, mała mieścina i każdy potem sieje plotki ...

gaja dla mnie mały ale może być :-) widziałam większe i lepsze , no i zjeżdżalnie za małe... ale My już stare byki :-p

Dziewczyny ... czy ja dobrze rozumuję z dniami płodnymi mniej więcej -> nie chce mi się bawić w wykresy i mierzenie temperatury. Od wczoraj biorę leki na regulacje cykli 28 tabletek = 28dni +/- 7 dni na okres to liczmy --> 28+4(bo w 4 dniu przeważnie przyłaził @) = 32 dni cyklu to gdzieś w połowie powinna być owulacja?? czy jak to jest bo normalnie aż wstyd że nie wiem :zawstydzona/y:

ovu jest zawsze 14 dni przed następną miesiączką czyli jeśli cykl 32 dni to ovu będzie 18 dnia cyklu czyli najlepiej działać między 17-19 dniem cyklu:tak:

Gaja ja wygrałam bilet na taki duży basen , no nie aquapark ale zawsze coś. Ostatnio na imprezie dla dzieci wygrałam i teraz muszę jechać z Angelą. Otworzyli go rok temu i nigdy jakoś nie było kiedy jechać a teraz muszę :-p
Butterfly wpisz sobie w wyszukiwarkę kalkulator albo kalendarz owulacji tu masz kilka Kalendarz owulacyjny - NetMama.pl Kalkulatory - Onet Dziecko Kalkulator owulacji - Twój portal o zdrowiu

Ja właśnie rozmrażam zamrażalnik. Angela ostatnio jak wyciągała lody to nie zamknęła dobrze i tak kilka godzin było otwarte. Zamarzło na kość :baffled: lodu pełno.

reklama
Edysiek , natchnełaś mnie na mycie lodówki ale nie znosze tego!!!!!! grrrrrr może popołudniu :sorry:

Butterfly tak jak pisze Gaja, owu jest 14 dni przed kolejną mc, a że ja miałam zawsze nieregular. to nigdy nic nie wiadomo hehehehe ;-) nie stresuj się dziewczyno!!! bo sie wykończysz ;-))) w sumie to tak jakbym o sobie czytała na poczatku starań, wkręcałam sobie filmy, że bezpłodna jestem..eh no cóż.. :sorry::sorry::sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry