M
Mateuszkowa
Gość
smierdziel biedronkowy pewnie i nie raz jeszcze gdzieś przemknie.. ja wszystko rozumiem, ale nie to

może nie jestem wyrozumiała.. no cóż..
Gaja u mnie jest aqua park ale troche daleko masz ;-) u mnie jeszcze 30 stop. ale ponoć ma się zmienić.. oby na nasze wyjazdy nad morze nie było po 15 stop :/
EDysiek wiem, że to kara!! nawet mam obrzydzenie do tych ciastek dziś! leżą nietknięte w wózku...
wiem jedno, że już tam nie pójde.. chyba, że mnie cos przymusi jak np. mleko sojowe za 3,99 zl 
EDitku na Słowacji jest Raj Słowacki czy coś, bardzo fajne-nie byłam-ale widziałam zdj, dużo mostów na linach itp :-) super.. a może chodziło Ci o Tatralandie??? :-) sprawdź sobie...
edit: Gaja co do szwagierki.. ( bo to szwafgierka będzie tak ?
) to..ekhm.. ona jest raczej taka cicha woda..ale jak cos palnie to aż słabo.. miała pare "wielkich wejść " pt. " powiedziałam co miałam w tej kwesti, reszta szczegółów u P - brata " itp
nie wiem, może jestem uprzedzona ??? nie polubiłam jej od początku, bo mój brat na siłe chciał ją wciągnąc do rodziny jak znali sie pare mcy
w ogóle ona to już mieszka prawie u moich rodziców ( sama mieszka z 5 min. dalej.. )

może nie jestem wyrozumiała.. no cóż..Gaja u mnie jest aqua park ale troche daleko masz ;-) u mnie jeszcze 30 stop. ale ponoć ma się zmienić.. oby na nasze wyjazdy nad morze nie było po 15 stop :/
EDysiek wiem, że to kara!! nawet mam obrzydzenie do tych ciastek dziś! leżą nietknięte w wózku...
wiem jedno, że już tam nie pójde.. chyba, że mnie cos przymusi jak np. mleko sojowe za 3,99 zl EDitku na Słowacji jest Raj Słowacki czy coś, bardzo fajne-nie byłam-ale widziałam zdj, dużo mostów na linach itp :-) super.. a może chodziło Ci o Tatralandie??? :-) sprawdź sobie...
edit: Gaja co do szwagierki.. ( bo to szwafgierka będzie tak ?
w ogóle ona to już mieszka prawie u moich rodziców ( sama mieszka z 5 min. dalej.. )
Ostatnio edytowane przez moderatora:
u nas też krąży 1 bezdomny po mieście ... U mnie leje od rana
ogólnie jestem zła ... Przepłaciłam za leki prawie 20 zł na opakowaniu
gdybym wiedziała,że mam wyjazd zamówiłabym je wcześniej w doz i odebrała ... zdzierstwo -> tam za opakowanie 38 zł a u mnie prawie 45 ... 
Bo poniedziałki są dla studentów tanie to pewnie ich sporawo a środy ogólnie chyba tanie i też odpada bo wtedy więcej ludzi
a po drugie nie wiem czy tu mogłabym zamówić co kolwiek, mała mieścina i każdy potem sieje plotki ...