• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Butterfly , przypuszczam, że pogoda nie sprzyja dobremu samopoczuciu Twojego dziadka.. eh :(

JOla? wzywam Cie po raz 2 ( do tablicy :-p:-p:-p )

reklama
Mateuszkowa dziadek z dnia na dzień zaniemógł ... i coraz gorzej z nim :dry: leży tylko bo jest lejący,nie kontaktuje ... byłam mu dziś załatwić z ciotką pielucho-majtki bo nie da rady inaczej, już brak krążenia w nogach bo mu się robią sine ale opiekunka się nim zajmuje ale aż serce ściska jak się go widzi jak ginie w oczach

sobie spałam rano jak G wyszedł do pracy budzę się i śpię razem z obrazkiem św.Dominika ...i przekulałam się na jego stronę i obudziłam się z obrazkiem ... musiał spaść ale jak
shocked.gif
już tyle czasu tam jest ... haha może to jakiś dobry znak :D

Editek ja placę w Darłowie 190 zł za cały domek 5-osobowy za dobę ale są i za 160 zł bo to zależy jaki standard i ile osób.
Jeśli chodzi znów o plażowanie to ja mogłabym cały dzień leżeć na plaży ale bez dzieci a tak wolę łazić niż w tym tłumie ich cały czas wypatrywać.

Groupon???:no:
Przestrzegam!
Mieliśmy jechać na długi majowy weekend do ośrodka w g. opawskich. Kupione. Sprawdzamy stronę internetową ośrodka i dokładnie informację grouponu: "w długi majowy weekend dopłata 50 pln/osobę/dobę pobytu"...:szok::szok::szok:
Wyszłoby 500 pln drożej za te 5 noclegów, więc zwróciliśmy Groupon, zamówiliśmy noclegi w tym samym ośrodku bez kuponu...
sprawdzałam różne oferty, okazuje się, że ceny grouponu to często 30% całej kwoty do zapłaty albo... normalne ceny katalogowe.
Dałam się tak zrobić ze zdjęciem Bartusia drukowanym na płótnie jako obraz, torem kartingowym, fryzjerem i kosmetyczką.
Po zakończeniu terminu grouponu na stronie internetowej w/w firm, te ceny były w ich cenniku...:tak: :-D :wściekła/y:
też mi okazja :wściekła/y:
sprawdzajcie dokładnie, porównujcie, doczytujcie na stronach.

Iza , potwierdzam, dlatego trzeba czytać wszystko dokładnie i porównywać z tym co oferuje sam ośrodek, fryzjer itp. żeby zobaczyć ceny ..

edit:
aha przypomniało mi się..
wchodzę do biedronki dziś , przede mną wszedł taki dziad dworcowy ( wiecie, brudas, 30 warstw ubran, polepionych :szok:, broda po klate.. ogólnie bleeeeeeeeeeeee ) starałam się nie spotkać z nim bo mój odruch wymiotny zapewne by się nie powstrzymał.. biegne po moje herbatniki :zawstydzona/y: i mleko sojowe - jest boskie wypiłam litr :zawstydzona/y: i nagleeeeee.. alejkę przecina mi ów dziad... i co ja widzę...widzę, że prócz brody biało-siwo-żółtej ( sorki, za szczegóły ale musicie sobie to wyobrazić... ) widze jak z JEGO SPODNI na wysokości kroku, czyli jak pępek wystaje solidna kępka takich samych włosów, siwych łonowych......... myslałam, że sie zrzygam......ja pierdziele.. jeszcze na dodatek złego on był już ustawiony do kasy i macał jeszcze po innych kasach towar, bo coś szukał, więc te pukle widziałam jeszcze z 10razy!!!!!!!!!!!!!!!! poszłam do innej...jesstes...... mam ten obraz caly czas przed oczami
to kara za herbatniki..:nerd:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Dorota świetne!!!
Wyślij go do mnie, może odechce mi się fioletowej Goplany, bo jest w biedronce w świetnej cenie (1,20 tańsza niż w markecie, który jest 30 m ode mnie...) i może przestanę ją tym samym za karę kupować :tak:
dobrze, że nie zapomniał schować swojego frędzla, bo pewnie musieliby za Tobą posprzątać w biedronce ;-)

witam

dziewczyny gdzie jesteście ?????Wstawać mi!! :-D:-D
ja już jem śniadanko ( jajecznica z braku laku :cool:) ale waga dziś pokazała 0,1 kg mniej hahaha ciesze się jak głupia, chociaż wiem, że to nic nie znaczy :cool::cool::cool::cool:

pogoda piękna chociaż lekkie chmurki i przyjemny wietrzyk, może coś pokapie z tego nieba a może nie.. :confused: kupiłam wczoraj cukinie więc sobie zjem na obiadek :D

Iza, kto wie czy pędzel nie wystawał pod buszem ??????dramat!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D:-D:-D

Witam :-)
Rano o 5 była u nas burza i mnie obudziła :wściekła/y: zasnęłam jeszcze ale to już nie takie spanie.
Teraz pada i chyba tak już cały dzień będzie.

Mateuszkowa to na pewno była kara za herbatniki :-p
Ja uwielbiam cukinię :tak: Najbardziej jednak taką smażoną w panierce więc nie dietetyczną. Ale trudno tego na pewno sobie nie odmówię. Moja już całkiem spora urosła, ale zanim będą cukinie to też chyba sobie kupię.

Hej
No Mateuszkowa nieza akcja w biedronce musiało też chyba nieźle od niego walić i jescze jak piszesz że wszystko macał ło matko! fuj :baffled:

Zaspalismy dzisiaj do szkoły i Adrian poszedł na godzinę później ale co tam rok szkolny się już prawie kończy.
No i w sprawie wyjazdu się wyjaśnniło mam rezerwować nad białym od następnego piątku, czyli mniej więcej wiem na czym stoję a na dalszy wypoczynek podobno słowacja jakiś tam raj czy coś, no ale będę musiała małemu ten paszport wyrobic.

A ja sobie wczoraj ugotowałam na dzisiaj kalafior i chyba będę go jadła przez cały dzień hihi

reklama
witam się,
u nas leje i zimno:baffled: a Olka jutro wycieczkę ma a ma tak padać:zawstydzona/y:
Editek ja chyba wiem co to za park na Słowacji, ten taki wodny? kiedyś w TVN go pokazywali ale ludu od zasrania tam było:eek:

My teraz do Piły po wypłacie z dziećmi do Aquaparku pojedziemy bo Olka bardzo mnie prosiła i chyba się zlitujemy:tak: aczkolwiek ja nie mam stroju a Maks chyba w chlorowanej wodzie z AZS nie bardzo może:baffled:

Acha Dorka współczuje wyjazdu nad morze z kimś za kim się nie przepada, to tak jak ja bym miała z męża szwagrem jechać, to byłby najgorszy wypoczynek, bo on taki głupio-mądry jest, że aż mi niedobrze jak go słucham. We wszystkich dziedzinach jest the best:crazy:

A przygoda w Biedrze? Nieraz takie miałam, te śmierdziele to w ogóle wstępu nie powinni mieć:baffled:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry