• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

reklama
Dorka bo to nie chodzi o to aby być chudym, chudość nic nie ma z bycia seksowną to trzeba mieć w środku:tak: A swoją drogą mojemu T. bardzo podobają się takie nabite kobiety, nie grube ale mające ponętne kształty klepsydry i jędrną skórę. Bo wtedy faktycznie czy waży 60 czy 80 to jak ma ładne jędrne ciało jest sexy:-D Takie moje zdanie, dlatego ja bym chciała jedno, jędrną skórę i wcale zrzucenie kg by mi nie było potrzebne do szczęścia

ja np. osobiście uważam że chuderlaki są do dupy --> moim zdaniem ta kobita wygląda całkiem całkiem
v-magazine_glowne.jpg
ale ta z kolei to przesada ->
16_tlusta.jpg
:baffled:

Gaja ja myślę, że jakbyś miala napiętą skórę to zaraz byś sobie cos wynalazła :tak: a w te wakacje masz zamiar opilić tylek czy znowu nie? :-p mogłabym się wymiziać tą oliwką ale strasznie nie lubię bo jest tłuuuuuuuusta..

Butterfly, no wiesz.. ja uważam, że chude laski nie są do dupy jak to określiłaś, jeśli jest ktoś za chudy i wygląda anorektycznie to nie jest to apetyczne, ale często wynika to właśnie albo z dobrej przemiany materii albo czasem z jakiejś choroby albo z tego, że ten ktoś nic nie je .. zauważ, że kobitka z 1 zdj jest wyretuszowana! myślę, że bez fotoszopa nie wyglądalaby tak sexi ( co nie znaczy, że seksi nie jest.. )

Dorotko każda modelka jest photoshopem obrobiona czy chuda, czy tęga czy jakakolwiek a i tak na nie patrzymy:-p Ale motylkowi chodzi o wzór figury chyba nie o całość bo to logiczne, że upiększone:tak:

Ale mi np szczupakie sie nie podobają jako kobiety bo nie maja w sobie tego czegoś:sorry: nie potrafię określić konkretnie ale czegoś im brak do kobiecości:tak:
A to, że gdybym miała jędrną skórę i cos wynalazła to na bank, wtedy zaczęłabym zmarszczki na twarzy liczyć:-D

Acha i chyba wiem co w szczupakach mi się nie podoba - że im pies z budą może między nogami przelecieć, te takie szpary między udami duże nie są zdecydowanie kobiece

Gaja ja wiem, z tym, żeby nie patrzyć na siebie właśnie przez pryzmat fotoszopu :-D
a mi się podoba jak wystają kości obojczyka na przykład, ale też bez przesady bo jak ktoś jest jak szkielet to już jest straszne, ja bym chciała zjechać z moim BMI na dolną granicę wagi w normie, ale nie wiem czy mi się to uda :baffled::baffled::baffled::baffled:

Butterfly a pewnie każdy ma swoje gusta :-)

oj tam oj tam, gdybym ja swe założyła sprzed roku to w ogóle odpinac bym ich nie musiała aby założyć hehe. Ważne że waga spada, oczywiście do granicy rozsądku of kors

reklama
Dorka a ja już mam moją wagę szczerze gdzieś, już mi to obrzydło te codzienne ważenie, stres gdy przybrałam, ciągłe martwienie się o wygląd bo nic nie zmienię. A te dolne BMI to ile by wyszłona twój wzrost? Bo już sama nie wiem:baffled:

A was czasem nie męczy te odchudzanie?
Ja zdecydowałam się ważyć raz w tygodniu bo już schizy dostawałam w pewnym momencie.

I kochana ja kości obojczyka mam tak naturalnie wystające, wystawały mi nawet przy wadze 90 kg hehe, więc nie ma co się tu podobać

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry