reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Jola jesteś z nami ?

A Jola chyba w Pl jest ? ;)

Nie,Ala Jola nie jest w PL i jednak nigdzie nie jedzie :-( bo mnie sie plany pokrzyzowaly...mam gosci z polski miec( siostra mojego meza z narzeczonym) w poniedzialek,wiec nie moge jechac.........jestem troche zla ale tu moja asertywnosc sie klania ,nie umialam powiedziec NIE ,nie mozecie przyjechac bo ja wyjezdzam ...umialybyscie?

Podczytuje Was ....

Napisze tylko tyle,ze uwazam iz a6w jest lepsze od 8abs ...bo robilam jedno i drugie...po a6w to ja mam brzusio juz po tygodniu lepsze a przy 8abs po miesiacu dopiero widzialam jakas zmiane i to minimalna.

Diete trzymam jako tako,nie odchudzajaca ale taka na ktorej raczej nie przytyje ;)

Toxi zdrowka :* tez ostatnio razem chorowalysmy z Maja wiec wiem cos o tym

Jolek witaj :-) moja imienniczka?

My kupilim nowe auto ale jak poczytalam o mocy waszych to mi szczena opadla :-D ja myslalam,ze mam 'cos' bo az 220 koni :cool2: hehe....a tu Ala pisze,ze ma ponad 300 :szok: ale z drugiej strony gdzie Ty sie tym Alus rozbujasz na tych polskich drogach? co? :blink: ja jak sie ruszam od domu 20 km + to od razu mam autostrady a polskie ulice wiadomo jakie sa.
A po drugie 'tylko' 220 koni ale kupione za gotowke :tak: wiec NASZE :-p BMW 530 ... kombi oczywiscie.My na nasze trasy polska-niemcy musimy miec duzy bagaznik :-D

Edysia a te stroje bardzo ladne :tak: ten pierwszy super,a ten drugi tez fajny bo ma swietny stanik.

A w ogole pisalam Wam wczoraj posta ale mi go wcielo i tak mnie to wkurzylo,ze poszlam spac...bo to juz pozno bylo ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Jolek witaj, napiszę ci, że ja w sumie już mam 27 kg mniej z przerwą na ciążę i karmienie:tak: Najlepiej na początek nie rzucaj sie na drastyczną dietę tylko stopniowo zmniejszaj porcje bo inaczej bedziesz mieć napady wilczego głodu a każdy program kulinarny doprowadzi cię do ślinotoku:-D Pomału do celu ale trwale:tak:

Co do ćwiczeń każda z nas zaczynała od małych kroków, np. z 20-30 brzuszków i 50 powtórzeń na agrafce i tak tydzień potem dorzucić z 10 i tak sobie dorzucać co tydzień po troszke az wejdzie w krew. Pamiętaj nie od razu Rzym zbudowano:tak: Acha i jesli masz ochoę na słodkie np czekoladę nie odmawiaj sobie tej małej przyjemności jeśli zdarzy ci sie w godzinach do 16, zjedz pasek ale nie gryź tylko ssij tak żeby zajęło ci to ok 20 minut bo wtedy twój mózg dostaje informacje, że zjadłaś coś z cukrem i może dalej funkcjonować.

Życzę powodzenia i pisz często bo tylko w ten sposób wytrwasz tu z nami, mu chwalimy i ganimy i przede wszystkim rozumiemy:tak:

Ala ja wiem, że jej jest teraz ciężko i nie namawiam tym bardziej do drastycznych kroków ale gdy o tym wspomniała to utwierdzałam ja w przekonaniu że da sobie radę nawet sama, że czasem to rozwinie jej skrzydła a tak to dusi sie pod kloszem:zawstydzona/y: Ale zaznaczam to tylko JEJ decyzja jakakolwiek by nie była:sorry2:

Motylku najgorsze już chyba za Tobą:-(tzn. mam na mysli pogrzeb, kondolencje, teraz możecie w ciszy i spokoju przeżyć żałobę.Trzymasz się jakoś?

Alsuia napij się wody ja właśnie siedzę z wodą przy kompie heheh:-)Wybrałaś już gdzie pojedziecie?
A głupimi babami się nie przejmuj ja się wyrejestrowałam jak mój J założył działalnośc własna bo nie bylo sensu sie z nimi użerać, debilki jedne myślą że ludzie mają czas latać po urzędach a co najlepsze to u mnie jeszcze wiecznie koleje maskryczne były, także teraz mam to z głowy:-)

Edysiek twarda jesteś tyllleee ćwiczeń skąd bierzesz na to siłę? Jak mi maly zaśnie to szybko sprzątam to czego nie zdązyłam i tylko myslę żeby dupę posadzić w fotelu heheh

Gaja to zostałaś jak ja słomianą wdową tylko na krotszy czas heh. Ojj biedny ten twój mąż ja tez wymiotuję na statkach a nawet w autobusie:-)

Aga zdrówka dla Ciebie i Maksia:-)

Mateuszkowa a Ty co dzisiaj dobrego wszamalaś :-):-D?

Kropeczka dzie? znowu na działkę poszlaś ładna macie pogodę?

Jolek witaj a może srobuj jeśc zdrowe rzeczy bez słodyczy, przekąsek itp. zamiast takiej prawdziwej diety:-)

a ja wreszcie mam chwilkę maly mi nieźle dał dzisiaj popalić ale to dobrze szybciej schudnę:-)

Jolitk@ Kochana wreszcie do nas napisałaś ;* a co do asertywności to moge Cię jej nauczyć chcesz? Ja to jestem z tych co zawsze powiedzą co na duszy leży :p :p
A co do wyjazdu do PL to może później? Np jak siostra wyjedzie? ;) aha i co do auta to mamy autostrady też w Polsce :p ja nawet mam 10km od siebie więc jest gdzie pojeżdzić ;D a BMW kupiłaś sobie takie jak żeśmy chcieli :p ale potem a8 nam wpadło w oko i przepadliśmy :D :D

Gaja no jasne to jej decyzja :) a z Ciebie super koleżanka naprawde ;) trzymam za nią kciuki żeby podjeła decyzje dobrą dla siebie i dla dzieci :))

Ide pod prysznic ale jeszcze tu wróce

aaa Jolitk@ kręcisz dalej hula hopem? Efekty? Ja kręce i do tego zakładam folie a pod nią termoaktywne serum wyszczuplające :D ale już mi się kończy i powiedzcie czy lepiej kupić z efektem chłodzącym czy rozgrzewającym? ;)

Alusia na lato lepiej chlodzący ja mam jakis nowy 4d i nie chłodzi aż tak strasznie.
Jolit ja nie pisałam do Ciebie bo wlasnie myślałam że ty się wakacjujesz w Polsce:tak: a tu nici z tego. To ty jestes bardzo grzeczna ja bym ppowiedziała że wyjeżdżam bo sądzę że jak ktoś chce do mnie przyjechać to on powinien się dostosowac do terminu który mi pasuje:-) ale może tez być fajnie mimo że masz gości na glowie.:-)

Czytam Was czytam i nie jarze tych 8abs i a6w..idę się dokształcać:zawstydzona/y: I ja się chcę odchudzać :baffled:

Gaja dzięki :)

Jolit tak tak imienniczka :)

Editek trzymam się , ale lekko nie było - żegnając się z dziadkiem ryczałam jak bóbr i jak widziałam babcię ... później najgorsze jak już szliśmy do miejsca spoczynku i te ich pieśni oraz jak trumnę już spuszczali .. brrr :no:

Joluś ale czemu zniknełaś ?? :confused::confused::confused::confused: ja chyba bym powiedziała, że niestety wyjeżdzamy i już wszystko na wyjazd kupione.. no ale dobrze się mówi co bym zrobiła...

Jolek witaj :-) 6w - to aerobiczna szóstka weidera - zestaw ćwiczeń na chyba 42 dni, co pare dni zwieksza się ilość powtórzeń, a 8abs - to ćwiczenia - z filmiku który dała Ala, zajmują 8 minut, wdrożysz się my tu skrótami piszemy :-)

Editek ja przed kolacją :baffled::baffled:kurde no.. poszłam robic tego anioła dla małego zeszło mi troche :baffled: teraz sie suszy jeszcze z 2 godziny chyba, później pomalowac trzeba ale może na jutro to zostawie:baffled::baffled::baffled:

Butterfly
tule mocno :****

Ala i co zjadłas czeko ???? :-)

Butterfly opuszczanie trumny to zawsze najbardziej wzruszający moment ale Kochana musisz myślec o tym że dziadek już nie cierpi i napewno jest mu dobrze :*

Jolek ja tez chciałabym już być chuda no ale cóż... trzeba spinać tyłek i walczyć walczyć i WYGRAĆ !! :)) ;*

Editek dzięki ;) musze pooglądać te chłodzące i coś wybrać :)) bo ten rozgrzewający to masakra. Brzuch mam aż czerwony dosłownie spalonyyy ! :)

Mateuszkowa nieee :p lezy i kusi i kusi ale ja jestem twarda i mu się nie dam heh :)) ewentualnie jutro rano jak dalej będę miec taką ochotę to zjem kosteczkę :) a aniołka potem pokażesz? ;) Proooosze !! A co bedziesz na kolacje jadła? :D

reklama
Alusia ten rozgrzewający to ja użyłam tylko raz i leży cały u mnie a masz z Eveline ? Kup sobie chłodzący ale nie 3D tylko 4D on lżej chłodzi z Eveline :-)

Mateuszkowa fajnie mały będzie miał swojego anioła stróża :) No powiedz co wszamałaś:-D hehehe

Motylku ja właśnie nie lubię pogrzebu tego tłumu żalu wole w samotności przeżyć żałobę:-(

Jolek dasz radę :-) Jak się wdrożysz to wszystko będzie dla Ciebie proste:-)

Do góry