reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Editek ale ja w sumie az tak bardzo nie planowalam tego wyjazdu mojego do PL....to mial byc spontan,jade i juz....my wakacje planujemy gdzies indziej,w polsce u rodziny to nie urlop :-p tak wiec moglam zrezygnowac...lub przelozyc...bo nie wiem,moze jednak pojade jak goscie wyjada,zalezy od kasy ;-) jestesmy troche splukani po tym jak kupilismy nowe auto.

Alus gdybym ja chciala to co mi wpadnie w oko to potrzebuje 50 tys €:-D ale do dyspozycji mielismy tylko 12.
A hula hopem nie krece...bo mam czas,ze odechcialo mi sie wszystkiego...nic nie robie zadnych cwiczen,he a waga i tak spadla :-p no ale pisalam Ci juz kiedys ,ze po 2 miesiacach krecenia roznie raz tak raz siak ale wychodzilo 4-5 razy w tygodniu po 20 minut efekty byly :tak: wezsza talie mam do dzisiaj.W ogole doszlam do wniosku,ze jestem szczupla :-D

Jolek tak jak Gaja pisze...nic hop-siup...cel osiagniesz tylko dyscpilina,cierpliwoscia i konsekwencja :tak: czego Ci zycze .

Butterfly wspolczuje :-( ja mam 30-che na karku a jeszcze nigdy na pogrzebie nie bylam..........raz ,ale to u wujka mojego M i to jeszcze wujek skremowany byl ,wiec trumny nie bylo.Ale tak to juz jest....na kazdego z nas przyjdzie pora.

reklama
Mateuszkowa dzięki dokształciłam się właśnie :):)

Butterfly strasznie mi przykro (*)

Alusia twarda jesteś z tą czekoladą. Mnie mój M nauczył jeść słodkie :(

Editek mam własnie z Eveline i już go więcej nie kupie(tego rozgrzewającego) bo masakra ;/ ale jutro jade na zakupy to spojrze co tam w drogerii fajnego jest a potem poczytam :D

Jolitk@ szczuplutka jesteś :* jassssne ;) Kochana musisz w to wierzyć ;* ;) a co do hula hop to kręce kręce i zobacze 1 lipca czy coś spadło jak tak to kręcę dalej a jak nie to niech spada :D :D

Jolek u mnie też mój Pan Mąż nauczył mnie jeść słodycze ale czego sie nie robi żeby być piękna i szczupłą? :D

Ala pokaże jak zrobie ;-)
co będę jeść ? :D to co mąż zrobi hahahahaha :p kromki z chlebka żytnio razowego :p

Editek ja na pewno przegram :/ :/ już nawet nie piszę co było nadprogramowo..

Ala ale to nie chodzi o to,ze ma cos spasc,bo mi nie spadlo....ale widzialam,ze brzusio robi sie ladniejszy i spodnie sie lzej dopinaja :tak:

Ala słodkich snów :* i nawzajem :p

JOla to jak to robisz, ze nie ćwiczysz a chudniesz? pewnie sie nie objadasz, co ? :-)

Jolit no własnie i jak tam sie nowy nabytek sprawuje?:-) Ja też mam kombi tyko inna marka heh i po mału przestaje się mieścić heh A co do gości to włśnie dlatego ci pisałam że może być fajnie i można z gośćmi fajnie spędzic czas. Zawsze to między ludźmi heh:-)

Jolek widzę że Ty słodka jesteś tzn. na słodkie hehe ja na słone a zwłaszcza chipsy heh jak tylko są w domu to jzk je widze to nie mają życia:-) A twój mąż gruby czy chudzinka?

Dorota a ostatnio jakos masakrycznie malo jem,bo stracilam apetyt........tak jak i chec do zycia ;-)
Wyobrazcie sobie,ze u mnie caly czerwiec jest zimno i leje...............no depresja normalnie.
Dlatego chcialam jechac do siory bo mi pisze,ze ma upal 30 stopni...ale teraz jednak nie jade...buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

reklama
Oj kochana, to jak źle Ci to nam tu pisz wszystko a nie uciekaj!!! słoneczko i do Ciebie przyjdzie :tak::tak: i nie depresuj mi się tu :D

Do góry