reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

A no chcica jest ale zaciskam zęby i walcze dalej :D

Motylku no to będziesz miałą dzień w biegu :) ale to chyba dobrze ... :))

Editek to wyjeżdzacie w sobote? A będziesz do nas zaglądać czy raczej nieee? A co do ćwiczeń to ide powiesić pranie potem poćwicze na agrafce a potem jade po rooolki i bede cały dzień jeżdzić ! :)) :D

Mateuszkowa to na co Mały ma alergie? :)

reklama
Dzien dobry :-)

Odstawilam mloda dp przedszkola dzisiaj z pampem na dupie!!!:no::-( buuuu ,no bo ilez miala sikac w te majty?? co za porazka ... ale sikala tylko w przedszkolu,w domu pojdzie na kibelek,rozumiecie to?? :confused: panie przedszkolanki juz robily wszystko,probowaly ja przekupic cukierkiem lub by poszla sama a nie z nimi albo z jakims dzieckiem a ta uparta nie :wściekła/y: i za kazdym razem co po nia wracalam to mokre juz miala i swoje spodnie zapakowane we woreczek i te suche zalozone przez panie :crazy:

No Dorota dziwne to co nie? mamy to samo chyba ...ale mnie juz dzisiaj nie boli.

Editek ulala...czuje twoje podekscytowanie ;-)

Chcialam jechac dzisiaj na basen ale dzisiaj nie pada wiec nie wiem ...wolalabym zostawic ten basen na czas gdy bedzie padac ...

Alus po tatusiu moze rosnie kawal chlopa,co? ;)

Ala cholera wie na co :p co raz to nowsze rzeczy wychodzą.. na pewno groszek i pietruszka.. nie wiem czy pare kropek na buzi brać jako uczulenie.. :/ jesli tak to porażka :-D:-D:-D:-D

JOla mam nadzieje, że cykle nas oszędzą w przyszłych mcach.. bo tak nie może być :no::no::no: a Maja..hmm.. może sie wstydzi ? albo któreś z dzieci się śmiało i zapamiętała i źle to kojarzy ?

Jolitk@ nie bądz zła na mnie ale może mała tak chce Cię szantarzować? Może ona nie chce chodzić do tego przedszkola i dlatego na złość mamusi sika w majtki to może jej nie poślesz... Ona tak myśli... Mam nadzieje ze nie chcesz odpuścić :* ;)
A co do tatusia to chudy i wysoki ale dziadki są dośc duże heh :D :))

Hmm,nie dziewczyny...ona jak panie chca isc z nia siku to mowi,ze ona chce z mami ..........no ale mami nie ma :baffled: a skoro mami nie ma to jak ma zrobic siku? czeka na ta mami i czeka az w koncu nie wytrzymuje i sika w majtki :-( mysle,ze ona caly czas sie jeszcze aklimatyzuje w tym przedszkolu,przeciez chodzi dopiero od kwietnia...przyzwyczai sie calkiem do tej sytuacji ,zacznie sie dogadywac z dziecmi to mysle ,ze i sikac na kibelek zacznie...

u mnie tradycyjnie drobny deszczyk sobie pada .....kur*a co za pogoda:no: u mnie non stop wisza chmury ,niebo jest ciagle szare...nawet jak nie pada,slonce widzialam miesiac temu... psychoterapeuci maja tu pewnie mase roboty :-D bo pewnie nie tylko ja mam stany depresyjne przez te pogode.

Dzień dobry :)
Ja na chwilkę ino, przed zumbowaniem, potem będę się pakować na grządki ;-) (Dorota, spodobało mi się) więc zaglądam teraz.
Jola nie wiem, bo już nie pamiętam, jak to z trzylatkami, ale nie możesz Mai zapytać, dlaczego to robi? Podsuń jej swoje powody, a ona niech przytaknie albo zaprzeczy, próbowałaś?
Dorota współczuję z tą alergią, Ola od brata ma to samo. Bartuś raz tylko został obsypany po białku kurzym w 10 tym mies. a w niedzielę już wsuwał jajecznicę i... nic! dziś zjadł 10 truskawek pokrojonych na połówki widelczykiem deserowym - sam!:tak: i nawet wiem dlaczego. ma taką zabawkę:
Puzzle wędka rybki z magnesami ZRĘCZNOŚĆ (2401071057) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i sądzę, że to dzięki niej ma taką koordynację. ma jeszcze problem z wbiciem się w owoc, ale na jeden ząb wbita truskawka też powędrowała do buzi. wędkę mu kupiłam miesiąc temu, Mati też już może próbować.
Jak brzuch?
Alusia no to chyba zajmiesz pierwsze miejsce na podium z takim charakterem! u mnie po rozpoczęciu diety przez pierwsze 2 tygodnie, mimo godzinnych marszów dziennie nie działo się nic. ale nie zniechęciłam się.
Editek, no to będą iskry lecieć... nie spalcie mieszkania ;)
Motylku wytrwałości życzę w tych wszystkich zadaniach do wykonania.

a ja dziś zwazyłam się i kurdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :/ co za porażka.. ???!!!!

Iza brzuch dalej to samo, mam wydęty jak na @ więc to pewnie to, co do tej zabawki, bardzo fajna, chyba kupie małemu :-) a z alergiami jest tak, że mały wdal się w wujków i tyle.. na szczeście ma te z których wyrasta objawiają się tylko wysypką.. na gluten też była a teraz bez problemu wcina chlebki itp. już nie szaleje jak kiedyś jak zobaczyłam 3 kropki teraz czekam na większe wysypy..

Jola
no to nie wiem, a może spróbuj ją wysadzic siku razem z panią z przedszkola? wyjdz na chwilke jak będzie robić później przyjdź i zobaczysz czy jest lepiej ? i trzeba się chyba wyprowadzić z tej pochmurnej okolicy :p :p

edit: zamówiłam sobie właśnie bluzke w Endo z napisem "Jestem super Mama " :D :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jolitk@ niue obraź się ale od kwietnia to powinna się już zaklimatyzowac. Ja uważam że ona Cię szantazuje i tyle :-( przepraszam :*

Kropeczka no nie wiem czy zajmne pierwsze miejsce bo przed chwilka zjadłam 2 gryzy tego pączka z nadzieniem czekoladowym.. za kare nie zjem już dzisiaj nic więcej do wieczora tylko woda i czereśnie... :(( a ta zabawka super !! Jasio ma urodziny w poniedzialek chyba mu kupie ! Dzięki :*

Mateuszkowa co za porażka? :> A koszulka pewnie super :) potem nam zrobisz sobie w niej zdjecie ! :)

Ala zrobie, zrobie jak odbiore :D a jeszcze mój pan mąż ( zapożyczyłam od Ciebie ;-) moge? ) powiedział, że przyjdzie pensja i idziemy na zakupy ubraniowe dla mnie-ostatnio mu pojęczałam, że czuje się jak jakas utrzymanka i boje sie kasy brać i wydawać bo potem zrzędzi, że to, ze tamto, masakra jest najlepiej nic nie wydawać bo kasy mało! kasy nie przybędzie od jego marudzenia bo wydatki są i będa a raz na jakiś czas trzeba coś sobie kupić.. mam w planach kupić sukienkę taką dłuugą :D zobaczymy czy znajde to cyknę fotki :-)

a waga spadła o 0,1 kg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: co to ma być :/

reklama
Mateuszkowa u mnie też było wieczne marudzenie i pytanie a po co Ci to. Teraz mam spokoj :) kasy mniej ale jak sobie chce coś kupić to moge i nikt nie ma pretensji :-D:-D
A sukienke to sobie też taką chce kupić ale po urodzinach w sierpniu :-D:-D jak Ty kupisz to potem powiedz gdzie :-)
A ja się zważe dopiero 1 lipca ;-) i zobacze tylko źe 30 przyjeżdza chrzestny Jasia z rodzinką i musze ciasto upiec, zrobić jakieś mięsko i sałatke. Pomysłu nie mam kompletnie na ciasto ;/ hmm

Do góry