reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kółko wzajemnej akceptacji - oby do celu

Gaja ale myslisz, że nic się z nią nie da juz zrobić ? nie mówię o jakichś zabiegach itp. tylko ćwiczeniami ???? przecież nieraz te różniaste modelki czy inne mają kilkoro dzieci a brzuchy płaskie..hmmmmmmmmm

reklama
taaaa ale taka modelka ma kasę na trenera osobistego, masaże, zabiegi laserowe, rozbijania tkanki tłuszczowej i wciera sobie kosmetyki za kilka tyś dolarów a nie za 20 zł:-p I one zaczynaja trening praktycznie zaraz po porodach:baffled: Nie ma nas co porównywać, jeśli miałam brzuch jak balon to i skóra jest teraz jak balon bez powietrza. Moja szwagierka miała brzuszki w ciążach jakby się fasoli najadła i teraz ma jędrny i płaski ale jej sie nawet skóra nie rozciągnęła.

eh no :/
to fakt, przecież ostatnio te nasze pseudo celebrytki, które były w ciąży, miały je rozwiązywane przez CC oczywiście w 7-8 mc !!! bo wiadomo bandzioch sie robi na koniec! więc jak widziałam w jakimś durnym pisemku, że 3 tyg po porodzie i ona ćwiczy nie wiadomo co to śmiac mi się chciało! tylko człowiek się wkurza..grrrrrrrrrrr

A straciłam wiarę w to, że ćwiczenia pomagają na obwisłą skórę, one pomagają na wyrzeźbienie brzucha i utratę tłuszczyku ale jeśli tego tłuszczyku jest mało a została sama skóra??????? Tego ci nikt nie pisze co robić:baffled: Kiedyś widziałam program i zgłosiła się babka co po odchudzaniu i ciążach miała właśnie taki zwis i chirurg powiedział, że żadne ćwiczenia, dieta i specyfiki jej nie pomoga tu tylko pomoże plastyka brzucha. Dodam, że kobitka od kilku lat intensywnie ćwiczyła i wszędzie była szczuplutka i umięśniona tylko na brzuchu nie - aż dziwnie to wyglądało jakby jej kto ten brzuch doczepił do reszty ciała.

widziałam takie programy ale odchudzali się ludzie ważący po 200-300 kg! i mieli tą obwisłą skóre wycinaną...
blee..
ale chyba z nami nie jest tak źle, co ???????

Dziewczyny przestańmy sie porównywać do celebrytek :D co z tego że one mają idealne brzuchy... popatrzcie że są same bo są po rozwodzie a nawet jeśli mają mężów to czy one są szczęsliwe? Wydaje mi się że nie ...
A brzuch niech sobie troszke jest obwisły :-D:-D mamy zdrowe dzieci i to najważniejsze !!

Mateuszkowa ale tico to ma być tylko auto dla mnie np żeby na zakupy jechać czy z chłopakami do lekarza :-D:-D na wczasy się nim nie wybieram :-D:-D

nie no ja nie mam tak wiszącej skóry po piczkę:-D No ale jednak jest jakby nie było. Co tam, najwazniejsze właśnie że mamy dzieciaczki zdrowe, trzeba było nam wybierac albo jędrny brzuch albo dzieci - wole to, że mam moje maluchy zdecydowanie:tak:

reklama
Do góry