M
Mateuszkowa
Gość
Gaja ale myslisz, że nic się z nią nie da juz zrobić ? nie mówię o jakichś zabiegach itp. tylko ćwiczeniami ???? przecież nieraz te różniaste modelki czy inne mają kilkoro dzieci a brzuchy płaskie..hmmmmmmmmm
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
I one zaczynaja trening praktycznie zaraz po porodach
Nie ma nas co porównywać, jeśli miałam brzuch jak balon to i skóra jest teraz jak balon bez powietrza. Moja szwagierka miała brzuszki w ciążach jakby się fasoli najadła i teraz ma jędrny i płaski ale jej sie nawet skóra nie rozciągnęła.
Kiedyś widziałam program i zgłosiła się babka co po odchudzaniu i ciążach miała właśnie taki zwis i chirurg powiedział, że żadne ćwiczenia, dieta i specyfiki jej nie pomoga tu tylko pomoże plastyka brzucha. Dodam, że kobitka od kilku lat intensywnie ćwiczyła i wszędzie była szczuplutka i umięśniona tylko na brzuchu nie - aż dziwnie to wyglądało jakby jej kto ten brzuch doczepił do reszty ciała.
mamy zdrowe dzieci i to najważniejsze !!
na wczasy się nim nie wybieram 

ja nie narzekam :-)