Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

co do czeko to biała nie zawiera kakao ale masło kakaowe dobrze, że niska zawartość

a mi możesz postawic mleko sojowe bo coli nie lubie 

jak się zmieścisz do TICO to daj znać
)powiem, Ci, że TICO to mój "ulubiony " samochód, zawsze się śmiejemy jak nie możemy zaparwkować naszą czerwoną fordowska krową, że Tico by staneło wszędzie nawet za 2 samochodem i luz by był 

ale wydaje mi się, że zapakowanie z dzieckiem do niego graniczyło by z cudem, chociaż kto wie czego to człowiek nie wymyśliłby 
że tak mówi i wogóle, mam nadzieje , że Mati też coś powie , bo teraz sa pojedyncze słowa ale wazne, że ze zrozumieniem 
ja też nie lubie wielkich samochodów, ale.. ale.. afceci chyba tak maja, że muszą 
ja przestałam się balsamować z 3 tyg temu, już mnie to wkurzało, to mazianie sie codzienne, nie moge dotykac brzucha mojego mam taki wstręt :/ ale chyba trzeba znowu zaczać
a co do wątku z przepisami to w sumie jestem za :-) hmmm mogłabym nawet się tym zająć ale na zasadzie że każdy przepis byłby w osobnej odpowiedzi w osobnym wątku ? Bo spisu treści nie potrafie zrobić :-)
No ale co raz sie żyje.

nie akceptuje go.. 

Gaja to, że jest jak ZWISnie akceptuje go..
i koniecznie pokaż to tankini :-)![]()
Zresztą ja bym musiała miec obrzydzenie do całego mego ciała - no przedramiona mam fajne i na tym koniec
ale póki co jak smaruje brzuch to jest to z prędkościa światła